Forfatter Emne: Hvad skal du have til aftensmad?  (Læst 88118 gange)

Online politisk ukorrekt

  • Hyper medlem
  • *****
  • Indlæg: 3524
  • Activity:
    61%
  • Country: 00
  • Køn: Mand
  • Selvfølgelig styrer aliens da verden.
    • Vis profil
Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Svar #675 Dato: December 31, 2017, 08:40:20 pm »
Her fik vi kartoffelbåde, rodfrugter, oksekød og sovs. Og der blev drukket en Bordeaux-vin til. Desserten lød på islagkage.

Lige nu føler jeg mig oppustet. Tror jeg må ud og gå en tur om en times tid, når jeg ellers kan bevæge mig igen. Lige nu er jeg så oppustet, at jeg knapt kan gå ti meter. :hyper:
Sandheden er ilde hørt. Men sandheden er at Aliens allerede er her på jorden og infiltrerer alverdens regeringer. Take it or leave it. But it´s true.

Offline genuine Troll

  • Senior medlem
  • ****
  • Indlæg: 302
  • Activity:
    16.6%
  • Country: dk
  • Køn: Kvinde
  • Trolle-rit, trolle-rut-
    • Vis profil
Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Svar #676 Dato: Januar 01, 2018, 11:57:31 am »
Mor stod for maden denne gang jeg er desværre en klovn i et køkken mht nogle retter, men tradizionale  and + flæskesteg & rødkål, mumz!  :girl_smile:

                       Godt Nytår til alle

                                         
                                                      :girl_bye2:
                                          :Mauridia_40:
« Senest Redigeret: Januar 01, 2018, 05:56:13 pm af genuine Troll »
Fake profil, :girl_blum2:

Offline Albert Johansen.

  • Fuld medlem
  • ***
  • Indlæg: 108
  • Activity:
    2.6%
  • Country: dk
  • Køn: Mand
  • De skal ud, skal de!
    • Vis profil
Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Svar #677 Dato: Januar 02, 2018, 09:44:02 pm »
Hjemme hos mig fik vi "Anklageren" at spise nytårsaften :cat:

Her er da skam opskriften:

Hel kogt torsk i stykker: Skær den rensede torsk i skiver på ca. 5-6 cm tykkelse. Bring kogelagen op til kogepunktet og tilsæt torskestykkerne. Lad gryden komme tilbage til kogepunktet, UDEN at den kommer i kog - og tag nu gryden fra varmen. Lad torsken trække i lagen i 6-8 min. under tætsluttende låg. Skum kogelagen af før fisken tages forsigtigt op med en hulsigte eller lign.

Nåh ja, herhjemme kalder vi det for "Anklageren", når vi får torsk :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen
Forbandede abekatte!