Forfatter Emne: Hjælp lige?  (Læst 203 gange)

Offline Grev Poul (OP)

 • Nyt medlem
 • *
 • Indlæg: 3
 • Activity:
  0.6%
  • Vis profil
Hjælp lige?
« Dato: Februar 01, 2018, 03:11:13 pm »
Vil I ikke nok hjælpe mig? De var tre mænd og de havde ”slået” sig sammen mod mig. Ieet var den ene og-så Albert og Ammefar. De har ligget og jaget mig i nu 6-år på grund af at jeg har skrevet om min sag mod Tryg. Jeg ved aldrig hvad de finder på næste gang.

Kan I ikke forstå det, de er ansat for at få mig ned med ”nakken”. Nogen har hakket min ”bærbare” komputer og taget kontrol over det indbyggede kamera samt mikrofon, de kan følge mig dag og nat. De ved alt hvad jeg laver og foretager mig så nu følger de mig døgnet ”rundt”.

I tror måske ikke den slags kan ”ske” for jer men en dag er det jer der skal bruge en forsikring der aldrig kommer, og så er I på ”herrerens” mark.

Jeg kan ikke være nogen steder i mit hjem fordi de følger med i alt jeg laver, den anden nat stod en person jeg mistænker for at være Ieet uden for mit vindue og ”sang” klokken fire om natten! Ja-tak, jeg har ikke sovet i snart 2-uger, de har installeret en ”drillepind” i min seng på et hemmeligt sted, den prikker til mig hver halve-time så jeg ikke kan sove, men jeg kan ikke finde den. De putter tung-metaller i min mad når jeg er ude i laden, jeg er snart ”nede” og veje 50-kilo.

Anna eller Bjarne eller Johannes eller Carlo, I må hjælpe mig! Vil I ikke-nok skrive til SOL de har lukket for min inter-net adgang til SOLEN fordi Ieet hakkede min konto. Jamen, kan I da ikke forstå det? De vil have mig til good-beirut!

Jeg kan snart ikke-mere de kenner alle skridt jeg tager de har lukket for min telefon når jeg vil ringe til 1448 de siger de ”ikke” kan hjælpe mig længere. Brian Mikkelsen svare ikke tilbage. Mine tænder er blevet løse det må være det de putter i maden når jeg er ude.

Den anden dag opdagede jeg at ”de” havde syet bly-lodder ind i mit tøj jeg kunne ikke rejse mig fra sengen på grund af vægten. Det er også nogle frygtelige ting jeg bliver udsat for, det er en meget syg mand der ligger og jagter mig på den måde.

Albert forresten nu jeg har dig, du kenner vel ikke noget til at ”nogen” har været forbi og pille nummerpladerne af min bil? Jeg ved det ikke er Ammefar.

Alle mine tråde på SOLEN er blevet fjernet – pist-væk! Som om jeg aldrig har eksisteret. Jeg har prøvet at finde en advokat, men der er ingen der besvare mine breve. i-kan-snart-rende mig-et-vist-sted!

Jeg skriver om min sag og det vil jeg blive ved-med! Jeg har prøvet at komme i kontakt med den nye ejer af SOLEN, men de ved når jeg ringer så de lader være med at tage telefonen på grund af de kan se mig gennem min komputer. Det er næsten hver gang jeg stiller et spørgsmål som Ieet ikke kan eller VIL svare på, så bliver tråden slettet, og det at der bliver lavet Chikane direkte imod dem som støtter mig på facebook, det er så lavt.

Hvordan kan de tro at man kan behandle en kunde på den måde. Sig-mig hvor dum tror I jeg er? Folk bruger sgu ikke så lave midler hvis de har rent-mel i ”posen”!

Torsten for Helvede! Folgrafier, ja men måske ikke som du ”tror”! Den anden morgen da jeg stod op efter endnu en nat hvor jeg ikke havde sovet på grund af at ”de” holder mig vågne med deres ”drillepind” så lå der en konvolut med folgratier ude i gangen smidt ind af brev-sprækken! Billeder af mig og huset taget ude-fra over hvad der må være mindst et halvt-år!

Jojo forresten nu jeg har dig, du kenner vel ikke noget til at jeg er blevet folgraferet mod mit vidne, du er jo glad for at folgrafere: http://www.signatura-foto.dk/?page_id=39

Jeg ringede 1448 men ”de” havde kommet noget kløpulver på min ”telefon” så jeg kunne ikke holde det ud.

Min læge har anbefalet mig at begynde at gå med en krykkestok nu hvor jeg snart har mistet al muskel-”masse”. Det er nogle frygtelige ting, jeg bliver udsat for af dem.

Ieet sendte et brev hvor der står ”Du skal ikke tænde på stikkontakten da huset er fuldt af gas” - selvfølgelig skrevet med ”venstre” hånd, så man ikke kan genkende håndskriften! Sig-mig lige en gang, hvor psykopatisk oven-i hovedet kan man være? Og så det at de kommer om natten for at sørge for at jeg ikke kommer til at sove, det er nogle meget onde metoder, man skal være meget syg for at ligge og jage en mand på den måde.

Bjarne, vi skrev jo om det her sammen for flere år siden! I må tage kontakt til SOLEN for mig! De slettede mig, fordi nogen hakkede min konto.

”De” har betalt en mand for at iføre sig sort tøj og følge efter mig i en afstand af ti skridt, når jeg forlader min grund! Enten det eller det er Ammefar. Jeg ved det ikke er Albert!

Kan-I for helvede ikke forstå det? Det kan ikke blive ved på ”den” her måde!

En morgen var alle afgrøder i min urtehave gravet op, og så var den sommers havearbejde spildt! Jeg får ikke længere nok vitaminer fordi de har ”skiftet” vitaminpillerne i glasset ud med ”placebo”! Jeg bliver ved med at finde flere bly-lodder i mit tøj. ”De” er begyndt at grave sig ind under huset! Jeg ved ikke om de ved at jeg ved det, men man kan høre det når man er ”helt” stille og lægger øret mod gulvet!

