Forfatter Emne: Hør nu her.......  (Læst 846 gange)

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7468
 • Activity:
  24.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Hør nu her.......
« Dato: Januar 17, 2015, 02:06:49 pm »
Debatten om muhammedanere og terrorister, er et eller andet sted forfejlet, hvis vi ser på det der ligger til grund.

Vore politikere Helle Thorning, Mette Frederiksen, Zenia Stampe, og co. benytter erhver lejlighed til at holde opdragelses-forelæsninger for os om deres fortræffeligheder.
Hver gang for eks. Helle Thorning tager os i skole, belæres vi om hvor meget hun og de medsammensvorne er gaver til befolkningen. Deres afgørelse og handlinger er ufejlbarlige, ikke mindst med hensyn til indslusningen af muhammedanere m.v.
Det er det vi ikke forstår.

Er du klar over, de aldrig tager fejl, og deres ledelse af landet overgås ikke af noget. Det er intet mindre end genialt.
Alt er til landets bedste. det er så nærmest ufatteligt stort, at de naturligvis ikke behøver lytter til andres meninger. "Det Danmark du kender" medmindre du har en ordentlig hukommelse.

At de har lukket muhammedanere og kriminelle romaer ind i landet der plyndrer, og begår vold og terrorisme skyldes ikke de røde hallal-hippiers ledelse af landet.

Mere godhedsindustri. og  "Det Danmark du kender"  "sejle op ad åen"

Derfor har politikerne ingen behov for at se andre perspektiver, som for eks. at muhammedanere altid skaber konflikter hvor de er. Sidst i Algeriet hvor de angriber deres eget politi fordi en fransk avis har trykt en ligegyldig karrikatur-tegning, man siger skal forestille Muhammed (fred være med ham) som man slet ikke ved hvordan så ud.

At muhammedanere i Danmark, uanset Nasar Khadar er en flink fyr, uvægerligt medfører vold, kriminalitet og i sidste ende drab på personer som Kurt Westergård og andre, falder dem slet ikke ind, og Helle Thorning siger jo, at det under ingen omstædigheder skyldes muhammedanismens indtrængen i Danmark, eller andre steder.
At muhammedanerne i Algeriet og andre lande angriber deres eget politi skyldes ikke muhammedanere. Altså hvor dumme kan vi danskere være. Godt vi har kammerat Helle. der kan lære os de korrekte holdninger.

Debatten burde derfor være en hyldest til vore heltemodige politikere der sender "fredsbomber" til Iraq med F16 fly, og dræber nogen muhammedanere. At selvsamme muhammedanere ikke bryder sig om at få bombet deres huse og blive slået ihjel, må skyldes de slet ikke forstå hvor stor en profet Helle Thorning er.

Mit eget "pip" om det er,  havde vi aldrig lukket muhammedanere ind i Danmark, havde vi aldrig haft problemer med dem.

Det samme med zigøjneren Levakovic, som naturligvis skal sendes hen hvor pebret gror, på enkeltbillet.
Jeg forstår nok ikke hvor stor en kulturberigelse der er tale om. Helle Thorning og regeringen hurra, hurra, hurra.