Forfatter Emne: Hvilken styreform er du tilhænger af?  (Læst 4501 gange)

Offline anti-rød. (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #30 Dato: Marts 12, 2018, 05:14:27 pm »
Der kan du se anklager - du kan ingenting.
Ikke andet end udenoms vrøvl og ævl.

Så går jeg over til at tale "dit sprog"  :smile1:

Vi ved jo du om nogen ønsker et dybt folkeskadeligt system, som ingen steder har gjort noget godt for folket. Anti-rød samfundet vil ingenting skabe, kun undertrykkelse og ensretning.
Det kan du forsøge at bortforklare, men det ændrer intet.

Jeg kommer derimod med med knivskarpe argumenter, hvor jeg gendriver dine falske påstande, selvom jeg meget godt ved, at det ikke er vand på din nepotiske mølle.


Læs mine forslag.
I Ulla Astrup sagen skar jeg ud i pap, at i antirød samfundet ville hun straks få sin førtidspension.

I jeres samfund, som det er de facto, kunne hun intet få udtalte borgmesteren i Struer. Han er socialdemokrat. Hun er blevet undertrykket, så det forslår.
Skal vi vædde med hun får det, nu socialdemokraterne er afsløret for åben skærm.
Men det var ikke meningen vel. I pisser på folket.Anklageren

 • Gæst
Ingen af jer spørger ind til, hvad den anden mener
« Svar #31 Dato: Marts 12, 2018, 05:21:59 pm »


Du må meget undskylde anklager.
Kæden må være hoppet af for Homofaber.I har begge to valgt sarkasme som "kommunikationsform" - og det fremmer ikke forståelsen.

Og ja - det gælder også dig, så når du peger fingre efter Homofaber - så er der samtidig en finger, der peger på dig selv.

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5293
 • Activity:
  21.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #32 Dato: Marts 12, 2018, 05:30:43 pm »

I mit system er folket øverste myndighed. Det mener du implicit er kaos, uden en regering.
Lad mig gøre dig opmærksom på, at sådan er det nu i teorien, med folketingsvalg hvert 4. år.
Hvor folket vælger et folketing. Sådan er det skitseret at være i anti-rød samfundet. Det kan man ikke tage fejl af medmindre, Ja det kan du godt se......kuk luk.
Du er åbenbart for et system med et politbureau, der styrer hen over hovedet på folk.
Der er ikke noget at sige til du ikke bryder dig om anti-rødt samfundet med dets frihed og omsorg.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, for jeg kan ikke rigtig bruge det til noget. Jeg synes, du skulle gå på biblioteket og låne nogle bøger om samfundsvidenskab. Du har et land uden en regering, men taler om at folk skal være øverste myndighed. Skal de folkevalgte bare sidde i rundkreds?


Jeg begriber ikke dit system med korrupte dommere, som det jo er i alle socialistiske diktaturer, betyder mit system med klare love og regler dommere skal dømme efter, kan få dig til at kalde det for TV shows.

Jeg er faktisk lige kommet hjem fra retten, hvor jeg har været tilskuer i en sag, hvor en mor er blvet anklaget for vold. Der har været tre vidner og en videafhøring. Man kunne jo bare kende hende skyldig med det samme, som man vil i dit samfund (sarkasme), men i den virkelig verden har vi et system, hvor man er uskyldig indtil domstolene mener noget andet. Der er en anklagemyndighed og en forsvarer, der så afhører vidnerne. Vi har også domsmænd eller nævninge, der afgør sager. Det gør man netop for at sikre mod korruption. Det er så dommeren, der afsiger en dom.
Sæt dig nu ind i tingene.

Jeg tror ærlig talt du har en neurose af en eller anden slags.
Men jeg er på en måde tilfreds med du udstiller, at din slags ikke skal styre dette land, men desværre allerede i for høj grad gør det.

