Forfatter Emne: 63% af Sverigedemokratiske vælgere ønsker at se nyt antiindvandrings parti....  (Læst 304 gange)

Offline Licensnægteren (OP)

  • Hyper medlem
  • *****
  • Indlæg: 4272
  • Activity:
    0%
  • Country: 00
  • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
    • Vis profil
i rigsdagen. En stor del mener også at SD er for politisk korrekt og for blød i indvandringspolitikken. Fra Friatider.se http://www.friatider.se/tv-av-tre-sd-v-ljare-vill-se-nytt-invandrings-kritiskt-parti-i-riksdagen


Två av tre SD-väljare vill se nytt invandrings-kritiskt parti i riksdagen

Mer än hälften av SD:s väljare tycker att partiets invandringspolitik är för liberal och så många som 63 procent vill se ett nytt invandringskritiskt parti i riksdagen. Det visar en färsk opinionsundersökning av analysinstitutet Sentio Research.


Undersökningen är beställd av det invandringskritiska partiet Alternativ för Sverige, som lanserades vid en pressträff i Stockholm i måndags.

Den visar på ett brett missnöje med de etablerade partiernas invandringspolitik. En dryg tredjedel av de tillfrågade personerna, 33,4 procent, svarade att de kunde tänka sig att rösta på ett parti som vill minska invandringen mer än något nuvarande riksdagsparti. Missnöjet är särskilt stort bland personer som sympatiserar med SD. Så många som 80,2 procent av dessa svarade ja på frågan.


Læs resten her http://www.friatider.se/tv-av-tre-sd-v-ljare-vill-se-nytt-invandrings-kritiskt-parti-i-riksdagen

Sverigedemokraterne er tvunget til at føre en strammere indvandringspolitik (hvilket de ikke gør da de hellere vil være stuerene end være modstander af masseindvandringen) hvis de ikke vil miste alt for mange vælgere til AfS og NMR.Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)