Det kan da ikke være meningen!, jeg ser lige nu "anne fra lynæs", det er sjovt!, jeg har været alle stederene, også i Auderød, min mor`s søster`s mand var Admiral og var den øverste for Auderød, selv ombord på det skib som de kaster fra har jeg været på, men det var inden jeg kom tilskade.

Jeg ved at ”de” har lejet sig ind i huset ved siden af så ”de” er tæt på mig hele tiden! Albert ser jeg jævnligt ude på vejen, men han har taget en stor kødfarvet ”Maske” på med en lang næse, så det er meningen at jeg ikke skal kunne genkende ham på grund af masken!

Min læge foreslår mig at ”tage” en hobby men hvad! Det ville næsten være en ”kliche” at begynde at samle på ”frimæærker” i min ”alder”!

Først skal jeg blive fri for ”dem” så kan jeg måske begynde på andre ting, men der er et stort arbejde med at få sat huset i stand de har boret huller på grund af de vil have mikrononer der”ind”!

Jytte for pokker! Du tror måske det er for ”sjov” men du må indrømme, at jeg har Fundet mig i ”lidt” mere end man kan forvente, synes du ikke. Men ok! Sådan er det når ”vi” ærlige mennesker skal ”ned” med nakken!

A pro pos! ”nakke” - det var tilbage i 1987, jeg havde arbejdet en halv-dag på et smedeværksted! Mester havde ”ikke” lavet deres papirer til mig klar endnu! Det var deres held – de kunne bare ”nægte” at jeg nogen sinde havde ”arbejdet” der! Men ok!

Kan I for helvede ikke forstå det! De ligger og jagter mig dag og nat! Den anden nat ved halv-fire Tiden stod Ieet neden for mit ”vindue” til Soveværelset. Han ”sang” alle otte vers af Den yndigste Rose er Funden! Sig-mig-lige-engang hvor syg i hovedet har man lov til at være!

Ieet forresten nu har har dig, hvis mit navn Forkortes ”PJ”, så må dit jo forkortes ”RKH”! Jamen kan du da ikke forstå det! Jeg tager lige de tre-uger, så ved jeg præcis hvor du er og hvad du har spist til ”morgenmad”! Du kan bare vente dig! Og så får du Lollands største slagsbro på nakken, og det bliver ikke for-sjovt!

Ind til ”da” kan du godt tage og holde Albert og Ammefar inden døre, jeg ved godt det er dem med den store kødfarvede maske!

Jeg snakkede med min læge og så ville jeg ”koble” lidt af! Jeg fandt den gamle ”jernhest” frem for jeg ville cykle en tur ind til byen og ”købe” nogle koteletter, som jeg ville tilberede i fad! Jeg kan godt lide rigtig mad! Da jeg var på vej ned af bakken rev ”styret” sig selvfølgelig Løs! Det var naturligvis ”dem” der prøvede at komme mig til livs! De havde også loddet en ”raketmotor” fast på min bag skærm, så der rigtig kom fart på!

Men ok! Heldigvis landte jeg ”kun” i grøften, hvor kommunen ikke havde ”slået” vegetationen! Jeg landte blødt og godt i det høje græs! Så I fik mig ikke!

Det er også nogle forfærdelige ting, jeg bliver udsat for af dem, det er nogle meget syge personer der ligger og jager mig på den måde. Mit hus kan styrte ”sammen” hvert sekundt det skal være på grund af de haer gravet næsten al jorden ”væk” under huset! Jeg ved de holder ”øje” med hvornår det-sker inde fra nabo huset.

Men så let skal de ikke få mig! Jeg har bundet et reb fast til æbletræet og-så til vinduskarmen! Det skal nok holde mig fast.

Jeg overvejer at flytte til en anden landsdel, men jeg vil alligevel ikke give-op!

Og jeg ved ”godt” at I har sat kamera ”op” inde i alle rum. Jeg skal nok finde dem! Om natten kommer Albert eller Ammefar og dirker min dør op med en hårnål. Han lister helt hen til min seng hvor han står ”bøjet” ind over mig, mens han ”drysser” noget giftigt kridt ned over min mund og næse så jeg ikke kan undgå at ind-ånde det. Jeg ved det ikke er Ieet!

Kan I da for-helvede ikke forstå det! Det tager mig af dage langsomt men ”sikkert”! Den anden dag var der en ”person” der havde bestilt 50-pizzaer i mit navn! Jeg måtte ”betale” flere-tusinde kroner da en mand kom og afleverede ”pizzaerne”!

Jeg har ikke sovet i snart 4-uger på grund Af den ”drillepind”, men jeg skal nok finde den! Ieet for helved! Nu stopper du! Men pyt jeg tager lige de 3-uger! Så ved jeg præcist hvor du er og så skal vi to rigtig holde fest!

Jeg bliver nød til at bede om jeres ”hjælp” endnu en gang. Det hele er ved at gå i stykker her i selve Krønge. Jeg ”kan” snart ikke-mere. Jeg er bundet til at bruge et ”gang stativ” hvis jeg vil komme rundt det er min fysiske form der er for nedad-gående. Jeg er helt færdig nu vor ”de” for-alvor har fået ramt på mig.

Men OK! Jeg giver mig ikke! I kan snart ikke synke lavere, og dte at ”I” indrager min ”søn” siger bare noget om hvor ondsvage nogle mennesker ”I” er!

Jeg vejer nu ”under” 50-kilo, min muskelmasse er forvandlet til ”havregrød” som min læge Doktor Jensen postulerede! Det er også alle de gift-stoffer som jeg har indtaget ufrivilligt efter Ieet, Albert og Ammefar flyttede ind ved siden af. Jeg ved godt at i sender sådanne noget giftig  røg ind i mit hus om natten!

Men OK! Det lykkes mig at finde det ene a de cirka mellem 24 og 100-kameraer som ”de” har sat op i hele mit hus! De har gravet sig ind via ”underjordiske” gange under huset hvr de ”så” har fået adgang til selve huset. De pusler rundt nede i stuen og køkkenet når jeg ligger i senden, men jeg kan ikke komme efter dem på grund af de har lammet mine muskler om natten med noget gift de har ”sendt” her ind med insekterne!

Sig-mig-lige-en-gan hvor syg i hovedet har man lov til at være! Det er også nogle frygtelige ting jeg bliver udsat for af ”dem”.

