Forfatter Emne: Efter valget  (Læst 1245 gange)

Offline Forsvareren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 967
 • Activity:
  56.8%
  • Vis profil
Sv: Efter valget
« Svar #30 Dato: Maj 13, 2019, 04:39:10 pm »
Citat af forsvareren:
Men som anti-rød vil du jo hellere have skattelettelser til dem med de højeste indtægter end velfungerende sygehuse!


Næh - det vil jeg ikke.
Jeg skrev den 8-5 :
Ingen andre partier har lanceret noget der kommer op på siden af anti-rød. Mere til de svageste, betalt af de der bliver forgyldt, de kan sagtens tåle at betale mere skat. Akademikere og den slags. Vi sparer desuden mange mange milliarder på muhammedanerne.Hvorfor skal i røde altid komme med den slags åndssvage kommentarer ?
Intelligent svar ønskes - men forventes ikke.
I røde skulle hellere have styret økonomien så den røde region ikke har brugt en milliard kroner for meget på supersygehuset i Århus.
Mon ikke det var mere formålstjenligt.

Der er tydelige målestokke på på lokalt og internationalt plan, om hvordan det går når i røde styrer.


Hvad mener andre.
Der er jo også forskel på, hvordan det går med de sorte styrer (som I nu hellere vil kalde blå), der jo også havde sine diktatorer - og endog her i Europa. Tænk bare på Hitler, Mussolini, Franco og Salazar.

Så diktaturer kan både erklære sig venstreorienterede og/eller højreorienterede. Men det bliver de jo ikke mere sympatiske af. Franco og Salazar blev siddende helt til deres død og holdt alle demokrater og venstreorienterede nede, hvilket du jo også gerne ville have. Men du bliver særdeles uenig med befolkningerne i Portugal og Spanien, hvis du påstår, at det var gode styrer. For som alle andre på højrefløjen holdt de den almindelige befolkning nede i fattigdom og beskyttede i stedet de rige, der hjalp med at holde dem ved magten.
Hvad sygehuset i Skejby angår, så har det brug for flere penge, fordi der er kommet nye behandlinger og flere patienter end forudset. Men disse behandlinger ville du jo så åbenbart ikke have givet danske patienter adgang til? Og du ville vel også bare have sat de ekstra patienter på årelange ventelister i stedet for at give sygehuset flere penge?Og så til sandheden......

https://www.dr.dk/nyheder/indland/aarhus-universitetshospitals-flytteudgifter-er-vokset-pa-mandag-bliver-20-fyret

Torsdag kunne regionsrådsformand, Anders Kühnau, (A) så oplyse, at flytningen til Skejby har været dyrere end forventet. Region Midtjylland har opgjort overskridelsen til samlet én milliard kroner.
Tjah. Hverken V eller S vil bevilge pengene ifølge https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/hverken-v-eller-s-vil-sende-ekstra-flyttepenge-til-supersygehus-vi-har
Desuden er problemerne beskrevet på https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/tillidsmand-og-sygeplejerske-supersygehus-bliver-aldrig-saa-godt-som og har jo åbenbart dels noget med uheld at gøre og dels med, at man nok som sædvanligt har overvurderet fordelene ved stordrift.
Jo, der er da fordele forbundet med, at man hurtigere kan flytte patienter fra en afdeling til en anden. Men fordelene ved stordrift opvejes som så ofte før af, at det er blevet så stort, at ingen mere kan have fuldt overblik over det hele. Samt af det utilfredsstillende ved, at de 9000 ansatte jo overhovedet ikke kender hinanden.

Offline Torx20

 • Nyt medlem
 • *
 • Indlæg: 39
 • Activity:
  1.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Efter valget
« Svar #31 Dato: Maj 13, 2019, 07:07:03 pm »
Og så til sandheden......

https://www.dr.dk/nyheder/indland/aarhus-universitetshospitals-flytteudgifter-er-vokset-pa-mandag-bliver-20-fyret

Torsdag kunne regionsrådsformand, Anders Kühnau, (A) så oplyse, at flytningen til Skejby har været dyrere end forventet. Region Midtjylland har opgjort overskridelsen til samlet én milliard kroner.

Hvis plan A ikke virker, så har alfabetet heldigvis 28 bogstaver..