Forfatter Emne: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.  (Læst 21091 gange)

Offline Olejensen

 • Fuld medlem
 • ***
 • Banned!
 • Indlæg: 134
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #15 Dato: Februar 03, 2018, 08:04:38 am »
Lyjse.

Det er ikke en jeg kender, billederne har personen fået fat i gennem falske profiler på Facebook, profiler som udgiver sig for at være en vi (min familie) kender, det er et enormt arbejde personen lægger i sin hetz.

Jeg tror så der er et par "trolde" som prøver at overgå hinanden som om det hele er en "leg", jeg syntes bare den "leg" er gået lidt-meget over gevind, det virker som om "trolden" ikke tror loven gælder for ham.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Offline måneskin

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 715
 • Activity:
  2.2%
  • Vis profil
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #16 Dato: Februar 03, 2018, 10:25:35 am »
Ole Poul , jeg tror også Tørresnoren syntes at din leg med at luske dig herind igen , er gået lidt vel over gevind . Hvad er det du ikke forstår ved den lov Gubbi lagde for dagen , med at banne dig permanent , det virker som om du tror man ikke skal følge den lov.

lyjse

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #17 Dato: Februar 03, 2018, 10:48:54 am »
Lyjse.

Det er ikke en jeg kender, billederne har personen fået fat i gennem falske profiler på Facebook, profiler som udgiver sig for at være en vi (min familie) kender, det er et enormt arbejde personen lægger i sin hetz.

Jeg tror så der er et par "trolde" som prøver at overgå hinanden som om det hele er en "leg", jeg syntes bare den "leg" er gået lidt-meget over gevind, det virker som om "trolden" ikke tror loven gælder for ham.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen


Måneskin er afsløret -  som den samme -  som Christian Madsen her i tråden, han har et problem med de våde varer... nu ser det ud til, han kan ramme tasterne igen, men han er afsløret !

Offline måneskin

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 715
 • Activity:
  2.2%
  • Vis profil
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #18 Dato: Februar 03, 2018, 10:54:20 am »
Jamen det er da godt at dit store detektiv arbejde lønnede sig for dig , hvad skal du så have opklaret nu .

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #19 Dato: Februar 03, 2018, 11:02:00 am »
Politisk ukorrekt

Citér
Han er sikkert ikke ædru, siden han rammer skævt på tastaturet hele tiden. Faktisk begynder jeg at tænke, at vi nok i virkeligheden har at gøre med noget så simpelt som en alkoholiker og at, når han laver de mest rabiate indlæg, så skyldes det bare, at han sidder midt i en brandert.

Personen er en af typen "På røven i Nakskov" en fulderik -  som sikkert er nabo til Poul J.  - en der kender ham personligt, ligger inde med familiebilleder - om Megaprofilos  bor dernede, ved jeg ikke, jeg husker ham også fra Sol, hvor han svarede mig pænt et par gange, jeg fik ikke det indtryk af ham...

Jeg husker også Megaprofilos som en person, der egentlig svarede pænt det meste af tiden og havde mange gode indslag på debatten. Jeg var endda ofte enig med ham i mange af hans ytringer (dog ikke dem alle).

Men ikke desto mindre, kan man jo bare se, når man borer lidt i det, at det ER ham der spiller Ammefar. På SOL afslørede moderator Flanhard det jo og man kan også se et par gange, at Megaprofilos brugte Ammefar-sprog, når han var sig selv.

Jeg husker også, at han motiverede sin opførsel med, at han var sur over, at SOL havde lavet profiltvang. Jeg var enig med ham i, at SOL var bedre før, der kom profiltvang. Men hans reaktion med at oprette et hav af profiler på SOL (multi- og megaprofilos) og konstant tirre moderators derinde, synes jeg var lidt ekstrem. Det mindede om ren chikane mod moderators, selvom jeg godt ved, at han selv hævder, at det bare var "for sjovt". Han kørte nærmest en krig mod Charlee derinde, mens han, så vidt jeg ved, havde lidt mere respekt for Flanhard. Han hadede vist kapitalister, der udnyttede og udbyttede andre. Og det var derfor, han kørte hårdt på Charlee, som vist nok var en superkapitalistisk forretningsmand, som på sine ældre dage tog til Thailand og førte sig frem som rigmand med sin danske folkepension. Noget der forargede socialisten Megaprofilos ret meget, hvorfor han gik meget hårdt til Charlee på debatten. Så tag ikke fejl, PJ-stalkeren er IKKE højreorienteret, men nærmere det modsatte. Så det giver også ham et motiv for at tage pis på højrefløjen gennem Rudi-profilerne. Og jeg tror stadig, at han også spiller Rudi´erne, fordi de sidste par uger har PJ-stalker og Rudi´erne liket hinanden konstant. Det virker mistænkeligt.

Men som sagt mener jeg også, at han det meste af tiden virkede ganske fornuftig inde på SOL. Dog er det ikke ualmindeligt, at folk kan spille pæne og venlige på deres normale profil og så opføre sig helt anderledes på deres trollprofiler.

Nu ved jeg ikke om manden er psykopat, som du har skrevet. Han kan også være skizofren eller bare være alkoholiker eller noget helt fjerde. Men f.eks. Amagermanden husker alle, der kendte ham, jo som et åh, så sødt, hjælpsomt og venligt menneske. Så psykopater evner netop at narre folk udadtil, så folk tror de er uskylden selv. Og så har de bare en helt anden personlighed ved siden af også. Nogle gange tænker jeg, om der kan være tale om en slags dæmonbesættelse, fordi ellers er det svært at se at folk kan skifte karakter på den måde. Trollen har jo antydet flere gange, at han har en masse indre stemmer oveni hovedet. Det kunne tyde på dæmonbesættelse eller skizofreni (som jeg mener, også kan være en slags dæmonbesættelse).

Hetzen imod PJ, hvad er hans motiv for den? Ja, i starten udtrykte han faktisk en del sympati med Poul Jørgensen inde på SOL, fordi Poul´s kamp var jo den lille mands kamp mod store stygge Tryg og det kunne godt udløse lidt sympati fra socialisten Megaprofilos. Men på et tidspunkt tror jeg, at Megaprofilos fik den idé, at Poul Jørgensen havde fået penge nok fra Tryg og reelt bare var ude på at snyde sig til en fed milliongevinst, så han kunne nyde resten af sine dage i Thailand, ligesom Charlee (som Mega jo hadede). Og da PJ tabte i højesteret, irriterede det vist nok Megaprofilos mega-meget, at PJ blev ved med at klage og brokke sig. Og så vendte Mega og begyndte at køre hårdt på PJ. Det er i hvert fald, som jeg tolker det. Men det kan være, at det forholder sig anderledes. Men det er som jeg opfatter hans motiv til at køre på PJ.