Den anden aften havde Ieet (René fra Greve) arrangeret det sådanne at jeg blev vækket ved 3-tiden af et march orkester der stod nede på gårdspladsen og spillede i villen sky!

Men de spillede tema ”musikken” fra Frækkere end politiet tillader! Og-så spillede de også noget med Kim Larsen og Bellami! Og jeg ved godt at det var dig Ieet, der stod i for-grunden og ”svingede” med tambomajor-staven! Nu stopper du Ieet!

Kan I for-helvede ikke forstå det!? Jeg kan snart ikke mere! Ammefar har udviklet evnen til at han lan lamme mig ved at kigge mig i-øjnene. Men OK! Sådanne nogle skal 1448 have fat i! Men de har betalt betjenten ”så” de automatisk ligger på når jeg ringer!

Men OK! Den afden dag fik jeg brev fra sygehuset om at de gerne ville sætte mine ben af – hvem helvede får sådanne en ”syg” ide??? Man skal være meget syg i hovedet for at lægge og jage en mand på den måde, og der har været endnu et indbrud i laden vor de stjæl batteriet fra min gode gamle 3-julede knallert! Men det værste er at jeg kender ham der gjorde det! Jeg har hjulpet ham i 30-år og han er millionær! Hvad helbvede får han ud af at stjæle et batteri fra en 3-juler!???

Jeg var over at besøge ”Bøje” - han er blevet forladt og er nu helt alene. Han har kun sig selv! Han har kun sig selv! Sikke en svine ”stig” der henne, men det er den klassiske historie om manden der falder ”fra” hiinanden. Men OK! Jeg hangede op i ham og vi to på fisketur. Det var sjovt for vi fangede en gammel støvle ligesom man ser i tegne film!

Men da vi skulle hjem så vi at der var nogle røde laiserpletter på os fra et gevær der sigtede på os, og så var det om at komme af sted!

Antirød forresten nu jeg har dig, er der ikkke noget med at du er glad for at gå på jagt? Jeg ved det ikke var IEET!

Men yt, jeg tager lige de 3-uger, så ved jeg vor I ”alle” sammen bor på grund af at man ikke kan gemme sig bag et taletids kort”

Hjælp lige? Det er helt-slut nu her i selve Krønge efter den seneste udvikling i sagen. Ieet, Albert og Ammefar har nu ”terroiseret” mig i et halt-år, de bor inde-i ”nabo huset”, hvor de holder øje med mig hele tiden. Men ok! De forsøgte at drive mig ud men jeg blev!

Kan I for-helvede ikke forstå det! De har forsøgt alt for at drive mig ”helt” ud over kanten. Deres drillepind der er indstaleret på et hemmeligt sted-i min seng har holdt mig helt vågen nu i et halt-år. De står nede på gårspladsen og synger om natten, for at være helt sikre på ”at” jeg ikke kommer til at sove. Ieet står med en diagentstok, mens Albert og Ammefar står i kjole og hvidt og med vand kæmmet hår og med node-ark foran sig! Hvor-i helvede kan man være så SYG! De har brug for proff. Hjælp - ”hele” banden! Det er nogle meget syge metoder.

Mine trommehinder sprang en nat hvor de galede særligt ”højt” men OK! Det vokser sammen igen, men prøv lige at være uden ”hørelse” i 14-dage. Smerten er u-udholdelig, i griner måske af det nu, men når det en-dag er jer der står i det smertehelvede så har i ikke så travlt med at ”grine” længere. Men PYT!

Jeg troede jeg havde ”vundet” ind til vider men nu har Tryk fundet på den mest ”ondskabsfulde” plan ind-til videre! De har fået fat i Erik Sønderup, og han er den ”værste” af dem alle, meget værre end Albert, Ammefar og Ieet! I tror måske det er for sjovt men i må indrømme at jeg ”har” fundet mig i lidt-mere end man kan forvente!

Jeg kan ikke være nogen steder længere for Erik har udviklet evnen til at ”han” kan trænge ind i mit hoved, når han kan se mig. Kan i for helvede ikke forstå det!? Han fylder mine tanker ud dag og ”nat” så jeg ikke kan være i mig selv længer! Når jeg lukker øjnene ser jeg ”hans” fede grinende ansigt! Hans stemme lyder ”hele-tiden” som en skærebrander i mine øre. Det er nogle frygtelige ting han udsætter mig for. Tryg fik fat på ham da han var ”blevet” pansioneret fra sit VVS firma. Nu har han 24-timer i døgnet han ikke ved hvad han skal ”bruge til” så nu terorisere han mig hele tiden. Han er SYG!

Jeg ”gemmer” mig ude i laden men den anden dag fandt jeg en granat her-ude! Hvem helvede er så syg så de finder på sådanne ting? Det er blevet frygteligt at ”være” mig efter Erik er flyttet ind. Jeg kan høre dem grine dagen lang derinde, mens de flytter rundt på møblerne. Ammefar sider ofte på en taburat uden for og stanger tænder, men det lyder som eksplotioner i mit hoved når han ”stanger”. Det er nogle meget syge evner de har ud-viklet for at komme mig til livs!

I må hjælpe mig! Jeg troede ”jeg” kunne holde det ud ind-til de blve trætte af det, men nu vor Erik også er der er det hele tabt. Han går rundt med en stor sombrio, i ved de der meksikanske hatte, men der hænger kork-propper fra skyggen hele vejen rundt.

Jeg har ellers forsøgt ”at” hjælpe ”Jørgen” lidt her på det sidste. Han har kun sig selv! Han har kun sig selv! Jeg svejsede en forstærkning til hans gøngestol men nu kan jeg slet ikke hjælpe ham længere, jeg ved ikke om jeg nogen-sinde bliver mig selv igen. Det er frygteligt!

Den anden dag stod der en talerken med en stor t-bon stak på mit spise-.bord da jeg stod op, så der er lige noegn. Der har været inde og stille en forgiftet bøf til mig. Jeg kunne have været død hvis jeg havde sat mig og spist af den!

