Din-debat.dk > Fri Debat

De unge bliver dummere og dummere

(1/6) > >>

Phil:
Faldende intelligens kan skyldes, at mindre intelligente får flere børn end tidligere.

I 1998 toppede de unge danske mænd. Denne årgang satte den højeste gennemsnitscore på Forsvarets intelligensprøve. Siden er det gået ned ad bakke.

Men i 1999 var festen forbi. Forsvarets prøver viser, at intelligensen hos de unge mænd begyndte stagnere og i nogle år ligefrem at falde. Et fald, som videnskaben ikke har nogen nagelfast forklaring har på.

Den britiske intelligensforsker Michael Woodley har dog et andet bud: Han mener, at den faldende intelligens skyldes, at mindre intelligente samfundsborgere de senere år har stået for befolkningstilvæksten. Det er en teori, som flere forskere støtter op om.

http://www.lokalavisen.dk/112/2019-02-17/-De-unge-bliver-dummere-og-dummere-4198232.html

Det behøver vi nu ikke forsvaret til at fortælle os, det har nemlig været tydeligt mange andre steder også, - bl.a. her på DD.

Verden er tydeligvis på vej mod den virkelighed man kan se i filmen "Idiocrazy".

Hvad mon det kan skyldes ?
fedt:
I EU har man et andet syn på danskernes logiske sans. I 2012 bestod ingen af de 357 danske ansøgere den adgangsprøve, der kræves for at få et job i Bruxelles. I 2014 bestod kun en enkelt ud af 273 danske ansøgere prøven, som bl.a. indeholder en række logiske computertests, der kan minde om en intelligenstest fra Mensa. Det er den del af prøven, der sorterer så godt som alle danskere fra. I EU-systemet, hvor man kræver solid faktuel viden og ikke holdningsbaseret plidderpladder, er danskerne kendt som EU’s dummeste.
https://24nyt.dk/klumme-universiteterne-udklaekker-eus-dummeste-akademikere/

genuine Troll:
Og de ældre blir mere og mere racistiske og hadefulde over for andre folkeslag eller `asyl shoppere´ som i ynder at kalde dem,  :girl_sad:

Phil:

--- Citat fra: genuine Troll efter Februar 18, 2019, 08:57:22 am ---Og de ældre blir mere og mere racistiske og hadefulde over for andre folkeslag eller `asyl shoppere´ som i ynder at kalde dem,  :girl_sad:

--- Afslutning på citat ---


Tværtimod, ingen har noget imod nogen andre folkeslag end muslimerne selv.  Den modstand muslimerne efterhånden møder over alt i verden skyldes udelukkende deres egen ideologi, deres racisme, vold, voldtægter og terror mod anderledes troende.
Det er jo ikke kun et dansk fænomen, men noget vi ser overalt hvor islam invaderer.

At kalde det "fremmedhad" eller andet er helt forkert og fordrejet, idet vi gerne tager imod og gerne selv besøger fremmede, - det er kun den islamiske ideologi ingen andre vil have noget med at gøre.
 
Så vi er faktisk enige med alle de "fremmede folkeslag" de har nemlig helt de samme problemer med Islams racisme, vold og terror i deres respektive lande som DK har.
Det er bl.a. en af de ting de unge er blevet for dumme og hjernevaskede med bl.a. "plidder-pladder" som dit vrøvl til at indse.

Du er dermed en rigtig god repræsentant for netop de unge der omtales.

Højesteretsdommer: Koranen forpligter troende til at begå terror – dansk forsker er enig

Højesteretsdommer opfordrer troende til at erklære religiøse opfordringer til terrorisme for ugyldige.
Ifølge en australsk højesteretsdommer forpligter Koranen troende til at føre krig. Dommeren opfordrer til, at almindelige troende offentligt tager afstand fra voldelige vers i deres hellige bog for at tage modet fra fundamentalister.

“Terrorister bruger vers i Koranen som argument for en islamisk pligt til at begå religiøst inspireret vold. Dette har vi set i en række sager”, fortæller højesteretsdommer Des Fagen i forbindelse med terrorsag der kører i Sidney.

Højesteretsdommeren mener, at der er en række vers i den for muslimer hellige bog, som opfordrer til at føre krig.

“Troende i Australien bør offentligt tage afstand fra vers i Koranen, som opfordrer til at føre krig. På den måde kan de svække moralen hos terrorister,” sagde højesteretsdommeren ifølge en række australske medier, herunder SBS.

Mindst én troende i Australien har offentligt valgt at tage afstand fra religionens opfordringer til vold og terror. Han måtte efterfølgende gå under jorden grundet religiøse dødstrusler.

En tysk undersøgelse, som bygger på dybdegående interviews med hele 45.000 forsøgspersoner konkluderer, at islam er den eneste religion i verden, hvor folk bliver mere parate til at begå vold, des mere troende de er.

Afstandstagen fra profetens påbud – herunder pligten til hellig krig – betragtes som frafald. Ifølge deres religiøse love skal frafald straffes med døden.

https://24nyt.dk/hoejesteretsdommer-koranen-forpligter-troende-til-at-begaa-terror/genuine Troll:
Tak fordi du kaldte mig ung,  :girl_wink:

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version