Diverse > Fra mig til dig

Glædelig jul Mak

(1/4) > >>

lyjse:


Kære Mak, jeg vil ønske dig en rigtig glædelig velsignet jul og et godt nytår

Torsten Bonfils:

Phil:
Jamen så rigtig glædelig jul til alle dem der holder jul, og til resten:Carlo:
God vind fremover til Mak herfra.

For mig er jul bare noget forløjet bræk.

Mak:
Kære Lyjse

Mange tak for den flotte julehilsen, det blev jeg rigtig glad for, og beklager at jeg ikke har svaret før, men jeg har ikke set den før nu.

Jeg holdt jul med en familie fra menigheden, som jeg bor sammen med, manden arbejder på det samme landbrug som jeg, så jeg kender dem efterhånden ret godt. De havde et rent og pænt værelse klar til mig, da nogen fra menigheden havde samlet mig op inde på hovedbanen.

De har tre børn, så for første gang i jeg ved ikke hvor længe havde jeg en rigtig hyggelig familiejul, det var lige sådan som man ønskede sig julen skulle være, da man var en lille dreng. Der var både and og flæskesteg og risalamande, og jeg fik gaver af dem.

Jeg ville selvfølgelig gerne have fejret jul sammen med mor og far, men jeg tør ikke kontakte dem endnu, jeg ved ikke engang, om de er klar over, at jeg er i live. Jeg er så flov, de sidste mange gange jeg så dem har jeg stjålet fra dem, og henne ved min søster kom jeg til at skræmme mine to niecer, fordi jeg var smadderfuld, så jeg ved slet ikke, om min familie kommer til at ville se mig igen. Men det kan også bare være fordi, de tror, at jeg er død, for jeg er jo slet ikke i det offentlige system med kontanthjælp og aktivering og sagsbehandlere og pædagoger, der skal prøve at hjælpe mig længere.

Mine forældre ved vist heller ikke, at jeg har været i fængsel, så jeg ved ikke om jeg tør stå frem overfor dem engang i fremtiden, men jeg ville gerne fejre julen sammen med dem en dag igen.

I hvert fald er jeg så glad for, at jeg har mødt Gud Herren, og at Jesus satte mig fri. Det har jeg tænkt meget over her i julen.

Lyjse, jeg håber, du har haft en dejlig og velsignet jul med din familie, og at I alle vil få et godt nyt år.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version