Forfatter Emne: DR: Somaliske kvinder er en berigelse  (Læst 1008 gange)

Offline dna

  • Hyper medlem
  • *****
  • Indlæg: 578
  • Activity:
    0%
    • Vis profil
Sv: DR: Somaliske kvinder er en berigelse - EHHHHHHHHHHHh
« Svar #15 Dato: Marts 02, 2018, 04:54:54 pm »
Hej min ven.
Når man har fulgt socialisternes gøren og laden gennem en årrække, og læst om deres "bedrifter" sammenholdt med det som jeg nogen gange har kaldt for deres "håndbog" eller "drejebog."
Det henter deres meninger fra det jeg kalder "den røde sky" et tankesæt der gør de altid er politisk korrekte. Mener ledere et, mener alle det samme. De har et standpunkt til de tager et nyt, som på kommando.

Derved ser man de er præget af de påvirkninger de er hjernevasket med. Der er nok også noget i den menneskelige natur, der bevirker den form for mental afvigelse.
Se hvordan de socialistiske regimer, har fremstillet sig selv som noget nær det overnaturlige i perfektion. Se deres parader, deres revolutionsplakater, hvor personerne fremstilles som
hærdebrede helte. Se bare her på debatten. De tror de har opfundet alt. De tror har skabt alle goder gennem deres handlinger, samt gennem strejker og demonstrationer.

Det er altid et glansbillede, og deres bedrifter gennem femårsplaner, den kære leders visioner hyldes, selvom  resultaterne slet ikke står mål med virkeligheden. Det drejer sig for socialdemokraterne mere om hvad man siger, end hvad man reelt gør. Hør bare på Mette Frederiksen der vil frelse (har frelst) europa fra flygtninge gennem sine nordafrikanske lejre, (der aldrig bliver til noget)

Disse socialister lever mentalt i en anden verden. Se bare på anklageren der kommer med falske oplysninger, men han tror sikkert selv på det.
Jeg har malet ham op i et hjørne mange gange. Han har et mentalt filter der gør han ikke vedkender sig det.
Han tror arbejdskonflikten er arbejdsgivernes skyld, du får ham ikke til at sige det modsatte.
Tigermanden kan være et trolleprofil, der bare snakker sort. Det kan også være manden er så blæst han selv tror på det han skriver.

Derfor kan man ikke tror for meget på en socialist. Han vil lyve, ja det er nærmest "Taqiya".
Muligvis derfor socialister er så glade for muhammedanere.

Rigtig mange mennesker vil ledes. Det er nemt, komfortabelt og ansvarsfralæggende at der er nogen som fortæller at man skal gå derhen eller skal opføre sig på en bestemt måde. Dette er nok i endnu højere grad noget socialisterne elsker (hele den ideologi er bygget op på denne måde at tænke og agere på).
For at gøre det lidt mere spiseligt (fordi de fleste ønsker trods alt ikke at indse at de bare er et får) så kobler de en masse hurra-ord og udtryk på det: Solidaritet, løfter i flok osv.

Anklageren

  • Gæst
Sur læsning til de to verdensfjerne ignoranter
« Svar #16 Dato: Marts 02, 2018, 06:03:27 pm »
Det er tydeligt - HVEM danskerne mener bedst kan løse problemerne

I øvrigt er Tigermanden hverken muslim eller venstreorienteret - for ingen skider i sin egen rede.