Forfatter Emne: Objektiv analyse af de seneste dages begivenheder i Israel  (Læst 1150 gange)

Anklageren

 • Gæst
Jeg er heller ikke imod, at jøderne har et hjemland
« Svar #15 Dato: Maj 16, 2018, 12:05:30 pm »
Jeg synes aldrig Israel skulle have været oprettet - men nu er israelerne født i Israel - og de kan ikke drages til forsvar for deres forfædres gerninger - så i dag er det deres land.


Offline PU (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2785
 • Activity:
  1.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Politisk Ukorrekt
  • Vis profil
  • Dagens Blæser
Sv: Objektiv analyse af de seneste dages begivenheder i Israel
« Svar #16 Dato: Maj 16, 2018, 12:10:56 pm »
De fik dette landområde før 2. Verdenskrig. I det østligste Sibirien. https://en.wikipedia.org/wiki/Birobidzhan
« Senest Redigeret: Maj 16, 2018, 12:12:31 pm af PU »
Iøvrigt mener jeg, at vi skal hjemsende de fremmede.

Anklageren

 • Gæst
Diasporaen
« Svar #17 Dato: Maj 16, 2018, 12:27:35 pm »
Til dem der ikke ved det, så smed romerne jøderne ud af Jerusalem som straf for nogen oprør - Masada og alt det der - og godt tusind år senere begyndte jøderne at genindvandre til det gamle land omkring 1870. Begivenhederne omkring 2. verdenskrig satte turbo på genindvandringen.

Bevægelsen kaldes zionismen (tilbage til Zion - som er navnet på en gammel borg ved Jerusalem).

Offline Adonis

 • Nyt medlem
 • *
 • Indlæg: 11
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Muslimerne ligger som de reder
« Svar #18 Dato: Maj 16, 2018, 12:59:02 pm »
Hvem tør skrive noget objektivt?  :big_grin:


Det er ret svært.... Men du får noget bommerposting fra mig


At der er så mange muSLIMer der døde er en god ting, det er nemlig dem der laver alt terroren i mellemøsten. Israel har den fulde ret til at forsvare sig selv som det eneste demokratiske land (modsat de andre lande som er naziislamiske og dermed ultra venstreorienteret som naziislamisme jo er) i mellemøsten. Var det ikke for Israel så ville hele mellemøsten være naziislamistisk, så de fortjener alt den støtte fra Danmarks side. Når vi ser at nogle nationalSOCIALISTER og andre SOCIALISTER angribe Israels ret til at forsvare sig selv imod naziislamismen, så ser man igen at der ikke er nogen forskel på nationalSOCIALISMEN og andre SOCIALISTER. Vi skal have en krig imod Iran da Iran er et ondt naziislamisk land som vil bekæmpe det eneste demokratiske land i mellemøsten. Jeg tager også naturligvis afstand til den identitetspolitik som nationalSOCIALISTERNE er tilhænger af. Så længe at de ikke har en burka på og er tilhænger af danske værdier som homovielser og det liberale demokrati, så kan alle være danskere. :big_grin:Muslimerne i Gaza skal fjernes fra jordens overflade, ligesom muslimerne siger om Jøderne.

Ergo : Israel skal levere demokrati og ligestilling og andet ...politisk korrekthed.

Det kan muslimen ej, da ALLAH er stor og al det andet vrøvl der er med dem.

Muslimer kan rende mig i røven med deres Burkaer og Bønnekald - Så stenkasteri er der kendetegn, uagtet hvor man finder dem!

 :bad:

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2174
 • Activity:
  1.8%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Jeg er heller ikke imod, at jøderne har et hjemland
« Svar #19 Dato: Maj 16, 2018, 02:16:40 pm »
Jeg synes aldrig Israel skulle have været oprettet - men nu er israelerne født i Israel - og de kan ikke drages til forsvar for deres forfædres gerninger - så i dag er det deres land.Socialisterne i Rusland, støttede nu ellers oprettelse af kibutzer.
Socialister hm..... ikke befordrene for freden i området - vel Hr. anklager.


så anklageren kommer til at ligne fanatikerne.
 :blum:


Anklageren

 • Gæst
Jøderne var socialisterne i området
« Svar #20 Dato: Maj 16, 2018, 02:51:24 pm »
Jeg synes aldrig Israel skulle have været oprettet - men nu er israelerne født i Israel - og de kan ikke drages til forsvar for deres forfædres gerninger - så i dag er det deres land.Socialisterne i Rusland, støttede nu ellers oprettelse af kibutzer.
Socialister hm..... ikke befordrene for freden i området - vel Hr. anklager.


så anklageren kommer til at ligne fanatikerne.
 :blum:

Du nævner selv kibbutzerne, som blev skabt af socialistiske jøder, som tog socialismen med, da de flygtede fra kommunisterne.

Særlig mange jøder har været socialister, og jeg bringer her et uddrag af en tekst af Winston Churchill fra en avisartikel om den nylige bolsjevistiske magtovertagelse i Rusland.

Churchill roser også en anden "slags" jøder, men hele teksten bliver for lang. Citat:

Internationale jøder

I voldsom kontrast til denne type af jødiske bestræbelser udfoldes de Internationale jøders planer.

Medlemmerne af denne mørke sammenslutning består hovedsagelig af mænd, der voksede op blandt de ulykkelige befolkninger fra lande, hvor jøder bliver forfulgt på grund af deres race.

De fleste af dem, hvis ikke alle, har forsaget deres forfædres tro og har fjernet sig fra alle åndelige håb i et hinsides. Denne bevægelse blandt jøder er ikke ny.

Fra Spartakus-Weishaupt's dage til Karl Marx og til Trotski (Rusland), Bela Kun (Ungarn), Rosa Luxemburg (Tyskland), og Emma Goldman (USA), er denne verdensomspændende konspiration for omstyrtelse af civilisationen og hen mod en indførelse af et samfund på basis af en stagnerende udvikling, af en skinsyg ondskabsfuldhed, og en umulig lighed, vokset sig stadig større. [Adam Spartakus Weishaupt; den jødiske stifter af 'the Illuminati' (de oplyste)]

Den [konspirationen] spillede, som den moderne forfatter, Mrs. Webster, allerede har påpeget, en helt bestemt og genkendelig rolle i den Franske Revolutions tragedie. Den har været hovedingrediensen i enhver undergravende bevægelse i det 19. århundrede, og nu har denne forsamling af mærkværdige personligheder fra de store europæiske og amerikanske byers underverden fået et fast greb om det russiske folk, og er praktisk talt blevet de ubestridte herskere af dette enorme rige.

Der er ingen grund til at overdrive den rolle, disse internationale, og for det meste ateistiske jøder spillede ved skabelsen af bolsjevismen og Den Russiske Revolution. Denne andel er helt sikker meget stor, og er sandsynligvis større end alle de andre komponenter.

Med undtagelse af Lenin er de fleste af de førende personligheder jøder. Dertil kommer, at den oprindelige inspiration og drivkraft stammer fra de jødiske ledere.

I de Sovjetiske institutioner er overtallet af jøder endnu mere forbavsende.

Og en vigtig rolle, hvis ikke den vigtigste, i det terroristiske system der blev anvendt af de Specielle Komitéer for bekæmpelse af Kontrarevolutionære, har været udfyldt af jøder, og i nogle bemærkelsesværdige tilfælde af jødinder.

Den samme ondsindede indflydelse havde jøderne under den korte rædselsperiode, da Bela Kuhn (Cohn) regerede i Ungarn. Det samme fænomen manifesterede sig i Tyskland (specielt i Bayern).

Selv om der i disse lande er mange ikke-jøder, der er nøjagtigt lige så slemme som de værste af de jødiske revolutionære, er den rolle disse sidste [jøderne] spillede, i forhold til deres andel af befolkningen, forbavsende.

https://www.mosaisk.com/revolution/Winston-Churchill-Zionisme-Bolsjevisme.php


Anklageren

 • Gæst
Nogen kristne mener, at dannelsen af Israel er profeteret i bibelen
« Svar #21 Dato: Maj 16, 2018, 05:42:47 pm »
Man kan forestille sig, at det er dem, som Trump appellerer til som vælgere, da han besluttede at flytte ambassaden.