Derudover gav Mega også engang udtryk for, at PJ-sagaen morede ham herrens meget. Så jeg tror også, at det har en vis underholdningsværdi for ham at sidde og træde i den sag.

Nå, for at I ikke skal tro, at alt det her bare er noget, jeg sidder og opdigter, så slutter jeg af med et par links, der underbygger, hvad jeg skriver:


Her ses det, at Mega på et tidspunkt ikke var uden sympati for PJ:

https://sol.dk/debat/forsikringssvindler

Citér
Megaprofilos 5 år 8 måneder siden
[strike]Ååh hold dog kaje Charlee!!![/strike]

Problemet er de GRISKE forsikringsselskaber, som kræver tre(3)-dobbelt præmie for unge uder 30.

Det er grundliggende forkert, at unge mennesker føler sig nødsaget til, at lade sig forsikre gennem forældrene. Det har tilmed været debatteret på EU-plan, og er stadig under proces. ALT tyder på, at forsikringsselskaberne i fremtiden TVINGES til at forsikre unge "rimeligt". PT har de som altid tjent STYRTENDE på den gamle skrøne, om at unge ALTID laver skader.

Hvorfor skal der gælde andre regler, blot fordi det er en chef i Tryg??? Lige rettighedder for alle er hvad vi skal have. Men som gammel forsikringsagent forventer jeg ikke, at du forstår hvad Poul taler om. Dette på trods af at hans pointe er suprem.

MVH
Megaprofilos

[sol] Redigeret af SOL :TAL PÆNT!


Som det ses ovenover, hævder Megaprofilos, at Charlee var gammel forsikringsagent. Det forklarer måske, hvorfor Poul Jørgensen herinde på din-debat har antydet, at Charlee kunne have et motiv for at være hans stalker...

Men som Megaprofilos giver udtryk for herunder, var han grundlæggende træt af alle PJ´s røverhistorier og frie fantasier. Og han beskyldte PJ for at ville snyde Tryg og dermed alle de almindelige forsikringsbetalere, så PJ kunne leve fedt af sin erstatning. Så derfor begyndte Megaprofilos at drille og voldtrolle PJ. Både fra sin egen Megaprofilos-profil og sin alternative Ammefar-profil (som Flanhard jo tidligere afslørede var Mega´s profil):

https://sol.dk/debat/vask-din-kedeldragt-poul

Citér
Megaprofilos 5 år 9 måneder siden
Sikken en fantasi du har poul Jørgensen [:DD] . Hvordan bærer du sig ad med at opdigte alle disse historier [???] . Jeg vil gætte på, at du er voldsomt bedøvet af smertestillende. [:S]

Som om du ville modtage en vaskemaskine, uden at stille en pokkers masse spørgsmål. Det første og logiske spørgsmål er, hvem der har doneret denne maskine.

Det her er helt vildt latterligt. [:DD]

MVH
Megaprofilos

Luk kommentar1
Tilføj kommentar
 
pouljoergensen 5 år 9 måneder siden
Det var en, der har et hårdehvidevare firma, som var godt træt af at nogle/en prøvede at dreje emnet over på min kedeldragt, og en som selv var blevet taget ved røven af tryg, en som ikke havde kræfter selv til at kæmpe imod tryg, men som syntes at det var godt at jeg gjorde det.

Nogle gange skal man bare ikke stille "dumme" spørgsmål, jeg fattede da straks at "giveren" ville være anonym, så det eneste jeg ved er, det er en fra midt Sjælland som har læst om mig og min sag her på SOLEN, og tilsyneladende ikke en der vil havde sit navn offentligt gjort.

Det må man respektere giveren for.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar2
Tilføj kommentar
 
Hr. Ammefar Ammersen 5 år 9 måneder siden
Von kører det ellers på Krøngevej i Maribo? Skal du så vaske i daw do? Du bare min lækre og lumre fyr der bare skal ha action! Hva sir do t mig? Skiide smart med den der vaskemaskine ellers hva... så kan du få vasket efter alle de der håndjob du jo gerne går og nulrer med i buksen hva! Ja, for man kan jo ligeså godt sige det lige ujj ik do?

I går der gramsede jeg ellers på vor stuepiges attributter! Hun blev tjotalt våd i trussen og ville have mere... vil du høre mere, hva min frække dreng?

vh.
Ammefaderen

0
Tilføj kommentar
 
Megaprofilos 5 år 9 måneder siden
[:DD] [:DD] [:DD] Hvilken fantasi du har Poul Jørgensen [:DD]

Det er stadig vigtigt at du skriver om det her på sol, for det fortæller jo os andre, hvor vilde dine fantasier er. Det her er godt nok latterligt.

Det her er simpelthen for dumt. Du gør dig selv voldsomt til grin, når du bilder dig selv ind, at læserne tror på dine ekstreme fantasier.

En anononym person, der giver dig en vaskemaskine, så du kan vaske din ligegyldige kedeldragt, som du ikke skal bruge. [:DD] [:DD] [:DD]

FAKTUM ER, at du har tabt først i byretten, DEREFTER i landsretten, OG NU i HØJESTERET. Din sag er FÆRDIG. Du blev ikke millionær, så du kunne gemme dig i Thailand.

Jeg ved ikke hvor voldsomme præperater du får [:S] , men du er voldsomt sløret, når du kan opdigte sådan en historie. [:DD]

Tro mig, jeg morer mig gevaldigt over dine historier, så du skal endelig ikke stoppe. Hvad er det næste, at du får en tørretumbler. [:DD]

Åååhhh undskyld, men jeg skal lige grine lidt mere [:DD] [:DD] [:DD]

MVH
Megaprofilos


HERUNDER udtrykker Megaprofilos sin antipati imod Charlee:


https://sol.dk/debat/moraldobbelmoral

Citér
Megaprofilos 5 år 9 måneder siden
[strike]Som vi tydeligt ser med Charlee, er pensionalderen ALT for lav. Charlee kunne sagtens arbejde 5-10 år længere.[/strike]

Tilmed bør man inddrage pensionisters pas, så de ikke lægger STATENS penge i udlandet.