Du har slet ikke modargumenteret, men kun kommet med subjektiv snik snak.
Du skal tage et punkt og så forklare hvorfor du mener for eks.
At et forsøg på at få mere intelligente folketingsmedlemmer er dårligt. Jeg ønsker at opnå love i en højere kvalitet end nu. Noget der gerne skal forhindre akademikere, i at lave kaos i Banedanmark, købe IC4 tog, eller lade forbrydere som levakovic få 75.000.000,00 kr af staten, samtidig med han begår den ene forbrydelse efter den anden.  Sådanne love ville aldrig blive vedtaget med et anti-rød styre. Aldrig nogensinde.

Som det er, vedtager folketinget mange uduelige love og direktiver.
Som at oprette 150 pladser for psykisk syge hvor der ingen patienter er.
Det minder en del om satireprogrammet "javel Hr. minister"

I din verden er der ingen regering, men det er folket, der bestemmer. Du taler i øst og vest og love og sager om ditten og datten. Der er ingen tråd. Min første kritik er, at der ikke er nogen regering i dit samfund. Det andet er, at du ved ikke, hvad en lov er. Folk kan begå handlinger og kan så blive tiltalt efter bestemte paragraffer. Hvordan vil du finde ud af, om en person er skyldig?
Hvis vi skal tale samfundsindretning, vil jeg gerne have, at du lader være med at referere til sager. Det kan vi tage bagefter. Det er altid nemmere at lave tankeeksperimenter, der er skudsikre end rent faktisk føre dem ud i praksis. Det samfund, som du drømmer om, eksisterer ikke og der har aldrig eksisteret noget, der kommer tættest på det. Det er fordi tingene ikke er så nemme i virkeligheden, som du tror.

Offline anti-rød. (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #33 Dato: Marts 12, 2018, 06:05:50 pm »
Jeg spurgte dig om en forklaring på det nonsens du kom med.
Dit hælden vand ud af ørerne er ikke andet end det. Forklaring fik jeg ikke.

Citat:
Homofaber skriver:
Du har lige fjernet domstolene og erstattet dem med lidt tv-underholdning. Hvis en kunde har set sig sur på muremester Hansen, kan han bare ringe til den Anti-røde tv-kanal og bede dem og at lave et program om ham fuskeren.

Nu svarer du, at jeg også har fjernet regeringen.
Du må ikke være rigtigt klog.

Hvor i det jeg skriver har jeg fjernet (talt imod) der skal være en regering og domstole)
Det har jeg ikke gjort et eneste sted. At jeg vil have folkeafstemninger er inden for grundloven, jeg vil blot have det udviddet. At folket som det er nu, er øverste myndighed er sgu da en kendsgerning. Det er folket der vælger folketinget, og kan skifte medlemmerne ud.
Fatter du ikke det. Hold op hvor er du dum.
Jeg kalder en spade for en spade.

Citat af Homofaber.
"Hvis vi skal tale samfundsindretning, vil jeg gerne have, at du lader være med at referere til sager."

En til.
"Vi har også domsmænd eller nævninge, der afgør sager. Det gør man netop for at sikre mod korruption. Det er så dommeren, der afsiger en dom.
Sæt dig nu ind i tingene."

Nu skal jeg fortælle dig en ting fra det virkelige liv, selvom du ikke vil høre om hvad der foregår ude blandt almindelige mennesker. Noget der får din fine domstol til at være rent Anders And for almindelige menneskers retsikkerhed.

Dette er en virkelig begivenhed.
En mands hus brændte ned til grunden. Forsikringsselskabet udbetalte forsikringssummen, så manden kunne opføre et nyt hus.
Manden ville gerne have et rustikt bjælkehus, som han lod opføre. Da forsikringsselskabet kom for at forsikre huset, fastslog de at huset var fuld af råd og svamp, så det var ubeboligt.
Nu er jeg godt klar over du vil have manden skulle lægge sag an mod byggefirmaet, og så et par år senere få medhold  ved domstolen.  :dash2:
Der var bare det, at byggefirmaet var gået konkurs, så manden havde tabt alle pengene. Din fine domstol var nul og niks værd.

