Forfatter Emne: Religion er en privatsag  (Læst 499 gange)

Anklageren

  • Gæst
Religion er en privatsag
« Dato: December 18, 2018, 02:49:35 pm »
Et sind i statens lænker er ikke danske værdier

Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor


Anklageren

  • Gæst
Der er gode muslimer, men desværre også onde muslimer
« Svar #1 Dato: December 18, 2018, 04:04:36 pm »
De fleste muslimer er ikke onde hele tiden. På den anden side set kan man lede forgæves efter en muslim, der er god hele tiden.

Det er ikke særtDet sære er - når nogen betragter sig selv som absolut god - og andre som absolut onde.DOjo

  • Gæst
Sv: Der er gode muslimer, men desværre også onde muslimer
« Svar #2 Dato: December 18, 2018, 04:25:04 pm »
De fleste muslimer er ikke onde hele tiden. På den anden side set kan man lede forgæves efter en muslim, der er god hele tiden.

Det er ikke særtDet sære er - når nogen betragter sig selv som absolut god - og andre som absolut onde.Et sært syn da jeg i går kom hjemme efter været væk i snart 5 måneder.
På et stort grasplæn hvor et boligblok blev renoveret gik der en kvindemenneske med håret dækkede og lang sort kjole rund, slæbende på et stort sort affaldsæk og ryddede løse genstande væk fra grasset.
Vi ved fra andre at hun har boet her i snart 25 år, hun taler dårligt Dansk, en person som altid smiler og prøver at hjælpe andre.

Så noget må vel vække mistanke om at der er noget forkert med hende, og det er vel ikke noget som hun har lært fra herboende Danskere.
Måske er hun en godt Muslim, jeg ved det ikke, men det forfriskende at se en person gøre en indsats rydde en område hvor børn lejer, selvom det burde gøres af boligselskabets personale.