Fritid > Fritid

Mine mange menneskeforsøg

(1/2) > >>

Albert Johansen.:
:drool: :drool: :drool:

Ja, det har jeg altså alle dage fundet så megen morskab derved - at eksperimentere med andre menneskers psyke og velbefindende. Mine menneskeforsøg, kalder jeg det da skam.  :cat:

Jeg vikarierede for en af mine kammesjukker, der stod i butik ude i Roskilde, en sommer da jeg var en ung mand - akke-ja. En ældre herre kom trippende ind med et lidende udtryk i pandekagefjæset - og benene klemt sammen. Manden skulle tisse, og kunne da skam ej finde et offentligt toilet. Han spurgte om da ej godt, han måtte låne mit toilet. I kan lige tro, jeg skruede mundtøjet op på volumen 10 og råbte til ham i al min magt og vælde, at han så sandelig måtte finde et andet sted at forrette sin nødtørft :drool:

En sagte hvislen undslap hans læber, og han trippede sin vej igen - men nåede da skam kuns ud på fortorvet. Han stod helt stille nogle sekunder, før en våd plet bredte sig i hans bukser og en sø lagde sig om hans fødder. Da grinte jeg godt i skægget.  :pooh:

Mange år senere holdt jeg jo "klub" for de unge mennesker i et kælderlokale, som boligforeningen velvilligt stillede til rådighed. Det var vi så glade derved, jeg såvel som børn og forældre. Jeg havde bordfodbold, og de unge mennesker kunne købe sig en Jolly Cola - det var vel i perioden 1975-85. Billedpornografien var blevet frigivet i '69, og jeg var en stor entusiast, der ofte købte stort ind, når jeg var på mine ture inde i byen. Hva' fa'en - det var en anden tid, det er helt sikkert.

Jeg lod et par blade ligge frit fremme, da de unge kom anstigende efter skole, det var spændende at betragte deres reaktioner. :drool:

Jeg elsker simpelthen at finde andre menneskers grænser!

Kærlig hilsen Albert Johansen

Torsten Bonfils:
Det var da skam ikke særlig pænt gjort over for den stakkels trængende mand.

Carlo:
Jeg elsker også at plage både negre og De Unævnelige ud over grænsen for hvad de kan tage. Negre er dog nogle gange seje at få til at bukke under for plagerierne.

ChatGirl:
 :JC_doubledown: Man må virkelig lide at mentale traumer fra en bamseløs barndom, hvis man finder nydelse i at behandle andre på en så afstumpet måde    :connie_22:

fedt:

--- Citat fra: ChatGirl efter Juni 13, 2019, 10:06:19 am --- :JC_doubledown: Man må virkelig lide at mentale traumer fra en bamseløs barndom, hvis man finder nydelse i at behandle andre på en så afstumpet måde    :connie_22:

--- Afslutning på citat ---

De 2 gamle narrøve, har altid syntes det var sjovt at trolle provokere og det var ærgerligt, at den gamle mand ikke hev den frem og pissede AJ i øjet

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version