Derfor havde jeg det oppe med klamhuggerne.
Antirød samfundet ville ved lov bestemme at alle byggefirmaer skulle tegne en forsikring der kom til udbetaling øjeblikkeligt i den slags sager. Ikke noget med jeres fisefornemme akademikermøg, som ingen kan bruge til noget.

Jeg er helt sikker på du har en totalt afvisning af det jeg skriver, for i socialister er når det kommer til stykket ikke for folket og du har intet at komme med.

Igen hvor har jeg talt imod vi skal have domstole og en regering.
Så vis dog mig og læserne hvor jeg skriver det, eller indrøm du er en stor...... 

« Senest Redigeret: Marts 12, 2018, 06:07:39 pm af anti-rød. »

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5293
 • Activity:
  21.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #34 Dato: Marts 12, 2018, 06:51:30 pm »
Jeg bad dig om en mere præcis beskrivelse. Du skrev dette:

Anti-rød samfundet har folket som den øverste myndighed. Dernæst et folketing bestående af 99 folkevalgte politikere, der rekruteres blandt de der melder sig, og for at sikre en højere IQ blandt disse må en folketingsgage være betydeligt højere (så jeg er ikke imod man giver en god løn)
Men alle de hykleriske pensioner og bengnaveri afskaffes.

Der skal være folkeafstemning om det folket ønsker valg om, bortset fra de ting der bedst afgøres af politikerne, som jo kan skiftes ud.
Jeg har tidligere skrevet dette.

Du skal være hjerteligt velkommen til, punkt for punkt at argumentere imod, og beskrive hvorfor socialisme er bedre.


Du nævner hverken regering eller domstole. Kan du ikke prøve at være lidt mere konkret så?
Du skriver: "rekruteres blandt de der melder sig". Det lyder meget udemokratisk, for hvem er det, der rekrutterer dem? Er der sådan et slags råd, der sikrer, at det kun er dem med de rigtige meninger, der kan komme i folketinget?

Det sjove er, at jeg faktisk forholder mig til det virkelige liv, hvor du konstant vil tale om enkeltsager - resten er fantasi og ønskedrømme i din verden. Du spurgte til, hvilke styreformer, vi gik ind for, men det eneste, du vil diskutere, er ting, der ikke er relevant for spørgsmålet.

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12440
 • Activity:
  36%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #35 Dato: Marts 13, 2018, 03:37:27 am »
Jeg har slet ikke læst dit lange indlæg, men der står nok det sædvanlige. Dog rendte jeg in i noget der fik mig til at løfte et øjenbryn - eller to.

Der skal være folkeafstemning om det folket ønsker valg om, bortset fra de ting der bedst afgøres af politikerne, som jo kan skiftes ud.

For at alle de folkeafstemninger kan afholdes, så skal vi allesammen have en knap i lommen, så vi kan stemme ja eller nej.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12440
 • Activity:
  36%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #36 Dato: Marts 13, 2018, 03:42:27 am »
... "bortset fra de ting der bedst afgøres af politikerne" - vi lader det lige stå lidt  :smile1:
Citér

Vi skal lade den stå længe, for jeg er helt rundt på gulvet. Måske skal jeg på psykiatrisk skadestue efter at have læst sådan noget. Så de kan give mig noget kraftigt beroligende.
« Senest Redigeret: Marts 13, 2018, 07:27:57 am af Carlo »
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12440
 • Activity:
  36%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #37 Dato: Marts 13, 2018, 07:08:44 am »
En kvinde i Struer kan ikke få førtidspension.

