Politik- & Samfund > Almen

Radikalisering via internettet

(1/6) > >>

Forsvareren:
Jeg ser lige nyhederne på ZDF, og de har lige meddelt, at terroristen fra Halle ser ud til at være blevet radikaliseret via internettet. Altså nok via de sociale medier. Hvordan undgår vi, at den slags sker og fører til nye terrorhandlinger?

Torsten Bonfils:
Hellere radikaliseret gennem ucensureret vidensformidling på nettet end cuckificeret gennem mainstreammediernes propaganda.

Tigermanden:
Torsten, det kan du ikke mene.

Forsvareren:
Reaktionerne fra partierne I Tyskland er nærmest den omvendte i forhold til Danmark. For CDU/CSU kræver mere overvågning af denne radikalisering og flere beføjelser til politiet. SPD og FDP er derimod forbeholdne og mener ikke, at mere overvågning nødvendigvis hjælper.

Herhjemme er det jo derimod de blå partier, der ikke ser radikaliserede højreekstreme som nogen trussel.

Helga den Anden:
Som på flere andre debatfora er det mainstream her på Din-debat at have fokus ensidigt rettet mod højreekstremistisk terror, selv om den islamiske terrorisme har været nok så fremtrædende i en årrække. På grund af kryptomuslimen Anklagerens dominans via en håndfuld profiler alle bestyret af ham, er det nærmest blevet ikke-stuerent overhovedet at nævne islamiske terrorangreb, også når de finder sted i europæiske byer som Barcelona, Berlin, Manchester, Nice, Paris eller Stockholm.

Uden denne Tigerklager-dominans ville der også have været mere fokus på, hvordan purunge danskere er blevet radikaliseret via Islamisk Stats uhyggelige net-propaganda. 'Kundby-pigen' og 'Kvissel-pigen' er to skræmmende eksempler på teenagere, som konverterede til islam og var rede til drab i Allahs navn.

Af en eller anden grund er 'Kundby-pigen' blevet omtalt langt mere end hendes nordjyske sidestykke - til trods for, at sidstnævnte faktisk dræbte sin egen mor med utallige knivstik for fire år siden sammen med sin næsten dobbelt så gamle irakiske kæreste, den 28-årige Bakhtiar Mohammed Abdullah.

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-02-18-historien-om-kvisseldrabet-da-en-15-aarig-pige-slog-sin-egen-mor-ihjel

Jeg skriver dette for at medvirke til en lille smule balance på denne debatside. Og vil gerne tilføje, at jeg ikke finder det fuldstændig utænkeligt, at nogle unge i Danmark kunne finde på at danne en fascistisk gruppe og udøve terror mod muslimske indvandrere, sådan som det skete i Tyskland for en del år siden. Men det er ikke sket endnu - heldigvis.Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version