Forfatter Emne: Bliv hjemme, Løkke!  (Læst 178 gange)

Klondyke Carl

 • Gæst
Bliv hjemme, Løkke!
« Dato: December 07, 2018, 09:21:16 pm »
Der er på det seneste, også herinde, blevet fremhævet adskillige grunde til at afvise FN's migrationspagt.
Jeg synes en af de værste ting ved den er, når der i Målsætning 17 lægges op til at beskære ytringsfriheden.

"At udrydde alle former for diskrimination og fremme en vidensbaseret offentlig diskurs til at fremme perspektiver på migration."

Trods fine ord ved vi godt, hvad klokken så er slået: Det er jo det, vi kender så godt i forvejen. Islamkritikere og modstandere af mere indvandring skal tie.

Pagten lægger simpelthen op til, at holde medier "der støtter intolerance og fremmedhad" nede. Mon ikke det også gælder politiske partier, skribenter osv. ?

Belgien ser lige nu ud til heller ikke at ville underskrive pagten. Som en efterhånden lang række lande, hvoraf en hel del kan kaldes nære allierede med Danmark.

Og hvordan harmonerer det ovenstående om at beskære ytringsfriheden egentlig med med Danmarks Riges Grundlov §77, som netop vil sikre ytringsfriheden?

Lars Løkke siger, han vil ned og underskrive migrationsdokumentet på mandag-tirsdag.
Jeg synes, han skulle blive hjemme!

Offline Forsvareren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 545
 • Activity:
  1%
  • Vis profil
Sv: Bliv hjemme, Løkke!
« Svar #1 Dato: December 07, 2018, 10:07:18 pm »

Pagten lægger simpelthen op til, at holde medier "der støtter intolerance og fremmedhad" nede. Mon ikke det også gælder politiske partier, skribenter osv. ?

Og hvordan harmonerer det ovenstående om at beskære ytringsfriheden egentlig med med Danmarks Riges Grundlov §77, som netop vil sikre ytringsfriheden?
Det harmonerer fremragende med grundloven, hvori der står:
Citér
Straffelovens § 266 b, populært kaldet racismeparagraffen eller diskriminationsparagraffen, indgår i Straffelovens kapitel 27 om Freds- og ærekrænkelser:

§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

Det har intet med ytringsfrihed at gøre, hvis man opfordrer til diskrimination og overfald på indvandrere pga deres mørkere hudfarve! Som det ses er det i stedet strafbart.

Friluftsbøssen

 • Gæst
Sv: Bliv hjemme, Løkke!
« Svar #2 Dato: December 07, 2018, 10:13:59 pm »
Jeg er også lidt skeptisk og frygter, at pagten vil blive brugt til at underkue selv sober og legitim kritik af indvandringen.

F.eks. er det bekymrende, hvis man kan få frataget mediestøtten - bare fordi man er indvandrerkritisk.

Men selvfølgelig skal kritik udtrykkes med respektfuldhed for det enkelte menneske og på en sober måde. Men man kunne godt frygte, at den reelle hensigt er at undertrykke enhver form for kritik af muslimsk indvandring og NWO-agendaen.

Klondyke Carl

 • Gæst
Sv: Bliv hjemme, Løkke!
« Svar #3 Dato: December 07, 2018, 10:34:54 pm »
Jeg frygter også, at det er den reelle hensigt.

Grundlovens § 77 lyder:

"Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres."

Det var den, jeg mente, og det forstår Reptil Formskifter, mens Forsvareren skriver den sædvanlige smøre om racisme og sågar overfald på indvandrere. Noget, der netop leder tanken hen på overnationale forsøg på at trumfe politisk korrekthed ind i den danske dagligdag.

Det bør ingensinde lykkes.

Anklageren

 • Gæst
Oversættelsen er forkert
« Svar #4 Dato: December 07, 2018, 10:36:39 pm »
Teksten (17) lyder: Eliminate all forms of discrimination and promote evidence-based public discourse to shape perceptions of migration

"Shape" betyder ikke "fremme" - men "danne eller udforme".

"Perceptions" betyder ikke "perspektiver" - men "opfattelse af noget via sanserne".En (meget) mere korrekt oversættelse af 17: "At udrydde alle former for diskrimination og fremme en vidensbaseret offentlig diskurs til at danne den måde, vi opfatter migration."


Hvad har du imod, at man bygger sin opfattelse på viden?« Senest Redigeret: December 07, 2018, 11:19:50 pm af Anklageren »