Forfatter Emne: Røde fagforeninger mobber deres ansatte  (Læst 1103 gange)

Offline Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5189
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Et andet problem med 3F
« Svar #15 Dato: Juni 04, 2019, 08:40:30 pm »
De får folk fyret fra deres job så de kommer på dagpenge. Her er et eksempel

https://www.facebook.com/Meld.dig.ud.af.3f/videos/vb.147712298602117/1091029250937079/?type=2&theater

Citér
170 kroner i timen + pension er ikke nok for 3F. De VIL have kvalt en konkurrent. 3F medlemmerne må så gå dagpenge, det er mindre væsentligt for kriseramte 3F. Pointen er klar: Hvis du vil i arbejde, så meld dig ud af 3F
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Offline Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5189
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Så er der Falcksagen
« Svar #16 Dato: Juni 04, 2019, 08:42:37 pm »
Da viser 3Fpamperne sit sande ansigt igen

Citér
Falcks ageren i Biossagen er i skrivende stund ved at blive efterforsket af bagmandspolitiet og Bios’ advokater er ved at forhandle millionerstatning hjem til selskabet, der led enorme tab efter, den for tiden meget omtalte Karsten Hønge, var med til at sabotere ambulancedriften i den region hvori han selv er opstillet til Folketinget.

Karsten Hønge, erklæret socialist og gennem mange år stor kanon i Mafiasyndikatet 3F, og dermed toptrænet i at smadre virksomheder og gøre livet surt for de stakkels nedslidte, undertrykte arbejdere han påstår at kære for.

Karsten Hønge, der selv stemte for at lade Bios overtage ambulancedriften fra Falck, ændrede dog mening efter at Falckreddere helt frivilligt (læs Reddernes Faglige Klub/Reddernes Landsklub/en eller anden underafdeling af 3F klub), havde gennemtvunget en donation på 10.000 kr til Karsten Hønges valgkamp. Et tiltag der dog affødte ret så store protester fra fornuftige Falckreddere (dem der ikke agerede som 3F’s, Karsten Hønges, Palle Smeds, Allan Søgaards, Lars Vesters, Peter Golls, mm nyttige idioter og også havde deres andel i Biossabotagen), en protest der blev affejet med den vanlige pamperparole “I kunne bare være kommet til møderne”, citat Vagn Flink.

Karsten Hønge er af en helt speciel støbning. Som han gentagne gange påpeger, så er han socialist, der kæmper for den lille mand og han hævder selv, at han aldrig kunne drømme om at støtte et kapitalistfirma som Falck, men giver selvfølgelig sin uforbeholdne støtte til Fælles Fagligt Forbund, der i 2012 havde en egenkapital på over 3.800.000.000 og feks aflønnede deres forhandlingssekretærer med 71.000 om måneden plus en hulens masse fryns.
Der er selvfølgelig den forskel at Falck og Bios tjener deres penge selv, hvor 3F ernærer sig ved at true (afkræve beskyttelsespenge) skabe skræk og rædsel på arbejdspladserne og prøver at sælge deres uetiske og forfærdelige gerninger som omsorg - præcis som Karsten Hønge, der taler om tryghed for borgerne, mens han lader sig bestikke af kapitalister for at sabotere en virksomhed der kraftedeme leverer ambulanceekspertise og han kalder stadig den dag idag os/Bios for amatører, der ikke magtede opgaven. Ja tyg lige på den. Vi taler ikke om at han har givet en burgerrestaurant en dårlig anmeldelse på Trustpilot - næ - sabotage af ambulance drift.

Men Karsten Hønge, det var altså os der knoklede dag og nat for vores fantastiske arbejdsplads og det projekt vi troede på og det var altså os (og absolut ikke dig), der sørgede for at Region Syds borgere blev hjulpet på hospitalet og det der nu er så spændende, det er, om selvsamme borgere vil belønne dig med en plads i Folketinget

Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)