Det er de kristne - der siger, at det gamle testamente er jødernes bibel, når det passer ind i deres kram - fordi de bliver bebrejdet for, hvad det står i det gamle testamente - men andre gange, tager de det gamle testamente meget alvorligt.

Der står nemlig, at Gud vil give landet mellem Nilen i Egypten - og Eufrat i Irak - til jøderne.

Det forjættede land

De værste jøder er de fundamentalistiske jøder, som mener - at hele det område skal indtages, fordi gud har forjættet det.

Man kan efter deres mening ikke diskutere Guds vilje.
Offline lyjse

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2404
 • Activity:
  8.6%
  • Vis profil
Sv: Jeg er heller ikke imod, at jøderne har et hjemland
« Svar #22 Dato: Maj 16, 2018, 10:38:26 pm »
Jeg synes aldrig Israel skulle have været oprettet - men nu er israelerne født i Israel - og de kan ikke drages til forsvar for deres forfædres gerninger - så i dag er det deres land.

https://www.ordetogisrael.dk/bibelske-profetier-7/hvad-siger-bibelen-om-landet-israel

Hvad siger Bibelen om landet Israel?

Forholdet mellem det land og det folk møder vi første gang i 1 Mos 12,1-3, hvor Gud lover Abraham, at han skal blive stamfar til et nyt folk, og at de skal bo i et land, som Gud selv vil vise ham. Abraham kommer dog i tvivl om, hvorvidt Guds løfter til ham nu også holder.
Først bliver Abraham nemlig nødt til at lave en »land for fred-aftale« med sin nevø, Lot (1 Mos 13). Da trøster Gud Abraham og gentager sit løfte om et land: »Se ud over landet, derfra hvor du står, mod nord og syd, mod øst og vest. Hele det land, du ser, vil jeg give dig og dine efterkommere for evigt« (1 Mos 13,14-15).


________

Ejendomsretten er en gave fra Gud givet af nåde og af kærlighed. Derfor kan dette løfte heller aldrig i evighed omstødes, da det alene beror på en beslutning hos den Gud, der er den samme i evighed (5 Mos 9,5-6).
For den andet: Israel kunne miste opholdstilladelsen i landet på grund af deres ulydighed. Og sådan forudsiger Gud selv, at det vil komme til at gå (5 Mos 29,23-28). Fordi Israel svigtede deres pagt med Gud, så skulle de rykkes op fra landet.
For det tredje: Gud vil igen vende folkets skæbne og lade dem vende hjem fra hele
verden til det land, som han havde givet dem i eje. De skulle tage landet i besiddelse igen. Stadigvæk ikke fordi de havde fortjent det for deres åndelige kvaliteter, men fordi Gud ønskede det sådan (5 Mos 30,3-5).


Citat slut


Anklageren

 • Gæst
For hvem kender Herrens tanker, eller hvem kan være hans rådgiver?
« Svar #23 Dato: Maj 17, 2018, 12:40:16 am »

https://www.ordetogisrael.dk/bibelske-profetier-7/hvad-siger-bibelen-om-landet-israel

Hvad siger Bibelen om landet Israel?

Forholdet mellem det land og det folk møder vi første gang i 1 Mos 12,1-3, hvor Gud lover Abraham, at han skal blive stamfar til et nyt folk, og at de skal bo i et land, som Gud selv vil vise ham. Abraham kommer dog i tvivl om, hvorvidt Guds løfter til ham nu også holder.
Først bliver Abraham nemlig nødt til at lave en »land for fred-aftale« med sin nevø, Lot (1 Mos 13). Da trøster Gud Abraham og gentager sit løfte om et land: »Se ud over landet, derfra hvor du står, mod nord og syd, mod øst og vest. Hele det land, du ser, vil jeg give dig og dine efterkommere for evigt« (1 Mos 13,14-15).


