Forfatter Emne: Filippinerne afviser hjælp fra Dummark og 17 andre lande  (Læst 229 gange)

Offline Licensnægteren (OP)

  • Hyper medlem
  • *****
  • Indlæg: 5189
  • Activity:
    0%
  • Country: 00
  • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
    • Vis profil
Filippinerne afviser hjælp fra Dummark og 17 andre lande
« Dato: September 23, 2019, 01:14:26 pm »
Stor respekt til Duterte herfra. Han skuffer næsten aldrig når det gælder om at føre fornuftig politik, modsat Forræderdanmark som altid skuffer. Hvorfor giver Dummark lån og bistand til Filippinerne? Respekt for Duterte for at holde fast på sin politik, selvom NWOforræderne hader den.

Citér
Donorlande straffes af Filippinerne for kritik af omstridte drab under kampagne mod narkotika.Filippinernes præsident, Rodrigo Duterte, har givet ordre til, at lån og bistand fra 18 lande vil blive afvist - heriblandt Danmark.Det skyldes, at de pågældende nationer har støttet en efterforskning af tusindvis af drab i forbindelse med en krig mod narkotika.Duterte og hans politistyrker forklarer de mange dødsfald med, at mistænkte personer ofte sætter sig til modværge ved at skyde mod indsatsstyrkerne.Talsmanden for den filippinske præsident, Salvador Panelo, siger til tv-stationen ANC, at de 18 lande i juli støttede en resolution i FN, som støttede en efterforskning af drabene under ledelse af FN's Menneskerettighedsråd. Resolutionen blev udarbejdet på et initiativ fra Island.Talsmanden siger, at Duterte kalder resolutionen for "en fornærmelse" af Filippinerne.

Læs resten her https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/filippinerne-afviser-hjaelp-fra-danmark-og-17-andre-lande
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)