Ulla Astrup.
Hendes hoved kan ikke rettes op, og hendes hage hviler på brystet. Hun har fået konstateret Parkinsons syge, der gør det svært at huske, og den sjældne knoglesygdom skoliose, der gør ryggen skæv.

I anti-rød samfundet mener vi noget med tryghed. Så Ulla Astrup, ville straks få sin førtidspension.
Iøvrigt et beløb udbetalt skattefrit, hver måned.

Der er mindst 200 000 mennesker i DK, der er uden udsigt til at komme i arbejde igen, p gr a helbredet. I øjeblikket er de parkeret under forskellige ordninger, f eks kontanthjælp.

Men i Anti-rød-samfundet vil der bare blive givet los for invalidepensioner, for der nemlig pengetræer.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12440
 • Activity:
  36%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #38 Dato: Marts 13, 2018, 07:49:32 am »
To personer er døde på Lillebæltsbroen p.g.a sammenstød i tæt tåge.

Ja, sådan går det, når man ikke vil afpasse hastighederne efter forholdene.

Citér
Der sker ofte uheld på broer.

Anti-rød samfundet ville opstille kraftigt lysende røde blinklys på alle broer, der i tåget vejr betyder hastigheden skal nedsættes til 40 km/t ved kørsel over broen.
Ulykkerne sker nemlig fordi folk ikke tænker, men kører for stærkt. Tænk engang.

Der opsættes en stribe stærekasser, hvor det er bestemt at en hastigheds overtrædelse koster 5000,00kr.
Hvad vil mine politiske modstandere - tja ingenting, de går ikke op i sikkerhed.

Sådan vil anti-rød samfundet bruge rettidig omhu.
Kan det redde liv er det det værd.

Anti-rød-samfundet vil være et nanny-samfund, hvor dem der ikke kan styre sig, får frit spil.

Men der mangler ilge de barske børger der ikke er til at rende om hjørner med. De kan lejes af en nynazistisk gruppe i Ukraine.

http://khpg.org/en/index.php?id=1520808476
« Senest Redigeret: Marts 13, 2018, 01:25:04 pm af Carlo »
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline anti-rød. (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #39 Dato: Marts 13, 2018, 11:19:23 am »
Til Homofaber.

Jeg ser du er en kværulant.

Men nu skal jeg knivskarpt skære det ud i pap for dig, hvordan anti-rød samfundet er opbygget.
Du vil bagefter kværulere mere og komme med tom snak, for du er indoktrineret af din socialisme, så du kan ikke andet. Eller du vælger slet ikke at svare, da du er klar over du er færdig.
Vent og se jeg får ret.

Danmark er et vestligt land, og vor kultur bygger på demokrati overvejende baseret på kapitalistisk økonomi.
Det skal vi fortsat og styrke.
Anti-rød vil forsat have et folkevalgt parlament, der vælger en regering. Principperne er en lovgivende magt, en dømmende magt, en udøvende magt og dertil folkevalgte byråd.
Anti rød ønsker at styrke de folkelige med flere folkevalg, efter et schweitzisk mønster. Det betyder ikke schweitzerne står uden regering og domstole. Gør det vel.« Senest Redigeret: Marts 13, 2018, 12:01:29 pm af anti-rød. »

Offline anti-rød. (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #40 Dato: Marts 13, 2018, 11:53:25 am »
Som jeg har skrevet mange gange er anti-rød ikke opfinder af den dybe tallerken en gang til.
Vi vil bruge de institutioner vi har, men sætte ind med med forbedringer.
Anti-rød vil være rimelighed - sund fornuft -rettidig omhu-  medmenneskelighed.

Lovene skal forenkles og skrives til folket efter principperne i jyske lov:

"Loven skal være ærlig og retfærdig, tålelig, efter landets sædvane, passende og nyttig og tydelig, så at alle kan vide og forstå, hvad loven siger. Loven skal ikke gøres eller skrives til nogen mands særlige fordel,"

Det er nogen stærkt imod (socialisterne, de vil nemlig selv gerne have særfordele)
Det får de IKKE i et anti-rødt samfund

Lovene skal ikke holdes i et kancellisprog forbeholdt en elitær gruppe.
Men skal være skrevet for det danske folk så de kan læse og forstå loven.
(hvem forstår skatteloven?)