Mega
[sol] Redigeret af SOL: Indicier!

Luk kommentar2
Tilføj kommentar
 
charlee 5 år 9 måneder siden
Hold da helt kæft mega.
Hvor er du misundelig, hwa???
Hvad vil du gøre ved det?

Medens du tænker over det, er vi ved at pakke autocamperen,
og tager på ferie på søndag, og kommer hjem tidligst d. 28 maj.

Hvor er det dejligt at være folkepensionist! [:DD] [:DD] [sun] [f]

Surt for dig, at du sikkert ikke når at opleve det! [:DD]


[quote="Megaprofilos" post=2565574]Som vi tydeligt ser med Charlee, er pensionalderen ALT for lav. Charlee kunne sagtens arbejde 5-10 år længere.

Tilmed bør man inddrage pensionisters pas, så de ikke lægger STATENS penge i udlandet.

Mega
« Senest Redigeret: Februar 03, 2018, 12:08:56 pm af politisk ukorrekt »

lyjse

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #20 Dato: Februar 03, 2018, 03:26:38 pm »
Jamen det er da godt at dit store detektiv arbejde lønnede sig for dig , hvad skal du så have opklaret nu .

Faktisk går jeg ikke op i, hvilken troll - der er i flertal - måske jeg tog fejl, men du lider af den samme sygdom  :angry:

lyjse

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #21 Dato: Februar 03, 2018, 03:48:57 pm »
Politisk ukorrekt

Citér
Problemet er de GRISKE forsikringsselskaber, som kræver tre(3)-dobbelt præmie for unge uder 30.

Det er grundliggende forkert, at unge mennesker føler sig nødsaget til, at lade sig forsikre gennem forældrene. Det har tilmed været debatteret på EU-plan, og er stadig under proces. ALT tyder på, at forsikringsselskaberne i fremtiden TVINGES til at forsikre unge "rimeligt". PT har de som altid tjent STYRTENDE på den gamle skrøne, om at unge ALTID laver skader.

Hvorfor skal der gælde andre regler, blot fordi det er en chef i Tryg??? Lige rettighedder for alle er hvad vi skal have. Men som gammel forsikringsagent forventer jeg ikke, at du forstår hvad Poul taler om. Dette på trods af at hans pointe er suprem.

MVH
Megaprofilos

Du tager fejl... Megaprofilos skriver ikke herinde, i hvert tilfælde er det ikke ham der er skitzofren..

Læg mærke til teksten, og se så trollen - under flere profiler :

Viggo Kurt

Da Pølsefar tabte i Tryg røg også drømmen om mio. af kroner han ikke kunne få. Så blev han bitter og paranoid og vanviddet på DD tiltog til nye højder. Han ville leve i sus og dus derude i Thailand og dyrke stram ubeskyttet endetarmssex med billige drenge i Pattaya efter at have skovlet Tryg mio. ind først.

Henrijette

Hvad k a.man dog sætte en IT supporter til at lave som selvsrlndig. Som om folk vil betale for gan tilslutter printeten, eller lægger et program ind.

Med dit forbrug er der sgu ingen der tror du k a n det for den laveste førtidspension.


Christian Madsen


Ham på nr billede er ikke pøllen som du tror. H a n hedder Per Schiøtt-Andersen.Bor i nr 6
Han bor i det gamle lort ham det syge svin Krønge Jørgen boede i.
Og er en af sutterne  pøllen drikker bajer med. Pølle kan ikke begå sig til festet. Ikke engang barneddåbe gider hans familie inviterer ham til, for han tåler ikke mennesker om sig da de vil slå ham ihjel.Måneskin


Ole Poul , jeg tror også Tørresnoren syntes at din leg med at luske dig herind igen , er gået lidt vel over gevind . Hvad er det du ikke forstår ved den lov Gubbi lagde for dagen , med at banne dig permanent , det virker som om du tror man ikke skal følge den lov.

Stina


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.


Citat slut

Bemærk punktum / komma  - problemer med stavningen, i de første indlæg, også problemer med, at ramme tasterne  :big_grin:

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #22 Dato: Februar 03, 2018, 04:16:26 pm »
Politisk ukorrekt

Citér
Problemet er de GRISKE forsikringsselskaber, som kræver tre(3)-dobbelt præmie for unge uder 30.

Det er grundliggende forkert, at unge mennesker føler sig nødsaget til, at lade sig forsikre gennem forældrene. Det har tilmed været debatteret på EU-plan, og er stadig under proces. ALT tyder på, at forsikringsselskaberne i fremtiden TVINGES til at forsikre unge "rimeligt". PT har de som altid tjent STYRTENDE på den gamle skrøne, om at unge ALTID laver skader.

Hvorfor skal der gælde andre regler, blot fordi det er en chef i Tryg??? Lige rettighedder for alle er hvad vi skal have. Men som gammel forsikringsagent forventer jeg ikke, at du forstår hvad Poul taler om. Dette på trods af at hans pointe er suprem.

MVH
Megaprofilos

Du tager fejl... Megaprofilos skriver ikke herinde, i hvert tilfælde er det ikke ham der er skitzofren..

Læg mærke til teksten, og se så trollen - under flere profiler :

Viggo Kurt

Da Pølsefar tabte i Tryg røg også drømmen om mio. af kroner han ikke kunne få. Så blev han bitter og paranoid og vanviddet på DD tiltog til nye højder. Han ville leve i sus og dus derude i Thailand og dyrke stram ubeskyttet endetarmssex med billige drenge i Pattaya efter at have skovlet Tryg mio. ind først.

Henrijette

Hvad k a.man dog sætte en IT supporter til at lave som selvsrlndig. Som om folk vil betale for gan tilslutter printeten, eller lægger et program ind.

Med dit forbrug er der sgu ingen der tror du k a n det for den laveste førtidspension.


Christian Madsen


Ham på nr billede er ikke pøllen som du tror. H a n hedder Per Schiøtt-Andersen.Bor i nr 6
Han bor i det gamle lort ham det syge svin Krønge Jørgen boede i.
Og er en af sutterne  pøllen drikker bajer med. Pølle kan ikke begå sig til festet. Ikke engang barneddåbe gider hans familie inviterer ham til, for han tåler ikke mennesker om sig da de vil slå ham ihjel.Måneskin


Ole Poul , jeg tror også Tørresnoren syntes at din leg med at luske dig herind igen , er gået lidt vel over gevind . Hvad er det du ikke forstår ved den lov Gubbi lagde for dagen , med at banne dig permanent , det virker som om du tror man ikke skal følge den lov.

