Forfatter Emne: Finsk studie: Intet bevis for menneskeskabte klimaforandringer  (Læst 695 gange)

Online Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4830
 • Activity:
  21.2%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Surt for klimareligionen når fakta kommer på bordet. Så kan de ikke længere gå amok over CO2 og at de onde onde hvide mennesker er skyld i at jorden går under. Det viser sig nemlig at der er intet bevis for menneskeskabte klimaforandringer


Citér
Ifølge et nyt finsk studie er der intet bevis for menneskeskabte klimaforandringer, og det er hovedsageligt skyerne som styrer den globale temperatur. Fundene er blevet bekræftet af japanske forskere.I et nyt finsk studie kaldt «Ingen eksperimentelle bevis for den betydelige menneskeskabte klimaforandring», som blev publiceret i slutningen af juni, skriver en finsk forskergruppe fra universitetet i Turku, at de har fundet få beviser, som støtter idéen om menneskeskabte klimaforandringer.

Ifølge forskerne tager klimamodellerne, som bruges til at estimere virkningen af menneskeskabte klimaforandringer effekten af skyerne på den globale temperatur med i beregningerne.

I rapporten skriver forskerne, at de har bevist, at modellerne til FN’s klimapanel IPCC «ikke korrekt kan kalkulere den naturlige komponent i den observerede globale temperatur», og dette fører til at «den stærkt negative feedback fra skyerne mangler».

Da forskerne tog skyerne med i beregningerne fandt de, at menneskeskabte klimaforandringer er negligerbare.

    Hvis vi er opmærksom på det faktum, at kun en lille del af den øgede CO2-koncentration er menneskeskabt, må vi indse, at menneskeskabte klimaforandringer ikke eksisterer i praksis.

Ifølge forskerne er de datamodellerede resultater, som blandt andet FN’s klimapanel bruger ikke eksperimentelle bevis, og viser sig ofte at give modstridende resultater.

Forskerne konkluderer, at det hovedsageligt er lave skyer, som styrer den globale temperatur, og at menneskeskabte klimaforandringer ikke eksisterer i praksis.

Japanske forskere fra universitetet i Kobe bekræftede de finske resultater i begyndelsen af juli.

https://www.nordfront.dk/finsk-studie-intet-bevis-menneskeskabte-klimaforandringer/
https://arxiv.org/pdf/1907.00165.pdf
https://www.sciencedaily.com/releases/2019/07/190703121407.htm
Så kan folk godt slappe af igen og købe en dieselbil da klimaforandringer ikke er menneskeskabte
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Arild

 • Gæst
Sv: Finsk studie: Intet bevis for menneskeskabte klimaforandringer
« Svar #1 Dato: Juli 17, 2019, 02:50:09 pm »
Meget, meget interessant. Og burde læses af mange flere end det sandsynligvis bliver tilfældet.
For det er jo meget umoderne. Det korrekte er som bekendt at hævde, at vi ikke må køre i biler, flyve, spise hakkebøf, prutte ... (fortsæt selv), for hvis vi gør det, går jorden under på fredag. Eller i hvert fald én af dagene. Det har de korrekte selv hørt en nervøst anlagt lille pige fra Sverige fortælle.  :laugh:

Offline Warlock

 • Nyt medlem
 • *
 • Indlæg: 15
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Finsk studie: Intet bevis for menneskeskabte klimaforandringer
« Svar #2 Dato: Juli 17, 2019, 02:51:47 pm »
Morsomt. Den er totalt fejlet den rapport.
https://theness.com/neurologicablog/index.php/clouds-and-climate-change/


Så kan folk godt slappe af igen og købe en dieselbil da klimaforandringer ikke er menneskeskabte