Jeg ”tør” ikke længer drikke vandet fra vandhanen uden at ”koge” detførst, så jeg får slet ikke det vand min krop har brug for. Jeg er snart ”nede” og veje 45-kilo på grund af dehydreingen og så det at de putter gift i min mad.

Og jeg ved godt at det var dig Erik der var inde i køkenet i nat og forsøge at skrue op for gassen. Erik for-helvede, nu stoppr du!

Men nu har ”bøje” fået nok, han vil hjælpe mig med at få jer ud af huset om så han skal gøre noget drastiskå nu får i Lollands stødste slagsbror på nakken og det bliver ikke for-sjovt for jer.

Kan i for-helvede ikke forstå det? I kan snart rende mig et vist sted, i iskulle være ”stoppet” mens legen var god i stedet for at finde på sådanne nogle syge ting. Men PYT vi finder jo nok ud af det.

I-kan-snart -rende-mit-et vist-sted!

Nu er det fandeme ”snart” nok! Men ok! ”I” må indrømme at jeg snart har fundet mig i let mere end hvad der er rimeligt!

Den anden dag lagde jeg ”min” BISMERvægt ud til ”post kassen”! Jeg er et ”godt” menneske som altid hjælper andre – også her på debatten! Derfor ville ”jeg” forære min BISMERvægt væk! Kvit og frit! Jeg ville ikek have en rød øre for den! Men ok!

I1et for helvede, nu stopper du snart! Jeg ved god at du gemmer ”dig” bag  en af profilerne herinde1
MENS du holder øje med mig fra nabo huset ”sammen” med Erik, Albert og Ammefar! Men ok!

Klokken halv-3 i nat blev jeg vækket ved et forfærdeligt ”spektakkel” - ude på ”gårds pladsen” holdt der en kæmpe last bil som var i-gang med at tippe et læs af! Det larmede som bare pokker”
Selvfølgelig var de færdige og kørt inden jeg nåede at komme i tøjet og komme derned! Det var et helt læsfuld BISMERvægte der var tippet af! Sig mig lige en gang hvor syg i ”hovedet” har-man lov til at være!?

Så nu lægger der et par-tons BISMERvægte og flyder ude på min gårdsplads! Det er nogle meget syge mennesker, der ligger og jagter andre på den måde!

Ja jo, jeg så godt at det var I1et, der sad oppe i førehuset og grinede, mens han tippede læsset af! Oppe i vinduet hos naboen stod Albert og filmede det hele med et video kamera! I er SYGE i hovedet! Søg læge!

De havde arrangeret det sådanne at Erik Sønderup dansede ”step dans” mens han sang ”højt fra træret grønne top” for at distraherer mig! Han dansede mens ”han” havde sin store sumbrio med korkpropperne på! Han er SYG! Det er nogle meget syge metoder!

Men ok!

Det er snart helt galt her, jeg kan snart ikke mere. Jeg ville ringe til 1448 ”omgående” men Ammefar har arrangeret det sådanne at lige meget hvilket nummer jeg trykker kommer jeg igennem til Kim Larsen! Ja, DEN ”Kim” Larsen”! Hvordan i ”hede#” hule helved kan man være så syg!

Stats amtet ville sende en vogn for at hente mig, jeg skal indlægges på ”Oringe” - I1et har fået det arrangeret sådanne at jeg nu skal indlægges – jeg er gået ”helt” ned-nu! Vil I ikke-nok hjælpe mig, jeg kan snart ikke-mere.

Jeg skal have en vogn mand ”til” at komme og fjerne alle de BISMERvægte men hvordan I helvede har I tænkt jer at jeg skal det, når jeg kun kan få fat i Kim Larsen? !!

Men ok! Jeg prøver stadig at få fat på ”ejeren” af SOLEN! Og jeg ved godt at I1et er ansat af dem for at ligge og jage mig, det er meget sygt sådanne at ligge og jage en mand over så mange år. Han må have tjent en fed løn på det, sådanne at bruge så mange-år af ”sit” liv på sådanne noget.

Det er noget svineri! Det den syge person laver! Og så alle de indbrud ”der” har-været her, jeg ved godt at de efterlader noget” forurenet støv som jeg nu går og inhalere så jeg bliver syg.

Nå men hvis der er ”nogen” der vil have En BISMERvægt så har jeg nogle-1000 af dem nu, så alle kan bare komme og hente. I1et forhelvede! Nu stopper du! Og jeg ved godt at du har bestilt en-masse vare i mit navn, som jeg nu skal betale 1000-vis kroner for! ”Bøje” er gåt helt i ”hundene”, jeg går og hjælper ham lidt, som sådanne hjælper jeg hvor jeg kan.

Kan du I1et se ”dig-selv” i øjnene – og sige det samme? I skule have ”hentet” den skide BISMERvægt jeg havde ”lagt ” på . Post kassen i stedet for det her det betyder krig. Jeg finder miog ikke i det!

Nogen-dage kan jeg slet ikke komme "ud" af sengen - det er smerten den-er for overvældende. 6-8 1985 var jeg ude for en ulykke, jeg havde arbejdet en halv-dag på et smedeverksted, mester havde ikke gjort mine papirer færdig.

Klokken 10 fik jeg et jern-rør i hovedet, det er meget ubehageligt sådanne lige at "få" 2-tons i hovedet fra morgen-stunden, men i skal være glad for I ikke har perøvet det! :)

Men jeg vågnede ved at de alle sammen "stod" bøjet ind over mig. Jeg hørte en råbe "nu vågner han, hold ham for helvede"! Og så blev der sort. Jeg vågnede op igen "inde" på oberationsbordet ved at en masse læger "stod" omkring mig, men de fik mig hurtigt bedøvet. Prøv i "andre" lige at vågne op mens de står og roder inde-i hovedet på jer, ikke så sjovt.