Stina


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.


Citat slut

Bemærk punktum / komma  - problemer med stavningen, i de første indlæg, også problemer med, at ramme tasterne  :big_grin:

Først og fremmest tillykke med at du har gennemskuet, at ovennævnte alle er samme person. Så kom vi så langt. Jeg har tænkt det samme nemlig, men de færreste har troet på mig og troet at jeg så spøgelser, når jeg hævdede dette. :ohmy:

Men enhver, der har øjne i hovedet, kan da hurtigt gennemskue, at stalkeren styrer samtlige disse profiler plus nogle andre, jeg glemmer i skyndingen:

Måneskin
Christian Madsen
Stina
Viggo Kurt
Henrijette
Massey

og tidligere også profiler som bl.a.:

Olsen
Flixtor
MariS
Terrence
Ammefar

Men hvad angår slåfejlene, så tror jeg, at der kan være tale om bevidste stave- og slåfejl. Eller også er det fordi, han er alkoholpåvirket i skrivende stund, at han ikke kan ramme tasterne. Jeg tror dog mere, at fejlene er bevidste.

Fordi når han er Rudi´erne, rammer han tasterne lige så godt som Megaprofilos. Megaprofilos skrev, ligesom Rudi´erne, et udmærket dansk.

Men fik du nogensinde læst den har gamle SOL-tråd? Det hele afsløres, hvis man læser den tråd:

https://sol.dk/debat/hvorfor-slettes-alle-indl%C3%A6g-der-modsiger-poul-j


Men jeg poster lige de mest afslørende indlæg fra tråden:

Tråden er oprettet af Multiprofil999 (der, som det afsløres senere, er både PJ-stalkeren, Ammefar og Megaprofilos). Her brokker han sig over, at han mener at SOL censurerer indlæg, der modsiger Poul Jørgensen:

Citér
Multiprofil999   5 år 9 måneder siden   66
Hvorfor slettes alle indlæg der modsiger Poul J???
Til moderator: Jeg har nu kopieret indlæget, og jeg agter at poste det lige så længe som i sletter det!!!

Jeg har nu gennem flere dage observeret at både mine egne, men også andres indlæg, der "tillader" sig at modsige Poul Jørgensen, PERMANENT bliver slettet.

Skal SOL være et sted, hvor bestemte personer får SÆRLIGE vilkår?

Kan man UNDRES over HVORFOR typer som Ammefar opstår?
Der er helt klart ikke enighed blandt moderatorene på sol. Nogle sletter bare uden vidre, mens andre overstreger tekst, med et notat om at man skal tale pænt.

Som det er nu, er det KOMPLET UMULIGT at debattere med Poul Jørgensen, da ALLE ens indlæg bliver slettet!!!!!!!!!!

Herunder svarer daværende moderator fruppe, at grunden til at hans indlæg slettes, er, at han angriber PJ personligt og bl.a. beskylder ham for pædofili. Det er jo i øvrigt det samme, som Viggo Kurt gør herinde, hvilket meget kraftig indikerer, at Viggo Kurt er den samme som ham multiprofil999, der oprettede denne SOL-tråd for snart 6 år siden. Men her er fruppes svar til multiprofil999 (Viggo Kurt/PJ-stalker):

Citér
fruppe 5 år 9 måneder siden
Dine angreb er personlige, herunder at beskylde Poul for at ville bruge en evt. udbetaling på pædofili i Thailand.

Sender Du læserbreve til aviser med samme indhold bliver de arkiveret lodret når blot 1/3 af indholdet er læst.

Herunder forsvarer multiprofil999 sit personangreb på PJ. Hans forklaring virker dog i dag lidt søgt, da vi alle har set, hvordan han herinde på din-debat, 5-6 år senere, gentagne gange DIREKTE har beskyldt PJ for pædofili. Bemærk i øvrigt at hans sprog og hans formuleringer minder en del om Rudi´s (lidt bombastisk og kontant måde at udtrykke sig på):
 
Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Sikke en grim tankegang du har Fruppe. At jeg skriver at Poul Jørgensen drømmer om at lege "gammel gris" i Thailand, har da absolut INTET med pædofili at gøre. Hvis jeg havde ham mistænkt for sådan noget svineri, så har han jo opgivet sin adresse, og mon ikke jeg ville besøge ham!!! Den slags ser jeg meget HÅRDT på!!

Når jeg skriver "gammel gris" i Thailand, så menes der naturligvis en person, der udnytter fattige prostituerede, DER ALLE har en LOVLIG ALDER.

Sikke en gang plat og fis, at man antager at jeg mener pædofili, når jeg skriver "gammel gris". Det er tilmed sat i situationstegn!!


Daværende moderator, Charlee, begrunder her, hvorfor multiprofil999 aka PJ-stalkeren bliver censureret på SOL:

Citér
charlee 5 år 9 måneder siden
Den vigtigste grund til at alle dine indlæg bliver slettet er,
at du er en person med mange fake niks,
og så er du kun ude på at sabotere al debat!

Så Charlee siger altså, at mulitprofil999 er kendt for at have mange fake nicks. Lyder det ikke bekendt? :blum:


HER kommer så det vigtigste indlæg, hvor moderator Flanhard taler lidt over sig og afslører sandheden. Nemlig at multiprofil999 og Megaprofilos er samme person. Hermed må Megaprofilos jo også være PJ-stalkeren. Bemærk at Flanhard også nævner "Ammefar-metoder" og hermed kraftig antyder, at Megaprofilos/multiprofil999 også står bag Ammefar. Som jo er PJ-stalkeren, eller én af hans mange profiler:

Citér
Flanhard 5 år 9 måneder siden
Hej Mega/Multiprofilos.
Jeg gider simpelthen ikke diskutere sådanne tåbelige indlæg. Der er INGEN som får særbehandling, det troede jeg efterhånden du vidste efter de mange snakke vi har haft den seneste tid.
Personligt synes jeg, at indlæg her på debatten har taget en grim drejning hvor det mere går på at debattere andre brugere og redaktionen/mig, end at finde nogle spændende samfundskritiske emner. I efterlyser selv flere brugere og en bedre debat, så hvad med at kigge lidt ind ad på de ting som i poster. Ville i selv gå ind i et nyt forum i kom forbi, og så alt dette "crap" som bliver lukket ud her. Næppe.
NU må det altså stoppe! Især disse Ammefar metoder du pludselig stiller op her, men kan jo så kun tænke sit når du skriver sådan!
Dit indlæg for lov at blive, men alt andet bliver slettet for jeg vil ikke tolerere denne barnlighed!