Da anti-rød konstaterer at folketinget vedtager love og regulativer i en dårlig kvalitet, vil anti-rød gøre noget for at hæve kvaliteten.
Folketinget skal bestå af 99 folkevalgte medlemmer. Valgt ud fra de der melder sig til vælgerforeninger og meddeler de gerne vil opstille til folketinget. Det er nemlig sådan det foregår hvad Homofaber ikke begriber. Husk Homofaber er socialist og muhammedaner. I de lande foregår det ikke sådan.

Han skriver.
"Du skriver: "rekruteres blandt de der melder sig". Det lyder meget udemokratisk, for hvem er det, der rekrutterer dem?"

Det tyder på en omfattende uvidenhed om hvordan kandidaterne bliver kandidater. selvfølgelig melder de sig, og gør opmærksom på dem selv i en vælgerforening for et parti. Det er så indlysende som noget. Der skal være mulighed for løsgængere, hvis en kreds efter nærmere regler vil opstille en person. Det kan være ældresagen vil have en person på tinge, så skal denne kunne vælges.

Vi ønsker kun 99 medlemmer af folketinget, der skal have en stor løn, for at tiltrække folk med langt mere intelligens, så vi har en chance for at undgå skandaler. Vi har set nok til It skandaler, banedanmark skandaler, sociallovs skandaler, som de forskellige partier ikke bestiller andet end lave om på i en lind strøm. Det er IKKE rettidig omhu eller sund fornuft.

Som det er nu er mange folketingsmedlemmers talent, at de evner at være talende jakkesæt, og ikke meget andet. De kan dårligt slå et søm i.

Der vil være situationer hvor en folkeafstemning vil være god. Men nogen love - færdsellove . visse skattelove er selvfølgelig ikke egnet til folkeafstemning. Det overlades til parlamentet. Jeg skriver det for alle kan følge med -  især Homofaber, der er noget tung i optrækket.

Vi ønsker et styrket politi, bedre sociallove en ny grundlov (den nuværende er forældet, den er mere en 60 år gammel, og der er sket noget siden)  osv.
« Senest Redigeret: Marts 13, 2018, 11:59:47 am af anti-rød. »

Anklageren

 • Gæst
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #41 Dato: Marts 13, 2018, 12:08:14 pm »
Som jeg har skrevet mange gange er anti-rød ikke opfinder af den dybe tallerken en gang til.
Vi vil bruge de institutioner vi har, men sætte ind med med forbedringer.
Anti-rød vil være rimelighed - sund fornuft -rettidig omhu-  medmenneskelighed.

Lovene skal forenkles og skrives til folket efter principperne i jyske lov:

"Loven skal være ærlig og retfærdig, tålelig, efter landets sædvane, passende og nyttig og tydelig, så at alle kan vide og forstå, hvad loven siger. Loven skal ikke gøres eller skrives til nogen mands særlige fordel,"

Det er nogen stærkt imod (socialisterne, de vil nemlig selv gerne have særfordele)
Det får de IKKE i et anti-rødt samfund

Lovene skal ikke holdes i et kancellisprog forbeholdt en elitær gruppe.
Men skal være skrevet for det danske folk så de kan læse og forstå loven.
(hvem forstår skatteloven?)
Man kan godt forenkle skatteloven og sanere fradragene, men det lyder ikke sandsynligt, at det kan lade sig gøre at skrive lovene på et jævnt dansk - uden at snyd vil komme til at blomstre, når egoister omgår lovene.