Mester påstod jeg aldrig havde været der? Sådanne kunne jeg alligevel aldrig være "som menneske" - sådanne at løbe fra al ansvaret. Nå, men det går jo nok alligevel, nu har det været jul, og en masse mennesker har sidet hjemme alene - så nogen har det alligevel værre end mig, selvom det er et helvede med de smerter nogen gange :)

Med venlig hilsen Poul Jørgensen

Offline El_Nino

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1934
 • Activity:
  7.4%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Vejen skal altid være snorlige og fremad
  • Vis profil
Sv: Hjælp lige?
« Svar #1 Dato: Februar 02, 2018, 11:08:46 am »
Vil I ikke nok hjælpe mig? De var tre mænd og de havde ”slået” sig sammen mod mig. Ieet var den ene og-så Albert og Ammefar. De har ligget og jaget mig i nu 6-år på grund af at jeg har skrevet om min sag mod Tryg. Jeg ved aldrig hvad de finder på næste gang.

Kan I ikke forstå det, de er ansat for at få mig ned med ”nakken”. Nogen har hakket min ”bærbare” komputer og taget kontrol over det indbyggede kamera samt mikrofon, de kan følge mig dag og nat. De ved alt hvad jeg laver og foretager mig så nu følger de mig døgnet ”rundt”.

I tror måske ikke den slags kan ”ske” for jer men en dag er det jer der skal bruge en forsikring der aldrig kommer, og så er I på ”herrerens” mark.

Jeg kan ikke være nogen steder i mit hjem fordi de følger med i alt jeg laver, den anden nat stod en person jeg mistænker for at være Ieet uden for mit vindue og ”sang” klokken fire om natten! Ja-tak, jeg har ikke sovet i snart 2-uger, de har installeret en ”drillepind” i min seng på et hemmeligt sted, den prikker til mig hver halve-time så jeg ikke kan sove, men jeg kan ikke finde den. De putter tung-metaller i min mad når jeg er ude i laden, jeg er snart ”nede” og veje 50-kilo.

Anna eller Bjarne eller Johannes eller Carlo, I må hjælpe mig! Vil I ikke-nok skrive til SOL de har lukket for min inter-net adgang til SOLEN fordi Ieet hakkede min konto. Jamen, kan I da ikke forstå det? De vil have mig til good-beirut!

Jeg kan snart ikke-mere de kenner alle skridt jeg tager de har lukket for min telefon når jeg vil ringe til 1448 de siger de ”ikke” kan hjælpe mig længere. Brian Mikkelsen svare ikke tilbage. Mine tænder er blevet løse det må være det de putter i maden når jeg er ude.

Den anden dag opdagede jeg at ”de” havde syet bly-lodder ind i mit tøj jeg kunne ikke rejse mig fra sengen på grund af vægten. Det er også nogle frygtelige ting jeg bliver udsat for, det er en meget syg mand der ligger og jagter mig på den måde.

Albert forresten nu jeg har dig, du kenner vel ikke noget til at ”nogen” har været forbi og pille nummerpladerne af min bil? Jeg ved det ikke er Ammefar.

Alle mine tråde på SOLEN er blevet fjernet – pist-væk! Som om jeg aldrig har eksisteret. Jeg har prøvet at finde en advokat, men der er ingen der besvare mine breve. i-kan-snart-rende mig-et-vist-sted!

Jeg skriver om min sag og det vil jeg blive ved-med! Jeg har prøvet at komme i kontakt med den nye ejer af SOLEN, men de ved når jeg ringer så de lader være med at tage telefonen på grund af de kan se mig gennem min komputer. Det er næsten hver gang jeg stiller et spørgsmål som Ieet ikke kan eller VIL svare på, så bliver tråden slettet, og det at der bliver lavet Chikane direkte imod dem som støtter mig på facebook, det er så lavt.

Hvordan kan de tro at man kan behandle en kunde på den måde. Sig-mig hvor dum tror I jeg er? Folk bruger sgu ikke så lave midler hvis de har rent-mel i ”posen”!

Torsten for Helvede! Folgrafier, ja men måske ikke som du ”tror”! Den anden morgen da jeg stod op efter endnu en nat hvor jeg ikke havde sovet på grund af at ”de” holder mig vågne med deres ”drillepind” så lå der en konvolut med folgratier ude i gangen smidt ind af brev-sprækken! Billeder af mig og huset taget ude-fra over hvad der må være mindst et halvt-år!

Jojo forresten nu jeg har dig, du kenner vel ikke noget til at jeg er blevet folgraferet mod mit vidne, du er jo glad for at folgrafere: http://www.signatura-foto.dk/?page_id=39

Jeg ringede 1448 men ”de” havde kommet noget kløpulver på min ”telefon” så jeg kunne ikke holde det ud.

Min læge har anbefalet mig at begynde at gå med en krykkestok nu hvor jeg snart har mistet al muskel-”masse”. Det er nogle frygtelige ting, jeg bliver udsat for af dem.

Ieet sendte et brev hvor der står ”Du skal ikke tænde på stikkontakten da huset er fuldt af gas” - selvfølgelig skrevet med ”venstre” hånd, så man ikke kan genkende håndskriften! Sig-mig lige en gang, hvor psykopatisk oven-i hovedet kan man være? Og så det at de kommer om natten for at sørge for at jeg ikke kommer til at sove, det er nogle meget onde metoder, man skal være meget syg for at ligge og jage en mand på den måde.

Bjarne, vi skrev jo om det her sammen for flere år siden! I må tage kontakt til SOLEN for mig! De slettede mig, fordi nogen hakkede min konto.

”De” har betalt en mand for at iføre sig sort tøj og følge efter mig i en afstand af ti skridt, når jeg forlader min grund! Enten det eller det er Ammefar. Jeg ved det ikke er Albert!

Kan-I for helvede ikke forstå det? Det kan ikke blive ved på ”den” her måde!

En morgen var alle afgrøder i min urtehave gravet op, og så var den sommers havearbejde spildt! Jeg får ikke længere nok vitaminer fordi de har ”skiftet” vitaminpillerne i glasset ud med ”placebo”! Jeg bliver ved med at finde flere bly-lodder i mit tøj. ”De” er begyndt at grave sig ind under huset! Jeg ved ikke om de ved at jeg ved det, men man kan høre det når man er ”helt” stille og lægger øret mod gulvet!

Det kan da ikke være meningen!, jeg ser lige nu "anne fra lynæs", det er sjovt!, jeg har været alle stederene, også i Auderød, min mor`s søster`s mand var Admiral og var den øverste for Auderød, selv ombord på det skib som de kaster fra har jeg været på, men det var inden jeg kom tilskade.