God og fredelig søndag.

[sol] SOL-redaktionen


Multiprofil999 kommer her med en indirekte indrømmelse (bemærk det med fed skrift):

Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Jeg vil gerne understrege at vi kun har haft én samtale Flahard. At du er bekendt med at den skete under et andet profilnavn, giver dig ikke ret til at skifte til andre profilnavne.


Endnu en indikation af, at multiprofil999 (aka Megaprofilos) er Ammefar, får vi længere nede i tråden. Først svarer Ammefar og dernæst svarer multiprofil999 i samme tone og støtter Ammefar:

Citér
Hr. Ammefar Ammersen 5 år 9 måneder siden
Jeg måtte fx heller ikke have lov til at skrive:

''Kommer vi så også i seng uden mad i aften? Jeg syntes iøvrigt det er sjovt at man drager mig ind i noget jeg slet ikke har med at gøre. Jeg taler da altid pænt?!?

Fortsat god søndag. Må gud være med dig Fladhat.

vh. Ammefaderen
''

Så der er INGEN humor på redaktionen fra Fladhattens side i hvert fald. Men måske har han fået en dårlig af Charlee ... ka I føl maj?

vh. Ammefaderen

Multiprofil999 (aka Megaprofilos) svarer Ammefar og han ka tydeligvis føl ham"
 
Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Jej ka føl dej!

Nix Fladhat har ingen humor! Der var humor i 99% af de indlæg jeg skrev til Pølle, men de blev ALLE slettet. Fladhat kan ikke lide når man spørger Pølle om svære ting. Det er fakta!

På en eller anden måde har fladhat en slags forelskelse i Pølle. Det betyder at vi andre ikke må sige noget "slemt" om Pølle.

Poul Jørgensen og Charlee(med alle hans profiler) styrer debatten 100%!

Vent blot og se hvilke af Charlees profiler der sviner mig til nu.. vent blot [:DD]


Multiprofil999 (aka Ammefar aka PJ-stalkeren) vil stadig ikke direkte indrømme, at han også er Megaprofilos. Men mellem linierne siger han det jo alligevel:

Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Som det fremgår af Flanhads indlæg, så er jeg både multiprofil og Megaprofil. Selv hvis det var tilfældet, er det HELT tydeligt imod deres regler, at oplyse om hvilke andre profiler en person har.
Flanhard har derfor nosset grundigt rundt i det, og skylder mig en undskyldning.


Hvorefter moderator Flanhard svarer ham og definitivt afslører, at multiprofil999 og Megaprofilos ER samme person:

Citér
Flanhard 5 år 9 måneder siden
Var det en hemmelighed? Jeg var sikker på at det var noget alle vidste bla pga disse indlæg fra dig tidligere:
http://www.sol.dk/debat/69-ensomhed/2555851-hvorfor-er-jeg-helt-alene/25...
http://www.sol.dk/debat/233-fri-debat-politik-a-samfund/2552795-helle-th...
men også fordi du jo af alle har proklameret at du i protest har oprettet flere profiler og har kaldt dem Mega og Multi eftersom det er muligt at oprette Mega og Multi mange.
Så ja, det beklager jeg da meget at have "afsløret" [;)]

Og en gang for alle: Der er INGEN som er i lommen på SOL, og ingen som har noget som helst familie i bestyrelse eller lign. Bliver dit indlæg slettet, så tænk over hvordan du udtrykte dig. Reglen er yderst simpel: TAL PÆNT!

[sol] SOL-redaktionen


Så Lyjse (og I andre). Det er helt soleklart, hvis man gider læse alle ovenstående citater fra SOL. Der kan i mine øjne ikke være nogen tvivl om, at Megaprofilos er multiprofil999, som også er Ammefar og PJ-stalkeren...

Der kan i andre tråde findes indlæg, der bekræfter dette. Men jeg orker ikke lige grave mere frem nu. I kan jo også selv undersøge det, hvis I ikke tror på mig. :yes:


Eneste ting, der muligvis kan frikende Megaprofilos fra at være PJ-stalkerne, er hvis der er tale om et falsk flag. Måske (og det kan der argumenteres for) udgiver stalkeren sig bare for at være Megaprofilos? Det kan selvfølgelig ikke 100% afvises, da han også har udgivet sig for at være en falsk PJ bl.a.

Så 100% sikker kan jeg ikke være, nej. Men jeg synes, at al logik tilsiger, at Megaprofilos må være PJ-stalkeren, hvis man læser ovenstående citater fra SOL.
« Senest Redigeret: Februar 03, 2018, 06:31:31 pm af politisk ukorrekt »

Offline El_Nino

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2570
 • Activity:
  2%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Vejen skal altid være snorlige og fremad
  • Vis profil
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #23 Dato: Februar 03, 2018, 07:41:59 pm »
Politisk ukorrekt

Citér
Problemet er de GRISKE forsikringsselskaber, som kræver tre(3)-dobbelt præmie for unge uder 30.

Det er grundliggende forkert, at unge mennesker føler sig nødsaget til, at lade sig forsikre gennem forældrene. Det har tilmed været debatteret på EU-plan, og er stadig under proces. ALT tyder på, at forsikringsselskaberne i fremtiden TVINGES til at forsikre unge "rimeligt". PT har de som altid tjent STYRTENDE på den gamle skrøne, om at unge ALTID laver skader.

Hvorfor skal der gælde andre regler, blot fordi det er en chef i Tryg??? Lige rettighedder for alle er hvad vi skal have. Men som gammel forsikringsagent forventer jeg ikke, at du forstår hvad Poul taler om. Dette på trods af at hans pointe er suprem.

MVH
Megaprofilos

Du tager fejl... Megaprofilos skriver ikke herinde, i hvert tilfælde er det ikke ham der er skitzofren..

Læg mærke til teksten, og se så trollen - under flere profiler :

Viggo Kurt

Da Pølsefar tabte i Tryg røg også drømmen om mio. af kroner han ikke kunne få. Så blev han bitter og paranoid og vanviddet på DD tiltog til nye højder. Han ville leve i sus og dus derude i Thailand og dyrke stram ubeskyttet endetarmssex med billige drenge i Pattaya efter at have skovlet Tryg mio. ind først.