________

Ejendomsretten er en gave fra Gud givet af nåde og af kærlighed. Derfor kan dette løfte heller aldrig i evighed omstødes, da det alene beror på en beslutning hos den Gud, der er den samme i evighed (5 Mos 9,5-6).
For den andet: Israel kunne miste opholdstilladelsen i landet på grund af deres ulydighed. Og sådan forudsiger Gud selv, at det vil komme til at gå (5 Mos 29,23-28). Fordi Israel svigtede deres pagt med Gud, så skulle de rykkes op fra landet.
For det tredje: Gud vil igen vende folkets skæbne og lade dem vende hjem fra hele
verden til det land, som han havde givet dem i eje. De skulle tage landet i besiddelse igen. Stadigvæk ikke fordi de havde fortjent det for deres åndelige kvaliteter, men fordi Gud ønskede det sådan (5 Mos 30,3-5).


Citat slut

Selv om man tror på profetierne, og tager bibelen bogstavelig, så kan man ikke vide, om Gud finder, at tiden er inde i dag.

Jøderne har flere gange været smidt ud af Israel i årtusinder - så der kan gå meget længe inden Gud finder israelerne lydige nok.

For os er tusinde år jo lang tid.

Hvorfor skulle det lige være nu efter de mange årtusinder, der er forløbet siden profetierne?

Offline lyjse

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2404
 • Activity:
  8.6%
  • Vis profil
Sv: Objektiv analyse af de seneste dages begivenheder i Israel
« Svar #24 Dato: Maj 17, 2018, 07:48:24 am »
Anklager

Citér
Selv om man tror på profetierne, og tager bibelen bogstavelig, så kan man ikke vide, om Gud finder, at tiden er inde i dag.

Indtil videre, er profetierne i Bibelen gået i opfyldelse.

Og profetierne om jøderne, der vil vende hjem, til deres land, er ved at blive opfyldt :

https://udfordringen.dk/2008/03/joderne-vender-hjem-til-israel/

I 1988 begyndte Gorbatjov at ændre forfatningen og fik den ændret i 1989. I løbet af 1990 rejste et uhørt antal sovjetjøder til Israel, og i 1991 var aliyah, udvandringen, i fuld gang. Millioner af bibler blev distribueret i Rusland, og en stor evangelisering begyndte. Nu er 900.000 jøder fra Sovjet/Rusland kommet til Israel – og flere vil følge.

Citat slut


Israels frelse fra landflygtigheden Ezekiels Bog 28

v24  Israel skal ikke længere stikkes af torn og rives af tjørn fra alle de omboende, som foragter dem. Så skal de forstå, at jeg er Gud Herren.
v25  Dette siger Gud Herren: Når jeg samler Israel fra de folk, de er spredt iblandt, vil jeg vise min hellighed på dem for øjnene af folkene. De skal bo på deres jord, som jeg gav min tjener Jakob. v26  Dér skal de bo trygt. De skal bygge huse og plante vingårde og bo trygt. Når jeg bringer straf over alle de omboende, som foragter dem, skal de forstå, at jeg er Herren deres Gud.« Senest Redigeret: Maj 17, 2018, 07:49:57 am af lyjse »

Offline Lunavecchia

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2032
 • Activity:
  4.4%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
  • Vis profil
Sv: Objektiv analyse af de seneste dages begivenheder i Israel
« Svar #25 Dato: Maj 17, 2018, 11:28:19 pm »
Gad vide om Henrik Sass Larsen er medlem af det rigtige parti.
Han har netop forfattet en bog "Exodus" - et debatoplæg til centrum-venstre, hvor han blandt andet giver udtryk for, at Israel bør indlemmes i både Nato og EU.

Gad vide om manden ikke kan kende forskel på venstre og højre.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/henrik-sass-israel-boer-optages-i-baade-nato-og-eu

Han må da være fuldstændig vanvittig!
I'm a Troll

Anklageren

 • Gæst
Det hele begyndte i 1974, da Gud gav Steve Ligthle en vision
« Svar #26 Dato: Maj 18, 2018, 12:16:15 am »
... Det hele begyndte i 1974, da Gud gav Steve Ligthle en vision, hvor han så en banet vej fra Rusland til Israel uden Berlinmur eller andre mure, der kunne forhindre udvandringen fra Rusland og indvandringen i Israel. I en årrække bar han på visionen selv.

