Forfatter Emne: DBU's kommunikation  (Læst 470 gange)

Offline Annie (OP)

  • Nyt medlem
  • *
  • Indlæg: 2
  • Activity:
    0%
    • Vis profil
DBU's kommunikation
« Dato: Januar 03, 2018, 11:24:26 am »
Hej,

Vi er en gruppe studerende fra Roskilde Universitet, der har skrevet et semesterprojekt om DBU og deres kommunikative strategier. I den forbindelse har vi lavet et spørgeskema, hvor vi stiller en række spørgsmål om dit forhold til landsholdet og DBU.

Vi har tidligere delt spørgeskemaet. Det var midt i krisen mellem DBU og Spillerforeningen, og derfor vil vi nu undersøge, om nogle svar og holdninger har ændret sig. Der er 17 spørgsmål og man fremstår anonymt. Link: https://goo.gl/forms/zPmK4Sw4ev3gssF62

Vi håber, I vil svare på vores spørgeskema og dermed gøre vores arbejde mere dybdegående.

God dag,
Annie + gruppe

politisk ukorrekt

  • Gæst
Sv: DBU's kommunikation
« Svar #1 Dato: Januar 03, 2018, 11:58:13 am »
Der er sikkert virus på det link?

Når dette er sagt, har DBU alle dage været styret af klaphatter. Gamle fede pampere i jakkesæt, der mere tænker på deres egen karriere end på dansk fodbold. DBU er en slags mafia og er styret ligesom en mafia. Folk, der kommer til tops i DBU, er hinandens venner og kommer ikke til tops på baggrund af kvalifikationer, men på baggrund af pamperi og vennetjenester. I min hjemby var der engang en mand. Han havde ikke en pind forstand på fodbold. Alligevel endte han på en toppost i DBU, fordi han havde spidse albuer og var god til at være venner med de rigtige mennesker. Det rene pamperi!