Forfatter Emne: Valgfokus 2019: Grønland og Socialdemokraterne  (Læst 254 gange)

Online Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4654
 • Activity:
  11.2%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Valgfokus 2019: Grønland og Socialdemokraterne
« Dato: Maj 15, 2019, 07:03:19 pm »
På det andet forum er der censur hvilket er en af grundene til at jeg kom tilbage her. Jeg måtte ikke linke og henvise til denne kvalitetsartikel hos Dagens Blæser som jeg ved at der er en på Din-Debat som bare vil syntes at det er en ægte kvalitetsartikel. At Dagens Blæser ikke var på listen over det som Politikken kaldte for junk news, er fordi at der kun er kvalitetsartikler på Dagens Blæser.


https://dagensblaeser.net/2019/04/12/valgfokus-2019-groenland-og-socialdemokraterne/

Jeg mener det helt alvorligt. Grønland er dansk eje. Vort folk har en tusindårig historie på denne ø; danskernes ø. Målet er at Danmark inklusiv Grønland skal blive danskernes leverum igen. Det er en beklagelig situation for inuitterne, at de er blevet lullet ind i en forestilling om at de er de nye ejere af Grønland. Det er et problem der kan løses.


Vi skal blot nedkæmpe et tohovedet monster: Det ene hoved repræsenterer en lavintelligent, fordrukken skare af køleskabsindianere med storhedsvanvid; det andet tilhører vores forræderiske politikere. Samtidig skal vi vække det danske folk og fortælle dem om deres utrolige historie og ærerige fortid. Når først erkendelsen af at vi er Grønlands oprindelige folk, og at de tilvandrende tundramongoler blot er på et alt, alt, alt for langvarigt visit, så kan Grønlands potentiale eksplodere, og vores folks ditto.Nu har vi om ganske kort tid et valg, og det eneste Grønland fylder i den sag er småtaktiske spil, partiblokkene imellem, om at lefle for de nordatlantiske folketingsmandater, heraf de grønlandske.

Vi ved at Lars Løkke Rasmussen er en vammel usling, som gladeligt sælger ud af folkets hellige arvegods. En politiker der uden skrupler vil forære igloperkerne vort smukke Grønland. Han er en sjuft, ja, måske endda en decideret folkeforræder.

Men hvad med oppositionen?

Vi har en Mette Frederiksen. Hun udtalte sig en del om Grønland efter at have fået lederposten i partiet. Hvad sagde hun om Danmarks forhold til Grønland. Er hun fuld exto? Fredelig sameksistens? Langsom overgang til dansk suverænitet?

Nej, det er forventeligt så svagpisseragtigt og underkastende som man kan forestille sig.

Citér
Danmark og Grønland er ligeværdige partnere. Derfor er det også op til Grønland selv at bestemme, hvornår landet eventuelt ønsker at erklære selvstændighed. Det siger oppositionsleder Mette Frederiksen under sit første besøg i Grønland, efter hun blev formand for Socialdemokratiet.

SELVSTÆNDIGHED?? Bitch! Det er ikke op til et tilvandret fangerfolk om de vil tage vores folkearv i eje. Det er ingens ret. Det er så skandaløse udtalelser, at de bør bane vejen til galgen, hvis vi får et retsvæsen engang i fremtiden, der er i samklang med folkets retsfølelse.

Citér
– Jeg anerkender fuldt ud et grønlandsk ønske om selvstændighed og har en meget, meget stor forståelse for, at det er det, mange i Grønland stiler efter, siger Mette Frederiksen, der har været i Grønland siden fredag.

    Hun har blandt andet besøgt regeringen, oppositionen og flere del af civilsamfundet under sin rundtur. Undervejs er hun efter eget udsagn blevet klogere på de store forskelle, der er mellem de to lande.

    Grønland har haft selvstyre siden 2009, men er afhængig af støtte udefra.

    Hvert år får hjemmestyret omkring 4,7 milliarder kroner om året i bloktilskud fra Danmark og tilskud fra EU. Det er cirka 35 procent af bruttonationalproduktet.

    Om bloktilskuddet skal droppes ved en eventuel skilsmisse, kommer Mette Frederiksen dog ikke ind på, ligesom hun ikke ønsker at sætte tidspunkt på.

