Politik- & Samfund > Fra medierne

Per Brændgaard dømt for VOLDTÆGT.

(1/2) > >>

homofaber:
https://www.bt.dk/krimi/krammeterapeut-per-braendgaard-skal-i-faengsel-for-voldtaegt-jeg-kan-ikke-se-jeg-har

Han er godt nok dansk, men ligner lidt en talibaner med det busket skæg og uplejet hår. Det er nok derfor, han ikke kunne styre pikken.

fedt:
Dit muslimske pinagtige indlæg, hvor du henviser at danskere også kan voldtage, er et pinagtigt forsøg på at sammenligne muslimer med andre sunde mennesker.
Nederst i dit indlæg, siger ofret at den tiltalte ikke skal dømmes. Kom nu ind i kampen, med lidt ærlighed

DerRudi:
fedt:

--- Citér ---Dit muslimske pinagtige indlæg, hvor du henviser at danskere også kan voldtage, er et pinagtigt forsøg på at sammenligne muslimer med andre sunde mennesker.
Nederst i dit indlæg, siger ofret at den tiltalte ikke skal dømmes. Kom nu ind i kampen, med lidt ærlighed
--- Afslutning på citat ---
Ærlighed - ham !    :big_grin: :JC-hysterical:

Carlo:

--- Citat fra: homofaber efter Februar 10, 2019, 11:35:45 am ---Han er godt nok dansk, men ligner lidt en talibaner med det busket skæg og uplejet hår. Det er nok derfor, han ikke kunne styre pikken.

--- Afslutning på citat ---

Ja, han ligner en rigtig talibaner.

Hvad ligner det overhovedet at en gut der har en kvinde i terapi/"terapi" overhovedet så meget som linder på trussekanten på hende. Det burde være strengt forbudt, hvis det ikke er det allerede.

Og hele den terapi-verden er bare plat og svindel. De skulle sættes til hårdt manuelt arbjde. Dengang var der ingen med sjælelige kvababelser.

Jeg kender en der går i sådan noget terapi. Hendes problem er bare at hun er overforbrugende.

Torsten Bonfils:
Det lyder nu også vammelt med det dersens "krammeterapi". Betaler man så for at en fremmed mand skal stå og kramme med en? Det lyder som noget Rudy Frederiksen eller Albert Johansen kunne finde på at tilbyde.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version