Offline anti-rød. (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #42 Dato: Marts 13, 2018, 12:58:19 pm »
Som jeg har skrevet mange gange er anti-rød ikke opfinder af den dybe tallerken en gang til.
Vi vil bruge de institutioner vi har, men sætte ind med med forbedringer.
Anti-rød vil være rimelighed - sund fornuft -rettidig omhu-  medmenneskelighed.

Lovene skal forenkles og skrives til folket efter principperne i jyske lov:

"Loven skal være ærlig og retfærdig, tålelig, efter landets sædvane, passende og nyttig og tydelig, så at alle kan vide og forstå, hvad loven siger. Loven skal ikke gøres eller skrives til nogen mands særlige fordel,"

Det er nogen stærkt imod (socialisterne, de vil nemlig selv gerne have særfordele)
Det får de IKKE i et anti-rødt samfund

Lovene skal ikke holdes i et kancellisprog forbeholdt en elitær gruppe.
Men skal være skrevet for det danske folk så de kan læse og forstå loven.
(hvem forstår skatteloven?)
Man kan godt forenkle skatteloven og sanere fradragene, men det lyder ikke sandsynligt, at det kan lade sig gøre at skrive lovene på et jævnt dansk - uden at snyd vil komme til at blomstre, når egoister omgår lovene.Her er en kort sentens fra Ekstrabladet:

"For brevene fra kommunen og Udbetaling Danmark er uforståelige.

- De breve, man sender ud, er svære at forstå også for veluddannede etniske danskere, der arbejder inde i systemet. Det synes jeg både er frækt og sjofelt over for dem, der får det. Det må jeg sige, siger Henning Winther."


Det er strafbart at snyde!

Anklageren

 • Gæst
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #43 Dato: Marts 13, 2018, 01:21:02 pm »


Her er en kort sentens fra Ekstrabladet:

"For brevene fra kommunen og Udbetaling Danmark er uforståelige.

- De breve, man sender ud, er svære at forstå også for veluddannede etniske danskere, der arbejder inde i systemet. Det synes jeg både er frækt og sjofelt over for dem, der får det. Det må jeg sige, siger Henning Winther."


Det er strafbart at snyde!

Det kan jeg sagtens forstå, men det er noget andet end at lovgive.

Der er mange ting, der kan forbedres - men jeg skriver selvfølgelig om det, som jeg ikke er enig i - fordi det er en debat.


Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5293
 • Activity:
  21.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvilken styreform er du tilhænger af?
« Svar #44 Dato: Marts 13, 2018, 03:40:26 pm »
Som jeg har skrevet mange gange er anti-rød ikke opfinder af den dybe tallerken en gang til.
Vi vil bruge de institutioner vi har, men sætte ind med med forbedringer.
Anti-rød vil være rimelighed - sund fornuft -rettidig omhu-  medmenneskelighed.

Lovene skal forenkles og skrives til folket efter principperne i jyske lov:

"Loven skal være ærlig og retfærdig, tålelig, efter landets sædvane, passende og nyttig og tydelig, så at alle kan vide og forstå, hvad loven siger. Loven skal ikke gøres eller skrives til nogen mands særlige fordel,"

Det er nogen stærkt imod (socialisterne, de vil nemlig selv gerne have særfordele)
Det får de IKKE i et anti-rødt samfund

Lovene skal ikke holdes i et kancellisprog forbeholdt en elitær gruppe.
Men skal være skrevet for det danske folk så de kan læse og forstå loven.
(hvem forstår skatteloven?)


Da anti-rød konstaterer at folketinget vedtager love og regulativer i en dårlig kvalitet, vil anti-rød gøre noget for at hæve kvaliteten.
Folketinget skal bestå af 99 folkevalgte medlemmer. Valgt ud fra de der melder sig til vælgerforeninger og meddeler de gerne vil opstille til folketinget. Det er nemlig sådan det foregår hvad Homofaber ikke begriber. Husk Homofaber er socialist og muhammedaner. I de lande foregår det ikke sådan.