Henrijette

Hvad k a.man dog sætte en IT supporter til at lave som selvsrlndig. Som om folk vil betale for gan tilslutter printeten, eller lægger et program ind.

Med dit forbrug er der sgu ingen der tror du k a n det for den laveste førtidspension.


Christian Madsen


Ham på nr billede er ikke pøllen som du tror. H a n hedder Per Schiøtt-Andersen.Bor i nr 6
Han bor i det gamle lort ham det syge svin Krønge Jørgen boede i.
Og er en af sutterne  pøllen drikker bajer med. Pølle kan ikke begå sig til festet. Ikke engang barneddåbe gider hans familie inviterer ham til, for han tåler ikke mennesker om sig da de vil slå ham ihjel.Måneskin


Ole Poul , jeg tror også Tørresnoren syntes at din leg med at luske dig herind igen , er gået lidt vel over gevind . Hvad er det du ikke forstår ved den lov Gubbi lagde for dagen , med at banne dig permanent , det virker som om du tror man ikke skal følge den lov.

Stina


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.


Citat slut

Bemærk punktum / komma  - problemer med stavningen, i de første indlæg, også problemer med, at ramme tasterne  :big_grin:

Først og fremmest tillykke med at du har gennemskuet, at ovennævnte alle er samme person. Så kom vi så langt. Jeg har tænkt det samme nemlig, men de færreste har troet på mig og troet at jeg så spøgelser, når jeg hævdede dette. :ohmy:

Men enhver, der har øjne i hovedet, kan da hurtigt gennemskue, at stalkeren styrer samtlige disse profiler plus nogle andre, jeg glemmer i skyndingen:

Måneskin
Christian Madsen
Stina
Viggo Kurt
Henrijette
Massey

og tidligere også profiler som bl.a.:

Olsen
Flixtor
MariS
Terrence
Ammefar

Men hvad angår slåfejlene, så tror jeg, at der kan være tale om bevidste stave- og slåfejl. Eller også er det fordi, han er alkoholpåvirket i skrivende stund, at han ikke kan ramme tasterne. Jeg tror dog mere, at fejlene er bevidste.

Fordi når han er Rudi´erne, rammer han tasterne lige så godt som Megaprofilos. Megaprofilos skrev, ligesom Rudi´erne, et udmærket dansk.

Men fik du nogensinde læst den har gamle SOL-tråd? Det hele afsløres, hvis man læser den tråd:

https://sol.dk/debat/hvorfor-slettes-alle-indl%C3%A6g-der-modsiger-poul-j


Men jeg poster lige de mest afslørende indlæg fra tråden:

Tråden er oprettet af Multiprofil999 (der, som det afsløres senere, er både PJ-stalkeren, Ammefar og Megaprofilos). Her brokker han sig over, at han mener at SOL censurerer indlæg, der modsiger Poul Jørgensen:

Citér
Multiprofil999   5 år 9 måneder siden   66
Hvorfor slettes alle indlæg der modsiger Poul J???
Til moderator: Jeg har nu kopieret indlæget, og jeg agter at poste det lige så længe som i sletter det!!!

Jeg har nu gennem flere dage observeret at både mine egne, men også andres indlæg, der "tillader" sig at modsige Poul Jørgensen, PERMANENT bliver slettet.

Skal SOL være et sted, hvor bestemte personer får SÆRLIGE vilkår?

Kan man UNDRES over HVORFOR typer som Ammefar opstår?
Der er helt klart ikke enighed blandt moderatorene på sol. Nogle sletter bare uden vidre, mens andre overstreger tekst, med et notat om at man skal tale pænt.

Som det er nu, er det KOMPLET UMULIGT at debattere med Poul Jørgensen, da ALLE ens indlæg bliver slettet!!!!!!!!!!

Herunder svarer daværende moderator fruppe, at grunden til at hans indlæg slettes, er, at han angriber PJ personligt og bl.a. beskylder ham for pædofili. Det er jo i øvrigt det samme, som Viggo Kurt gør herinde, hvilket meget kraftig indikerer, at Viggo Kurt er den samme som ham multiprofil999, der oprettede denne SOL-tråd for snart 6 år siden. Men her er fruppes svar til multiprofil999 (Viggo Kurt/PJ-stalker):

Citér
fruppe 5 år 9 måneder siden
Dine angreb er personlige, herunder at beskylde Poul for at ville bruge en evt. udbetaling på pædofili i Thailand.

Sender Du læserbreve til aviser med samme indhold bliver de arkiveret lodret når blot 1/3 af indholdet er læst.

Herunder forsvarer multiprofil999 sit personangreb på PJ. Hans forklaring virker dog i dag lidt søgt, da vi alle har set, hvordan han herinde på din-debat, 5-6 år senere, gentagne gange DIREKTE har beskyldt PJ for pædofili. Bemærk i øvrigt at hans sprog og hans formuleringer minder en del om Rudi´s (lidt bombastisk og kontant måde at udtrykke sig på):
 
Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Sikke en grim tankegang du har Fruppe. At jeg skriver at Poul Jørgensen drømmer om at lege "gammel gris" i Thailand, har da absolut INTET med pædofili at gøre. Hvis jeg havde ham mistænkt for sådan noget svineri, så har han jo opgivet sin adresse, og mon ikke jeg ville besøge ham!!! Den slags ser jeg meget HÅRDT på!!

Når jeg skriver "gammel gris" i Thailand, så menes der naturligvis en person, der udnytter fattige prostituerede, DER ALLE har en LOVLIG ALDER.

Sikke en gang plat og fis, at man antager at jeg mener pædofili, når jeg skriver "gammel gris". Det er tilmed sat i situationstegn!!


Daværende moderator, Charlee, begrunder her, hvorfor multiprofil999 aka PJ-stalkeren bliver censureret på SOL:

Citér
charlee 5 år 9 måneder siden
Den vigtigste grund til at alle dine indlæg bliver slettet er,
at du er en person med mange fake niks,
og så er du kun ude på at sabotere al debat!