Det står der i dit link

Er Steve Ligthle en profet?

Jeg er skuffet over dokumentationen, for der er vist ikke mange danske kristne, som anser Steve Ligthle for at være en profet.
Anklager

Citér
Selv om man tror på profetierne, og tager bibelen bogstavelig, så kan man ikke vide, om Gud finder, at tiden er inde i dag.

Indtil videre, er profetierne i Bibelen gået i opfyldelse.

Og profetierne om jøderne, der vil vende hjem, til deres land, er ved at blive opfyldt :

https://udfordringen.dk/2008/03/joderne-vender-hjem-til-israel/

I 1988 begyndte Gorbatjov at ændre forfatningen og fik den ændret i 1989. I løbet af 1990 rejste et uhørt antal sovjetjøder til Israel, og i 1991 var aliyah, udvandringen, i fuld gang. Millioner af bibler blev distribueret i Rusland, og en stor evangelisering begyndte. Nu er 900.000 jøder fra Sovjet/Rusland kommet til Israel – og flere vil følge.

Citat slut


Israels frelse fra landflygtigheden Ezekiels Bog 28

v24  Israel skal ikke længere stikkes af torn og rives af tjørn fra alle de omboende, som foragter dem. Så skal de forstå, at jeg er Gud Herren.
v25  Dette siger Gud Herren: Når jeg samler Israel fra de folk, de er spredt iblandt, vil jeg vise min hellighed på dem for øjnene af folkene. De skal bo på deres jord, som jeg gav min tjener Jakob. v26  Dér skal de bo trygt. De skal bygge huse og plante vingårde og bo trygt. Når jeg bringer straf over alle de omboende, som foragter dem, skal de forstå, at jeg er Herren deres Gud.


Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2174
 • Activity:
  1.8%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Objektiv analyse af de seneste dages begivenheder i Israel
« Svar #27 Dato: Maj 18, 2018, 10:31:22 am »
Gad vide om Henrik Sass Larsen er medlem af det rigtige parti.
Han har netop forfattet en bog "Exodus" - et debatoplæg til centrum-venstre, hvor han blandt andet giver udtryk for, at Israel bør indlemmes i både Nato og EU.

Gad vide om manden ikke kan kende forskel på venstre og højre.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/henrik-sass-israel-boer-optages-i-baade-nato-og-eu

Han må da være fuldstændig vanvittig!


Han er ikke den skarpeste kniv i skuffen.
Men et tydeligt eksempel på, hvorfor socialister ikke skal styre Danmark.

Han har vist aldrig hørt om pandoras æske.

Offline lyjse

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2404
 • Activity:
  8.6%
  • Vis profil
Sv: Objektiv analyse af de seneste dages begivenheder i Israel
« Svar #28 Dato: Maj 18, 2018, 09:00:09 pm »
Anklager

Citér
Er Steve Ligthle en profet?

Jeg kendte ham ikke, jeg søgte efter sider, jeg før har læst, at jøderne vender tilbage til Israel, men du kan læse om ham her:

https://udfordringen.dk/2017/11/steve-hjalp-175-000-joeder-israel/

Steve hjalp 175.000 jøder til IsraelAnklageren

 • Gæst
Kristendommen er altså ikke så fredelig
« Svar #29 Dato: Maj 18, 2018, 09:27:15 pm »
Anklager

Citér
Er Steve Ligthle en profet?

Jeg kendte ham ikke, jeg søgte efter sider, jeg før har læst, at jøderne vender tilbage til Israel, men du kan læse om ham her:

https://udfordringen.dk/2017/11/steve-hjalp-175-000-joeder-israel/

Steve hjalp 175.000 jøder til Israel


1. Mos 15;18: Den dag sluttede Herren pagt med Abram. Han sagde: »Jeg giver dine efterkommere dette land fra Egyptens flod til den store flod, Eufratfloden."

Du mener måske, at det er en profeti om, at jødernes snart skal føre en stor angrebskrig og erobre hele området imellem Nilen og Eufrat, fordi Gud har forjættet det?

Dvs. det halve af Egypten, Jordan, Syrien, det halve af Irak og måske Libanon.