Jeg ved at ”de” har lejet sig ind i huset ved siden af så ”de” er tæt på mig hele tiden! Albert ser jeg jævnligt ude på vejen, men han har taget en stor kødfarvet ”Maske” på med en lang næse, så det er meningen at jeg ikke skal kunne genkende ham på grund af masken!

Min læge foreslår mig at ”tage” en hobby men hvad! Det ville næsten være en ”kliche” at begynde at samle på ”frimæærker” i min ”alder”!

Først skal jeg blive fri for ”dem” så kan jeg måske begynde på andre ting, men der er et stort arbejde med at få sat huset i stand de har boret huller på grund af de vil have mikrononer der”ind”!

Jytte for pokker! Du tror måske det er for ”sjov” men du må indrømme, at jeg har Fundet mig i ”lidt” mere end man kan forvente, synes du ikke. Men ok! Sådan er det når ”vi” ærlige mennesker skal ”ned” med nakken!

A pro pos! ”nakke” - det var tilbage i 1987, jeg havde arbejdet en halv-dag på et smedeværksted! Mester havde ”ikke” lavet deres papirer til mig klar endnu! Det var deres held – de kunne bare ”nægte” at jeg nogen sinde havde ”arbejdet” der! Men ok!

Kan I for helvede ikke forstå det! De ligger og jagter mig dag og nat! Den anden nat ved halv-fire Tiden stod Ieet neden for mit ”vindue” til Soveværelset. Han ”sang” alle otte vers af Den yndigste Rose er Funden! Sig-mig-lige-engang hvor syg i hovedet har man lov til at være!

Ieet forresten nu har har dig, hvis mit navn Forkortes ”PJ”, så må dit jo forkortes ”RKH”! Jamen kan du da ikke forstå det! Jeg tager lige de tre-uger, så ved jeg præcis hvor du er og hvad du har spist til ”morgenmad”! Du kan bare vente dig! Og så får du Lollands største slagsbro på nakken, og det bliver ikke for-sjovt!

Ind til ”da” kan du godt tage og holde Albert og Ammefar inden døre, jeg ved godt det er dem med den store kødfarvede maske!

Jeg snakkede med min læge og så ville jeg ”koble” lidt af! Jeg fandt den gamle ”jernhest” frem for jeg ville cykle en tur ind til byen og ”købe” nogle koteletter, som jeg ville tilberede i fad! Jeg kan godt lide rigtig mad! Da jeg var på vej ned af bakken rev ”styret” sig selvfølgelig Løs! Det var naturligvis ”dem” der prøvede at komme mig til livs! De havde også loddet en ”raketmotor” fast på min bag skærm, så der rigtig kom fart på!

Men ok! Heldigvis landte jeg ”kun” i grøften, hvor kommunen ikke havde ”slået” vegetationen! Jeg landte blødt og godt i det høje græs! Så I fik mig ikke!

Det er også nogle forfærdelige ting, jeg bliver udsat for af dem, det er nogle meget syge personer der ligger og jager mig på den måde. Mit hus kan styrte ”sammen” hvert sekundt det skal være på grund af de haer gravet næsten al jorden ”væk” under huset! Jeg ved de holder ”øje” med hvornår det-sker inde fra nabo huset.

Men så let skal de ikke få mig! Jeg har bundet et reb fast til æbletræet og-så til vinduskarmen! Det skal nok holde mig fast.

Jeg overvejer at flytte til en anden landsdel, men jeg vil alligevel ikke give-op!

Og jeg ved ”godt” at I har sat kamera ”op” inde i alle rum. Jeg skal nok finde dem! Om natten kommer Albert eller Ammefar og dirker min dør op med en hårnål. Han lister helt hen til min seng hvor han står ”bøjet” ind over mig, mens han ”drysser” noget giftigt kridt ned over min mund og næse så jeg ikke kan undgå at ind-ånde det. Jeg ved det ikke er Ieet!

Kan I da for-helvede ikke forstå det! Det tager mig af dage langsomt men ”sikkert”! Den anden dag var der en ”person” der havde bestilt 50-pizzaer i mit navn! Jeg måtte ”betale” flere-tusinde kroner da en mand kom og afleverede ”pizzaerne”!

Jeg har ikke sovet i snart 4-uger på grund Af den ”drillepind”, men jeg skal nok finde den! Ieet for helved! Nu stopper du! Men pyt jeg tager lige de 3-uger! Så ved jeg præcist hvor du er og så skal vi to rigtig holde fest!

Jeg bliver nød til at bede om jeres ”hjælp” endnu en gang. Det hele er ved at gå i stykker her i selve Krønge. Jeg ”kan” snart ikke-mere. Jeg er bundet til at bruge et ”gang stativ” hvis jeg vil komme rundt det er min fysiske form der er for nedad-gående. Jeg er helt færdig nu vor ”de” for-alvor har fået ramt på mig.

Men OK! Jeg giver mig ikke! I kan snart ikke synke lavere, og dte at ”I” indrager min ”søn” siger bare noget om hvor ondsvage nogle mennesker ”I” er!

Jeg vejer nu ”under” 50-kilo, min muskelmasse er forvandlet til ”havregrød” som min læge Doktor Jensen postulerede! Det er også alle de gift-stoffer som jeg har indtaget ufrivilligt efter Ieet, Albert og Ammefar flyttede ind ved siden af. Jeg ved godt at i sender sådanne noget giftig  røg ind i mit hus om natten!

Men OK! Det lykkes mig at finde det ene a de cirka mellem 24 og 100-kameraer som ”de” har sat op i hele mit hus! De har gravet sig ind via ”underjordiske” gange under huset hvr de ”så” har fået adgang til selve huset. De pusler rundt nede i stuen og køkkenet når jeg ligger i senden, men jeg kan ikke komme efter dem på grund af de har lammet mine muskler om natten med noget gift de har ”sendt” her ind med insekterne!

Sig-mig-lige-en-gan hvor syg i hovedet har man lov til at være! Det er også nogle frygtelige ting jeg bliver udsat for af ”dem”.