Så Charlee siger altså, at mulitprofil999 er kendt for at have mange fake nicks. Lyder det ikke bekendt? :blum:


HER kommer så det vigtigste indlæg, hvor moderator Flanhard taler lidt over sig og afslører sandheden. Nemlig at multiprofil999 og Megaprofilos er samme person. Hermed må Megaprofilos jo også være PJ-stalkeren. Bemærk at Flanhard også nævner "Ammefar-metoder" og hermed kraftig antyder, at Megaprofilos/multiprofil999 også står bag Ammefar. Som jo er PJ-stalkeren, eller én af hans mange profiler:

Citér
Flanhard 5 år 9 måneder siden
Hej Mega/Multiprofilos.
Jeg gider simpelthen ikke diskutere sådanne tåbelige indlæg. Der er INGEN som får særbehandling, det troede jeg efterhånden du vidste efter de mange snakke vi har haft den seneste tid.
Personligt synes jeg, at indlæg her på debatten har taget en grim drejning hvor det mere går på at debattere andre brugere og redaktionen/mig, end at finde nogle spændende samfundskritiske emner. I efterlyser selv flere brugere og en bedre debat, så hvad med at kigge lidt ind ad på de ting som i poster. Ville i selv gå ind i et nyt forum i kom forbi, og så alt dette "crap" som bliver lukket ud her. Næppe.
NU må det altså stoppe! Især disse Ammefar metoder du pludselig stiller op her, men kan jo så kun tænke sit når du skriver sådan!
Dit indlæg for lov at blive, men alt andet bliver slettet for jeg vil ikke tolerere denne barnlighed!

God og fredelig søndag.

[sol] SOL-redaktionen


Multiprofil999 kommer her med en indirekte indrømmelse (bemærk det med fed skrift):

Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Jeg vil gerne understrege at vi kun har haft én samtale Flahard. At du er bekendt med at den skete under et andet profilnavn, giver dig ikke ret til at skifte til andre profilnavne.


Endnu en indikation af, at multiprofil999 (aka Megaprofilos) er Ammefar, får vi længere nede i tråden. Først svarer Ammefar og dernæst svarer multiprofil999 i samme tone og støtter Ammefar:

Citér
Hr. Ammefar Ammersen 5 år 9 måneder siden
Jeg måtte fx heller ikke have lov til at skrive:

''Kommer vi så også i seng uden mad i aften? Jeg syntes iøvrigt det er sjovt at man drager mig ind i noget jeg slet ikke har med at gøre. Jeg taler da altid pænt?!?

Fortsat god søndag. Må gud være med dig Fladhat.

vh. Ammefaderen
''

Så der er INGEN humor på redaktionen fra Fladhattens side i hvert fald. Men måske har han fået en dårlig af Charlee ... ka I føl maj?

vh. Ammefaderen

Multiprofil999 (aka Megaprofilos) svarer Ammefar og han ka tydeligvis føl ham"
 
Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Jej ka føl dej!

Nix Fladhat har ingen humor! Der var humor i 99% af de indlæg jeg skrev til Pølle, men de blev ALLE slettet. Fladhat kan ikke lide når man spørger Pølle om svære ting. Det er fakta!

På en eller anden måde har fladhat en slags forelskelse i Pølle. Det betyder at vi andre ikke må sige noget "slemt" om Pølle.

Poul Jørgensen og Charlee(med alle hans profiler) styrer debatten 100%!

Vent blot og se hvilke af Charlees profiler der sviner mig til nu.. vent blot [:DD]


Multiprofil999 (aka Ammefar aka PJ-stalkeren) vil stadig ikke direkte indrømme, at han også er Megaprofilos. Men mellem linierne siger han det jo alligevel:

Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Som det fremgår af Flanhads indlæg, så er jeg både multiprofil og Megaprofil. Selv hvis det var tilfældet, er det HELT tydeligt imod deres regler, at oplyse om hvilke andre profiler en person har.
Flanhard har derfor nosset grundigt rundt i det, og skylder mig en undskyldning.


Hvorefter moderator Flanhard svarer ham og definitivt afslører, at multiprofil999 og Megaprofilos ER samme person:

Citér
Flanhard 5 år 9 måneder siden
Var det en hemmelighed? Jeg var sikker på at det var noget alle vidste bla pga disse indlæg fra dig tidligere:
http://www.sol.dk/debat/69-ensomhed/2555851-hvorfor-er-jeg-helt-alene/25...
http://www.sol.dk/debat/233-fri-debat-politik-a-samfund/2552795-helle-th...
men også fordi du jo af alle har proklameret at du i protest har oprettet flere profiler og har kaldt dem Mega og Multi eftersom det er muligt at oprette Mega og Multi mange.
Så ja, det beklager jeg da meget at have "afsløret" [;)]

Og en gang for alle: Der er INGEN som er i lommen på SOL, og ingen som har noget som helst familie i bestyrelse eller lign. Bliver dit indlæg slettet, så tænk over hvordan du udtrykte dig. Reglen er yderst simpel: TAL PÆNT!

[sol] SOL-redaktionen


Så Lyjse (og I andre). Det er helt soleklart, hvis man gider læse alle ovenstående citater fra SOL. Der kan i mine øjne ikke være nogen tvivl om, at Megaprofilos er multiprofil999, som også er Ammefar og PJ-stalkeren...

Der kan i andre tråde findes indlæg, der bekræfter dette. Men jeg orker ikke lige grave mere frem nu. I kan jo også selv undersøge det, hvis I ikke tror på mig. :yes:


Eneste ting, der muligvis kan frikende Megaprofilos fra at være PJ-stalkerne, er hvis der er tale om et falsk flag. Måske (og det kan der argumenteres for) udgiver stalkeren sig bare for at være Megaprofilos? Det kan selvfølgelig ikke 100% afvises, da han også har udgivet sig for at være en falsk PJ bl.a.

Så 100% sikker kan jeg ikke være, nej. Men jeg synes, at al logik tilsiger, at Megaprofilos må være PJ-stalkeren, hvis man læser ovenstående citater fra SOL.

--------og jeg mener alle trolls - fake og skizofrene kopiister - skal bannes for ever her på D.-D.dk. :Gigakach_02: :diablo (2): :diablo: :devil:
Tænk altid én gang til over det, før du gør det!

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #24 Dato: Februar 03, 2018, 07:53:46 pm »
@El Nino: Det var vel ikke nødvendigt at citere hele mit monsterlange indlæg bare for at komme ud med en oneliner. Især når indlægget i forvejen står lige over dit eget indlæg.

lyjse

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #25 Dato: Februar 03, 2018, 09:32:25 pm »
Politisk ukorrekt

Der er noget, jeg har set før.. her på Din debat :

Citér
Multiprofil999 5 år 9 måneder siden
Sikke en grim tankegang du har Fruppe. At jeg skriver at Poul Jørgensen drømmer om at lege "gammel gris" i Thailand, har da absolut INTET med pædofili at gøre. Hvis jeg havde ham mistænkt for sådan noget svineri, så har han jo opgivet sin adresse, og mon ikke jeg ville besøge ham!!! Den slags ser jeg meget HÅRDT på!!

