Forfatter Emne: Muslimske elever nægtede at deltage i et minuts stilhed for ofrene på Charlie  (Læst 940 gange)

Offline Phil (OP)

  • Hyper medlem
  • *****
  • Indlæg: 4017
  • Activity:
    0%
  • Country: ph
    • Vis profil

Muslimske elever nægtede at deltage i et minuts stilhed for ofrene på Charlie Hebdo
I en række franske skoler var der problemer, da man i torsdags skulle gennemføre et minuts stilhed til ære for de dræbte på ugemagasinet Charlie Hebdo. På skoler i lokalområder med mange muslimer nægtede en del elever pure at deltage.
I en skole i Seine-Saint-Denis oplevede man, at hele 80 procent af eleverne i en klasse sagde nej til at deltage. Nogle af dem fremførte teorier om, at det var et komplot mod muslimer. Læreren fik dog nogle af dem med efter nogen diskussion.
I en skole i Lille truede en elev ligefrem læreren med følgende: ”Jeg slår dig med kalashnikov’en!” (dvs. kalashnikov-riflen, som terroristerne på Charlie Hebdo brugte).
Flere elever erklærede, at de ansatte på Charlie Hebdo ”selv havde bedt om det”. Andre sagde, at de ”ikke kunne se, hvad det skulle gøre godt for” med et minuts stilhed. En elev bad om at blive fritaget for at ”ære sådan nogle mennesker”.
En elev i Paris forklarede sin lærer: ”Men De forstår ikke, profeten, de skulle ikke have tegnet ham (…) han er hævet over mennesker.”
En gymnasielærer i Roubaix blev torsdag morgen mødt med følgende bemærkning fra flere elever: ”Jeg støtter dem, der slog dem ihjel.” På samme skole blev et fællesmøde for 400 elever overdøvet af en højlydt summen. Den pågældende gymnasielærer bebuder, at hun vil søge forflyttelse.
En del elever anede slet ikke, hvad sagen drejede sig om. Der havde været tavshed om den i deres hjem.

http://denkorteavis.dk/2015/muslimske-elever-naegtede-at-deltage-i-et-minuts-stilhed-for-ofrene-pa-charlie-hebdo/
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.