Den anden aften havde Ieet (René fra Greve) arrangeret det sådanne at jeg blev vækket ved 3-tiden af et march orkester der stod nede på gårdspladsen og spillede i villen sky!

Men de spillede tema ”musikken” fra Frækkere end politiet tillader! Og-så spillede de også noget med Kim Larsen og Bellami! Og jeg ved godt at det var dig Ieet, der stod i for-grunden og ”svingede” med tambomajor-staven! Nu stopper du Ieet!

Kan I for-helvede ikke forstå det!? Jeg kan snart ikke mere! Ammefar har udviklet evnen til at han lan lamme mig ved at kigge mig i-øjnene. Men OK! Sådanne nogle skal 1448 have fat i! Men de har betalt betjenten ”så” de automatisk ligger på når jeg ringer!

Men OK! Den afden dag fik jeg brev fra sygehuset om at de gerne ville sætte mine ben af – hvem helvede får sådanne en ”syg” ide??? Man skal være meget syg i hovedet for at lægge og jage en mand på den måde, og der har været endnu et indbrud i laden vor de stjæl batteriet fra min gode gamle 3-julede knallert! Men det værste er at jeg kender ham der gjorde det! Jeg har hjulpet ham i 30-år og han er millionær! Hvad helbvede får han ud af at stjæle et batteri fra en 3-juler!???

Jeg var over at besøge ”Bøje” - han er blevet forladt og er nu helt alene. Han har kun sig selv! Han har kun sig selv! Sikke en svine ”stig” der henne, men det er den klassiske historie om manden der falder ”fra” hiinanden. Men OK! Jeg hangede op i ham og vi to på fisketur. Det var sjovt for vi fangede en gammel støvle ligesom man ser i tegne film!

Men da vi skulle hjem så vi at der var nogle røde laiserpletter på os fra et gevær der sigtede på os, og så var det om at komme af sted!

Antirød forresten nu jeg har dig, er der ikkke noget med at du er glad for at gå på jagt? Jeg ved det ikke var IEET!

Men yt, jeg tager lige de 3-uger, så ved jeg vor I ”alle” sammen bor på grund af at man ikke kan gemme sig bag et taletids kort”

Hjælp lige? Det er helt-slut nu her i selve Krønge efter den seneste udvikling i sagen. Ieet, Albert og Ammefar har nu ”terroiseret” mig i et halt-år, de bor inde-i ”nabo huset”, hvor de holder øje med mig hele tiden. Men ok! De forsøgte at drive mig ud men jeg blev!

Kan I for-helvede ikke forstå det! De har forsøgt alt for at drive mig ”helt” ud over kanten. Deres drillepind der er indstaleret på et hemmeligt sted-i min seng har holdt mig helt vågen nu i et halt-år. De står nede på gårspladsen og synger om natten, for at være helt sikre på ”at” jeg ikke kommer til at sove. Ieet står med en diagentstok, mens Albert og Ammefar står i kjole og hvidt og med vand kæmmet hår og med node-ark foran sig! Hvor-i helvede kan man være så SYG! De har brug for proff. Hjælp - ”hele” banden! Det er nogle meget syge metoder.

Mine trommehinder sprang en nat hvor de galede særligt ”højt” men OK! Det vokser sammen igen, men prøv lige at være uden ”hørelse” i 14-dage. Smerten er u-udholdelig, i griner måske af det nu, men når det en-dag er jer der står i det smertehelvede så har i ikke så travlt med at ”grine” længere. Men PYT!

Jeg troede jeg havde ”vundet” ind til vider men nu har Tryk fundet på den mest ”ondskabsfulde” plan ind-til videre! De har fået fat i Erik Sønderup, og han er den ”værste” af dem alle, meget værre end Albert, Ammefar og Ieet! I tror måske det er for sjovt men i må indrømme at jeg ”har” fundet mig i lidt-mere end man kan forvente!

Jeg kan ikke være nogen steder længere for Erik har udviklet evnen til at ”han” kan trænge ind i mit hoved, når han kan se mig. Kan i for helvede ikke forstå det!? Han fylder mine tanker ud dag og ”nat” så jeg ikke kan være i mig selv længer! Når jeg lukker øjnene ser jeg ”hans” fede grinende ansigt! Hans stemme lyder ”hele-tiden” som en skærebrander i mine øre. Det er nogle frygtelige ting han udsætter mig for. Tryg fik fat på ham da han var ”blevet” pansioneret fra sit VVS firma. Nu har han 24-timer i døgnet han ikke ved hvad han skal ”bruge til” så nu terorisere han mig hele tiden. Han er SYG!

Jeg ”gemmer” mig ude i laden men den anden dag fandt jeg en granat her-ude! Hvem helvede er så syg så de finder på sådanne ting? Det er blevet frygteligt at ”være” mig efter Erik er flyttet ind. Jeg kan høre dem grine dagen lang derinde, mens de flytter rundt på møblerne. Ammefar sider ofte på en taburat uden for og stanger tænder, men det lyder som eksplotioner i mit hoved når han ”stanger”. Det er nogle meget syge evner de har ud-viklet for at komme mig til livs!

I må hjælpe mig! Jeg troede ”jeg” kunne holde det ud ind-til de blve trætte af det, men nu vor Erik også er der er det hele tabt. Han går rundt med en stor sombrio, i ved de der meksikanske hatte, men der hænger kork-propper fra skyggen hele vejen rundt.

Jeg har ellers forsøgt ”at” hjælpe ”Jørgen” lidt her på det sidste. Han har kun sig selv! Han har kun sig selv! Jeg svejsede en forstærkning til hans gøngestol men nu kan jeg slet ikke hjælpe ham længere, jeg ved ikke om jeg nogen-sinde bliver mig selv igen. Det er frygteligt!

Den anden dag stod der en talerken med en stor t-bon stak på mit spise-.bord da jeg stod op, så der er lige noegn. Der har været inde og stille en forgiftet bøf til mig. Jeg kunne have været død hvis jeg havde sat mig og spist af den!

Jeg ”tør” ikke længer drikke vandet fra vandhanen uden at ”koge” detførst, så jeg får slet ikke det vand min krop har brug for. Jeg er snart ”nede” og veje 45-kilo på grund af dehydreingen og så det at de putter gift i min mad.