Når jeg skriver "gammel gris" i Thailand, så menes der naturligvis en person, der udnytter fattige prostituerede, DER ALLE har en LOVLIG ALDER.

Og:

Citér
''Kommer vi så også i seng uden mad i aften?

Det vil jeg give dig ret i  :smile1:

Jeg har ikke været på Sol, så længe som dig, jeg vidste f.eks. ikke, at Fruppe havde været moderator..  men der er bare de kommaer .. Megaprofilos sætter kommaer - mens

Viggo Kurt

Henrijette

Christian Madsen


sætter punktum - i stedet for komma..

Og Måneskin og Stina sætter ,  sådan  :smile1:

Det er ellers ikke fordi, jeg gider det her.. men nu havde jeg lige, lidt tid tilovers  :big_grin: og fik lyst til, at søge lidt på de trolls - jeg vil tro, der er 2 stk.« Senest Redigeret: Februar 03, 2018, 09:34:53 pm af lyjse »

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #26 Dato: Februar 04, 2018, 01:18:55 am »
Tja, Lyjse, men Mega siger det jo sådan set selv HER, at han er Ammefar:

https://sol.dk/debat/er-sol-debat-helt-d%C3%B8d


Citér
Megaprofilos 5 år 9 måneder siden
Jeg kan sagtens logge ind! Hvis ikke det var tilfældet, så sig velkommen til Ammefar nr 2

MVH
Megaprofilos

Altså underforstået: Hvis han ikke kunne logge ind på SOL, ville han bare oprette Ammefar og logge ind med den. :yes:

Jeg følger bare beviserne og tolker udfra dem. Og de siger mig, at Mega ER Ammefar/PJ-stalkeren.

Jeg indrømmer dog, at jeg også var overrasket, da jeg gennemskuede det. Fordi jeg netop selv husker Mega som en af de brugere, jeg ofte var forholdsvist enig med på SOL.

Men på den anden side, så det at han troller for vildt, udelukker selvfølgelig ikke, at han KAN have nogle fornuftige holdninger, når han er sig selv...enten ER han bare aldrig sig selv mere herinde. Eller også har hans indre troll fortærret ham fuldstændigt, så trollen har overtaget hele hans personlighed. :ohmy:

Det, som undrer mig meget, er at Megaprofilos faktisk oprettede sig som bruger herinde på din-debat i efteråret 2014. Han nåede at skrive 14-15 indlæg, tror jeg. Og han havde udtrykt begejstring fra siden her. Men pludselig forsvandt han og har ikke været logget ind på sin Mega-profil siden december 2014.

Det siger mig, at han stadig er her. Men under andet/andre navn/navne. Fordi når han havde udtrykt sin begejstring for siden her, giver det bare ingen mening, at han ikke skulle have været her siden december 2014....

http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=159


Så måske valgte han at droppe sin oprindelige profil og trolle fra en masse anonyme profiler i stedet...

Jeg kan dog godt forstå, at du, Lysje, ikke mener, at han lyder som PJ-stalkeren. Det synes jeg heller ikke, at han gør, når han er/var Megaprofilos. Men jeg følger igen bare beviserne og de tyder altså på, at det ER ham, der er Ammefar. Måske er han bare god til at ændre stil for at folk ikke skal fatte mistanke...

Hvis man har sprogligt flair, er det ikke så svært at ændre sin skrivestil. Det tror jeg også, at jeg ville kunne gøre, hvis jeg besluttede mig for at trolle. :blum:

Det, det gælder om for en troll, er at han skal være standhaftig i sin skrivestil. Så beslutter en troll sig for at lave stavefejl, så må han være standhaftig og sørge for, at det er samme type fejl han laver hver gang. Ellers bliver det mistænkeligt. Jeg gætter på, at han har øvet sig i at lave bestemte fejl og så kører han den skrivestil fra alle sine PJ-stalker-profiler.
« Senest Redigeret: Februar 04, 2018, 01:34:05 am af politisk ukorrekt »

Offline Olejensen

 • Fuld medlem
 • ***
 • Banned!
 • Indlæg: 134
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #27 Dato: Februar 04, 2018, 07:20:08 am »
Jeg har lige fået denne Mail:.
-------------------------------
helpdesk6@vistomail.com


***************************************************************
This email was sent via http://www.AnonymousSpeech.com
the worlds leading <a href=http://www.anonymousspeech.com>anonymous email</a> provider.
Report Abuse: http://www.anonymousspeech.com/contact.aspx
Stop receiving emails from AnonymousSpeech.com: http://www.anonymousspeech.com/bannedemail.aspx?email=poul.joergensen@dlgtele.dk
***************************************************************Tror du du skal bestemme hvad folk svare på.
De fleste griner af du får høvt dit pædofile møgsvin.

Du har kun den hjernedøde bøssekarl med dig.
Hahahahahahahaha
---------------------

Jeg ved så ikke hvem "den hjernedøde bøssekarl" er, men det er nok ham selv han omtaler :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Offline Olejensen

 • Fuld medlem
 • ***
 • Banned!
 • Indlæg: 134
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #28 Dato: Februar 04, 2018, 08:32:27 am »
helpdesk6@vistomail.com

Prøv at spørg den uformelige flodhest på første hvis

 arbejdsmail det ligner , bare lige med et par bogstaver, jeg også kan narre dig til at lægge ud.
Hvis det ikke lige var fordi du får ham ikke bliver mere uindraget i dine konflikter, eller sagt så en dum bums som dig forstår.Du lukker din profil, ellers giver jeg ammefar hele mailen til dit misforsters arbejdsplads, så kan han køre på ham. Det må da være nok hans chef har sert de billeder Anklageren har lavet af ham. SÅ IKKE EN LYD FRA DIG ELER DET GÅR UD OVER HAM!! VALGET ER DIT!!
Men du sætter sikker dit egt lort langt over hans.
JEG holder øje med dig!

Offline Olejensen

 • Fuld medlem
 • ***
 • Banned!
 • Indlæg: 134
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Svar #29 Dato: Februar 04, 2018, 08:38:01 am »
Alt hvad jeg får af den slags bliver lige pakker og sendt til SSj@politi.dk, så må vi se hvornår de bliver trætte af dig.

Poul Jørgensen