Forfatter Emne: Trump siger nu, at han ikke kender britiske højreekstreme: Britain First  (Læst 585 gange)

Anklageren

 • Gæst
På den måde minder Trump om Licensnægteren:

  Hvis Trump kan lide en nyhed, anser han nyheden for at være sand
  Hvis Trump ikke kan lide en nyhed, anser han nyheden for at være falsk

Det er demokratiets største svaghed

Det gør dem nemlig forsvarsløse over for propaganda, og det er de desværre ikke ene om.

Trump har endda introduceret begrebet alternative fakta, og det er ikke mindre end dumhedens triumf - for fakta er selvfølgelig fakta. For at forstå, hvad vi har med at gøre, vil jeg fortælle en lignelse om de alternative fakta.Peter er ikke født blind, så han tænker tit på det, han har mistet. Lægerne har lovet Peter, at hans blindhed er midlertidig, men nu er der gået syv år, og han kan ikke engang skelne mellem lys og mørke, så han er ved at miste sin tiltro til autoriteter.

Peter, som tænker meget over det - han engang kunne se - lytter interesseret til meget af det, som for os andre er en selvfølge, og hver dag lytter han til vejrudsigten. Det evige mørke er langsomt ved at forgifte Peters sind, så han er ved at blive lidt sær, og han bliver mere og mere mistroisk over for meteorologernes vejrudsigter.

Man kan vel ikke stole mere på meteorologer end på læger?

Peters minder om det - han engang kunne se - blegner lige så stille, så han kan alligevel ikke lade være med at lytte til vejrudsigten, for han ville så gerne se solen igen bare en enkelt gang for at få friske minder - omtrent som et møl, der bliver ved med at flyve ind i en lampe, når det er mørkt. Igen og igen.

En dag får Peter besøg af sine bedste venner: Anne Marie og Per.


Anne Marie: Er det ikke dejligt vejr i dag - det er forår og solen skinner fra en skyfri himmel.

Per er lidt af en filur som ikke viger af vejen for at lave grin med sine medmennesker, så han siger: Ha ha ha - du vil nok muntre Peter op. Det er overskyet og kedeligt vejr.

Anne Marie kan godt lide Per, men engang imellem kan hun ikke lade være med at blive en smule irriteret over, at han laver grin med andre, så hun vrisser arrigt: Hold nu op med det pjat, enhver kan da selv se, at solen skinner!


"Enhver" rammer Peter tungt og dybt, men han siger ikke noget. Peter var engang en glad gut, men hans handicap har kastet en skygge over tilværelsen, så i dag er han mere pessimistisk, end han nogen sinde har været.

Peter tror derfor på Per. Det er et kedeligt vejr i dag.

På en eller anden måde virker det lidt dumt at diskutere, om solen skinner - og det kan Peter trods alt godt indse, for han kunne engang se, men hvad kan han gøre?« Senest Redigeret: Januar 27, 2018, 02:13:30 pm af Anklageren »

Offline Licensnægteren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5173
 • Activity:
  9.8%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Britain First er en meget tam gruppe der langt fra er ''højreekstrem'' Politisk minder de om SIAD som kun er ''højreekstrem'' hvis man er antifa der leder efter ''højreekstreme'' Af ''højreekstreme'' grupper i England findes kun National Front og BNP. Den mest ekstreme gruppe National Action er nemlig gjort ulovlig af NWO-globalisterne.
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Anklageren

 • Gæst
SIAD er også højreekstrem
« Svar #2 Dato: Januar 27, 2018, 11:32:08 am »
Britain First er en meget tam gruppe der langt fra er ''højreekstrem'' Politisk minder de om SIAD som kun er ''højreekstrem'' hvis man er antifa der leder efter ''højreekstreme'' Af ''højreekstreme'' grupper i England findes kun National Front og BNP. Den mest ekstreme gruppe National Action er nemlig gjort ulovlig af NWO-globalisterne.

Du har selvfølgelig ret til at have dine særstandpunkter, som kun deles af et meget lille mindretal af Tordenskjolds soldater.

SIAD opfatter sig som en modstandsbevægelse, som den der kæmpede imod den tyske besættelse af Danmark fra 1940 til 1945 - og det er ekstremt.