    – Det er et grønlandsk anliggende, hvornår man ønsker at træffe beslutningen mod reel selvstændighed. Det er et folks og en nations suveræne ret at definere, hvad det er for en status og udvikling, man ønsker, siger hun.
Men, kælling, det er VORES Ø! Det er ikke spækmuggiernes. Du har set forskellene mellem vores skandinaviske folk og dette orangehudede savlefolk. Ja, der er forskelle, og de har andre visioner for Grønlands fremtid end en oplyst dansker har. Bevares, hvilket chok. Men den suveræne ret til at definere vores eget lands status og udvikling tilfalder alene dansken! Bestyrtende at partiledere fra vores største skodpartier, kan være så horribelt uansvarlige og rodløse i deres optræden og virke.

Citér

    Dermed bør Danmark ikke have indflydelse på sagen.

    – Jeg mener, det er ånden i selvstyreloven. Det bør være fundamentet i vores samarbejde.Den onde ånd i selvstyreloven er en manifestation af svigagtige og forbryderiske politikeres ligegyldighed og deres landsforræderiske tilgang til dansk territorie. Det er de bløde værdiers lov, godhedsfølelsens lov, pladderhumanismens lov, som er vedtaget på bekostning af vores fremtid, vores jord, vores ressourcer.

https://dagensblaeser.net/wp-content/uploads/2019/04/zgr1.png
Det eneste flag inuitten skal vifte med.


Danskernes Grønland er igen offer i en valgkamp. Tilsidesat, misligeholdt, afvist, forkastet, glemt, negligeret og udsat for en så himmelråbende mangel på respekt, at det bør munde ud i et oprør mod det demokratiske vanstyre. Det er ikke gået op for nogen, hverken P4-Danmark eller politikersegmentet, hvilken national katastrofe vi med et skuldertræk udløser, for at lefle for nogle frække, uforskammede eskimobanditter.

Nævn Grønland for dine venner og bekendte. Fortæl dem at Grønland var danskernes eje, længe før harpunmafiaen vandrede til fra nord. Væk deres ejerfornemmelser og lad kampen for Danmark være en kamp for Grønland. Er du til et valgmøde, så gør det til et tema. Grønland for danskerne.
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2521
 • Activity:
  100%
 • Country: 00
  • Vis profil
DET BESTEMMER DANMARK IKKE
« Svar #1 Dato: Maj 15, 2019, 09:31:42 pm »
DET ER NOGEN SJOVE FANTASIER - MEN FANTASIER ER DET

I selvstyrelovens præambel erkendes det, at det grønlandske folk er et folk i henhold til folkeretten med ret til selvbestemmelse.

Danmark ville tabe ved Den Internationale Domstol, hvis Danmark forsøgte at gøre Grønland til en del af Danmark.

Efter 1945 pressede både USA og USSR, der begge definerede sig selv som antikolonialistiske, voldsomt på for at få de europæiske koloniriger afviklet. Set fra verdensmagtens centre, Washington og Moskva, var der ikke noget at diskutere.

Den danske tilstedeværelse i Grønland var en parallel til den belgiske i Congo eller den franske i Nordafrika - og franskmændene og belgierne er forlængst ude.


Offline Lunavecchia

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2138
 • Activity:
  1%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
  • Vis profil
Sv: Valgfokus 2019: Grønland og Socialdemokraterne
« Svar #2 Dato: Maj 15, 2019, 11:16:02 pm »

Jeg mener det helt alvorligt. Grønland er dansk eje. Vort folk har en tusindårig historie på denne ø; danskernes ø. Målet er at Danmark inklusiv Grønland skal blive danskernes leverum igen. Det er en beklagelig situation for inuitterne, at de er blevet lullet ind i en forestilling om at de er de nye ejere af Grønland. Det er et problem der kan løses.

Tjaa, hvem var den første fra Skandinavien, som bosatte sig på Grønland?
Dansker var han i al fald ikke. Han havde formentlig aldrig sat sine ben i Danmark.

https://da.wikipedia.org/wiki/Erik_den_R%C3%B8de

Det er jo ikke til at holde alle disse historieløse folk ud!
I'm a Troll

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 10497
 • Activity:
  49.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Kattemorder.
  • Vis profil
Sv: Valgfokus 2019: Grønland og Socialdemokraterne
« Svar #3 Dato: Maj 16, 2019, 06:52:35 am »
Det er så skandaløse udtalelser, at de bør bane vejen til galgen, hvis vi får et retsvæsen engang i fremtiden, der er i samklang med folkets retsfølelse.

Tak for kaffe.

Citér
Grønland for danskerne.

Tag op og fortæl dem det. Spred budskabet over samtlige 2.166.086 km2.
Du får ret og jeg får fred!