Han skriver.
"Du skriver: "rekruteres blandt de der melder sig". Det lyder meget udemokratisk, for hvem er det, der rekrutterer dem?"

Det tyder på en omfattende uvidenhed om hvordan kandidaterne bliver kandidater. selvfølgelig melder de sig, og gør opmærksom på dem selv i en vælgerforening for et parti. Det er så indlysende som noget. Der skal være mulighed for løsgængere, hvis en kreds efter nærmere regler vil opstille en person. Det kan være ældresagen vil have en person på tinge, så skal denne kunne vælges.

Vi ønsker kun 99 medlemmer af folketinget, der skal have en stor løn, for at tiltrække folk med langt mere intelligens, så vi har en chance for at undgå skandaler. Vi har set nok til It skandaler, banedanmark skandaler, sociallovs skandaler, som de forskellige partier ikke bestiller andet end lave om på i en lind strøm. Det er IKKE rettidig omhu eller sund fornuft.

Som det er nu er mange folketingsmedlemmers talent, at de evner at være talende jakkesæt, og ikke meget andet. De kan dårligt slå et søm i.

Der vil være situationer hvor en folkeafstemning vil være god. Men nogen love - færdsellove . visse skattelove er selvfølgelig ikke egnet til folkeafstemning. Det overlades til parlamentet. Jeg skriver det for alle kan følge med -  især Homofaber, der er noget tung i optrækket.

Vi ønsker et styrket politi, bedre sociallove en ny grundlov (den nuværende er forældet, den er mere en 60 år gammel, og der er sket noget siden)  osv.

Din egen formulering var?

99 folkevalgte politikere, der rekruteres blandt de der melder sig,

Man kan ikke være folkevalgt og samtidig blive rekrutteret. De eneste, der kan rekrutteres er ministre. Partier kan da godt få personer (rekruttere dem) i et parti, der tiltrækker stemmer, men sådan er det jo allerede i dag. I dag har vi også et system, hvor løsgængere har svært ved at komme i folketinget, og da der kun er 99, bliver det ret svært.
Skal vi for resten fordele mandater efter d'hondt-metoden, som vi gør i dag, eller skal vi gå tilbage til den gamle modificerede sainte lague?

Du skriver også efterfølgende:

og for at sikre en højere IQ blandt disse må en folketingsgage være betydeligt højere

Og hvordan skulle det så sikre en højere IK. Hvis det er sådan, at du mener, at dem, der bliver betalt godt, også er dem med høj IK, jamen så må alle de embedsmænd og akademikere, som du jo hader, have en skyhøj IK. Hvorfor skulle folk med lav IK ikke kunne tænke, jeg skal sgu være politiker, så jeg kan blive rig?
Og hvorfor tror du, at IK skulle spille en rolle? Du blandet IK sammen med, at du selv tror, at du er så genial og derfor må alle med en høj IK være enig med dig, men sådan tror jeg ikke, det hænger sammen.

Men vi kan prøve at se, hvad du vil. Du vil have et helt nyt anti-rød-system - forskellen er bare, at der kun skal være 99 folkevalgte og så lidt andre småting. Du blander også ideologi sammen med styreform, for eksempel er det vel ikke alle borgere, der er anti-røde. Hvordan kan du forhindre, at der ikke er nogen, der bliver stemt ind og får magt, der synes, alle love skal skrives i kancellisprog, eller nogle der ønsker mere planøkonomi. Hvad hvis 20% af befolkningen konverterer til islam og ønsker at lave dit samfund om til et kalifat og kylde dig ud på røv og albuer? I har jo ingen grundlov, så der er frit spil. De kunne også lave et Anti-anti-rød-partiet.

Og til sidst, så synes jeg, at du burde følge med i, hvordan Folketinget arbejder med hensyn til bearbejdning af lovforslag. Det er ikke så enkelt, som du tror.