Og jeg ved godt at det var dig Erik der var inde i køkenet i nat og forsøge at skrue op for gassen. Erik for-helvede, nu stoppr du!

Men nu har ”bøje” fået nok, han vil hjælpe mig med at få jer ud af huset om så han skal gøre noget drastiskå nu får i Lollands stødste slagsbror på nakken og det bliver ikke for-sjovt for jer.

Kan i for-helvede ikke forstå det? I kan snart rende mig et vist sted, i iskulle være ”stoppet” mens legen var god i stedet for at finde på sådanne nogle syge ting. Men PYT vi finder jo nok ud af det.

I-kan-snart -rende-mit-et vist-sted!

Nu er det fandeme ”snart” nok! Men ok! ”I” må indrømme at jeg snart har fundet mig i let mere end hvad der er rimeligt!

Den anden dag lagde jeg ”min” BISMERvægt ud til ”post kassen”! Jeg er et ”godt” menneske som altid hjælper andre – også her på debatten! Derfor ville ”jeg” forære min BISMERvægt væk! Kvit og frit! Jeg ville ikek have en rød øre for den! Men ok!

I1et for helvede, nu stopper du snart! Jeg ved god at du gemmer ”dig” bag  en af profilerne herinde1
MENS du holder øje med mig fra nabo huset ”sammen” med Erik, Albert og Ammefar! Men ok!

Klokken halv-3 i nat blev jeg vækket ved et forfærdeligt ”spektakkel” - ude på ”gårds pladsen” holdt der en kæmpe last bil som var i-gang med at tippe et læs af! Det larmede som bare pokker”
Selvfølgelig var de færdige og kørt inden jeg nåede at komme i tøjet og komme derned! Det var et helt læsfuld BISMERvægte der var tippet af! Sig mig lige en gang hvor syg i ”hovedet” har-man lov til at være!?

Så nu lægger der et par-tons BISMERvægte og flyder ude på min gårdsplads! Det er nogle meget syge mennesker, der ligger og jagter andre på den måde!

Ja jo, jeg så godt at det var I1et, der sad oppe i førehuset og grinede, mens han tippede læsset af! Oppe i vinduet hos naboen stod Albert og filmede det hele med et video kamera! I er SYGE i hovedet! Søg læge!

De havde arrangeret det sådanne at Erik Sønderup dansede ”step dans” mens han sang ”højt fra træret grønne top” for at distraherer mig! Han dansede mens ”han” havde sin store sumbrio med korkpropperne på! Han er SYG! Det er nogle meget syge metoder!

Men ok!

Det er snart helt galt her, jeg kan snart ikke mere. Jeg ville ringe til 1448 ”omgående” men Ammefar har arrangeret det sådanne at lige meget hvilket nummer jeg trykker kommer jeg igennem til Kim Larsen! Ja, DEN ”Kim” Larsen”! Hvordan i ”hede#” hule helved kan man være så syg!

Stats amtet ville sende en vogn for at hente mig, jeg skal indlægges på ”Oringe” - I1et har fået det arrangeret sådanne at jeg nu skal indlægges – jeg er gået ”helt” ned-nu! Vil I ikke-nok hjælpe mig, jeg kan snart ikke-mere.

Jeg skal have en vogn mand ”til” at komme og fjerne alle de BISMERvægte men hvordan I helvede har I tænkt jer at jeg skal det, når jeg kun kan få fat i Kim Larsen? !!

Men ok! Jeg prøver stadig at få fat på ”ejeren” af SOLEN! Og jeg ved godt at I1et er ansat af dem for at ligge og jage mig, det er meget sygt sådanne at ligge og jage en mand over så mange år. Han må have tjent en fed løn på det, sådanne at bruge så mange-år af ”sit” liv på sådanne noget.

Det er noget svineri! Det den syge person laver! Og så alle de indbrud ”der” har-været her, jeg ved godt at de efterlader noget” forurenet støv som jeg nu går og inhalere så jeg bliver syg.

Nå men hvis der er ”nogen” der vil have En BISMERvægt så har jeg nogle-1000 af dem nu, så alle kan bare komme og hente. I1et forhelvede! Nu stopper du! Og jeg ved godt at du har bestilt en-masse vare i mit navn, som jeg nu skal betale 1000-vis kroner for! ”Bøje” er gåt helt i ”hundene”, jeg går og hjælper ham lidt, som sådanne hjælper jeg hvor jeg kan.

Kan du I1et se ”dig-selv” i øjnene – og sige det samme? I skule have ”hentet” den skide BISMERvægt jeg havde ”lagt ” på . Post kassen i stedet for det her det betyder krig. Jeg finder miog ikke i det!

Nogen-dage kan jeg slet ikke komme "ud" af sengen - det er smerten den-er for overvældende. 6-8 1985 var jeg ude for en ulykke, jeg havde arbejdet en halv-dag på et smedeverksted, mester havde ikke gjort mine papirer færdig.

Klokken 10 fik jeg et jern-rør i hovedet, det er meget ubehageligt sådanne lige at "få" 2-tons i hovedet fra morgen-stunden, men i skal være glad for I ikke har perøvet det! :)

Men jeg vågnede ved at de alle sammen "stod" bøjet ind over mig. Jeg hørte en råbe "nu vågner han, hold ham for helvede"! Og så blev der sort. Jeg vågnede op igen "inde" på oberationsbordet ved at en masse læger "stod" omkring mig, men de fik mig hurtigt bedøvet. Prøv i "andre" lige at vågne op mens de står og roder inde-i hovedet på jer, ikke så sjovt.

Mester påstod jeg aldrig havde været der? Sådanne kunne jeg alligevel aldrig være "som menneske" - sådanne at løbe fra al ansvaret. Nå, men det går jo nok alligevel, nu har det været jul, og en masse mennesker har sidet hjemme alene - så nogen har det alligevel værre end mig, selvom det er et helvede med de smerter nogen gange :)

Med venlig hilsen Poul Jørgensen

Se en psykiater ASAP og bed ham have en spændetrøje til dig klar - du er da syg i knolden, i høj grad. :Laie_87A: :Laie_87B:
Tænk altid én gang til over det, før du gør det!