Forfatter Emne: Respekt for Angelie JOli  (Læst 747 gange)

popov

  • Gæst
Respekt for Angelie JOli
« Dato: Januar 29, 2015, 11:12:34 pm »
newstwenty4seven.com   

 

 


Skuespiller og Direktør Angelina Jolie skrev en artikel om flygtninge fra Iran og Syrien, efter at have besøgt deres lejr i byen Dahuk i det Irakiske Kurdistan. Den tekst, i hvilken Hollywood-stjerne og goodwill-Ambassadør for FN ' s kalder den Vestlige offentlige til at betale opmærksomhed på problemerne i de socialt dårligst stillede hjem, af Irakere og Syrere var udgivet på hjemmesiden for The New York Times.

Ifølge Jolie, siden 2007 har hun rejste fem gange til Irak, men har aldrig set sådan lidelse, som i sidste besøg.

Forfatteren erindres, at der i løbet af fire års krig halvdelen af de 23 millioner indbyggere i Syrien var tvunget til at forlade deres hjem, og i Irak mere end to millioner mennesker flygtet fra konflikter og terror ekstremistiske grupper".

Jolie sagde, at i lejren, at gå fra det ene telt til det andet, lyttet til flygtninge og forsøgte at trøste dem.

"Men deres historier har berøvet mig målløse, "sagde skuespillerinden," disse flygtninge har været vidne til ubeskrivelig grusomhed".

I konklusion Jolie mindede om, at FN ' s Kommission om rettigheder for flygtninge i første omgang tænkt over, hvordan man kan hjælpe mennesker, der er fordrevet fra konfliktområder, til at vende hjem. "Det var ikke skabt for at fodre, år efter år, mennesker, der aldrig kan vende hjem, hvis børn er født uden statsborgerskab, og hvis land vil aldrig være i fred" - sagde hustru af brad pitt.

Ifølge skuespillerinden, løsning af flygtningeproblemer skal begynde med en mere aktiv indgriben fra det internationale samfund i løsningen af regionale konflikter. I henhold til Jolie, til at give husly til flygtninge kan og skal ikke kun omkringliggende lande, men også andre Lande.

"Det er ikke nok til at beskytte vores værdier i home. Vi skal beskytte dem i flygtningelejre i mellemøsten, og ødelagde byerne spøgelser Syrien," sagde skuespillerinden.

Angelina Jolie blev proklameret en goodwill-Ambassadør for Fn i 2001. I de næste fire år, som hun besøgte på en humanitær mission, en række lande, herunder Kenya, Thailand, Ecuador, Sudan, Kosovo, Angola, Sri Lanka, camp Irakiske flygtninge i Jordan.

I 2005, den skuespillerinde blev tildelt Humanitær indgåelse af de Forenede Nationer. I 2004, og for det arbejde, der udføres i Cambodja, statsministeren gav skuespillerinden en titel til æresborger i Cambodja, og i August 2005, skuespillerinden modtaget den officielle statsborgerskab i dette land for mennesker og miljø. November 16, 2013 angelina blev tildelt den "Oscar" - Pris ved navn Gina Hersholt) for aktive frivillige humanitære aktiviteter.