Forfatter Emne: Udvisninger af mindreårige  (Læst 852 gange)

Offline Carlo (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12431
 • Activity:
  35.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Udvisninger af mindreårige
« Dato: December 29, 2017, 07:54:47 am »
Tyskland skal til at gøre det. Og kun mindreårige og unge kriminelle marokkanere. Der bliver simpelthen oprettet tysk financierede, børnehjem-institutioner i Marokko til at sende dem til.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article171876012/Jugendheime-in-Marokko-Deutschland-plant-Rueckfuehrung-minderjaehriger-Migranten.html

Mannheims borgmester skriver at en gruppe af disse uledsagede børn, udviser en hidtil ukendt kriminel energi.

Ikke sjovt at være dem, i islams håbløshed. Nogen skulle lade være med at lade sig undfange i moders liv

DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

lyjse

 • Gæst
Sv: Udvisninger af mindreårige
« Svar #1 Dato: December 29, 2017, 09:02:34 am »
Det syntes jeg, er at en god ide.

Men jeg begriber ikke, at  en mor kan forlade sine børn, for selv at tage til Danmark, med det yngste barn ???

https://www.tveast.dk/artikel/en-mors-julegave-i-aar-var-et-gensyn-med-sine-boern

En mors julegave i år var et gensyn med sine børn

______

Som en skrev, hun holder jo ikke jul  :ohmy:

______

En mor på flugt har brugt de sidste 3,5 år i Danmark, men afsavnet har været stort til seks af hendes syv børn i Uganda. Nu er de blevet genforenet.
----

De er flygtet fra Somalia, men seks af de syv børn har befundet sig Uganda indtil juleaftensdag, hvor de altså landede i tryghed - de landede i Danmark.
Anklageren

 • Gæst
Om symbolpolitik

Johanne Schmidt-Nielsen skrev en kronik om Inger Støjbergs evne til at »finde bittesmå problemer og blæse dem ud af proportioner«.

En af de ting hun nævnte, var smykkeloven, som hele verden talte om, men som kun har været i benyttet syv gange  :big_grin:

Islamkritikere elsker det, når Inger Støjberg taler.

Mange af "Inger Støjbergs love" bliver vedtaget - og så klapper islamkritikerne - selvom mange af lovene ikke bliver brugt til noget

Her er nogen af de love, som ikke er blevet brugt.

Suspension af automatisk domstolsprøvelse (ved massetilstrøming)

I tilfælde hvor det er nødvendigt at tilbageholde et større antal udlændinge, og hvor politiet ikke har mulighed for at fremstille dem alle i retten inden for tre døgn, har det siden 2015 været muligt for ministeren at suspendere kravet om domstolsprøvelse.

Begrænsning af varigheden af opholdstilladelser til personer med beskyttelsesbehov i Danmark (§§ 7 og 8)

Folketinget valgte at forkorte varigheden på den midlertidige opholdstilladelse, som flygtninge, der får i asyl i Danmark, tilegner sig i første omgang. Det betyder, at ministeriet tidligere end før skal revurdere, om vedkommendes opholdstilladelse skal forlænges eller inddrages. Udlændingestyrelsen oplyser til JP, at »meget tæt på 100 pct.« får forlænget deres tilladelse.

Færre på kostpenge ved øget brug af cafeterier på asylcentrene

Hensigten er, at asylansøgere så vidt muligt skal indkvarteres på centre med en cafeteriaordning, så færre asylansøgere vil modtage kostpenge. Ifølge JP får asylansøgere i Jammerbugt og Vesthimmerland stadig kostpenge.

Mulighed for i en krisesituation at afvise asylansøgere ved grænsen (nødbremse)

Det er nu muligt at afvise asylansøgere ved grænsen, hvis der opstår en krisesituation. Men den såkaldte nødbremse har endnu ikke været anvendt.

Mulighed for at sanktionere overtrædelse af husorden på indkvarteringssteder for uledsagede mindreårige udlændinge

Til JP oplyser en række asylcentre, at de ikke har haft anledning til at bruge de nye beføjelser.

Mulighed for, at personale på indkvarteringssteder for uledsagede mindreårige udlændinge kan udøve magt over for beboere

Til JP oplyser en række asylcentre, at de ikke har haft anledning til at bruge de nye beføjelser. Røde Kors oplyser, at de meget sjældent har skullet gribe ind, men at det håndteres på samme måde, som inden de nye beføjelser trådte i kraft.

Mulighed for at anbringe uledsagede mindreårige udlændinge i sikret døgninstitution

En række asylcentre oplyser, at de ikke har brugt de nye beføjelser.

Skærpelse af ordning om ophør eller nedsættelse af økonomiske ydelser ved overtrædelse af en række forpligtelser for uledsagede mindreårige udlændinge

Tiltaget er ifølge JPs kilder endnu ikke trådt i kraft. Det skulle dog være på vej hos AsylSyd.

Elektronisk adgangskontrol i udrejsecentre

Regeringen vil indføre elektronisk adgangskontrol ved brug af fingeraftryksscanner. Det er indtil videre blevet implementeret på ét af Danmark to udrejsecentre.

Udvisning af kriminelle udlændinge medmindre dette med sikkerhed vil være i strid med Danmarks internationale forpligtelser

Ifølge Jørn Vestergaard, professor i strafferet ved Københavns Universitet, vil tiltaget ikke have nogen effekt. Sidste år udtalte han til Jyllands-Posten:

»Forslaget sender et politisk signal uden reelt juridisk indhold. Det vil fortsat være op til domstolene at vurdere, om en udvisning er mulig inden for rammerne af Danmarks internationale forpligtigelser. Det vil ikke medføre nogen ændring af retspraksis, at domstolene pålægges at foretage en skærpet afvejning af de relevante hensyn.«

Indførelse af obligatorisk kursus i dansk familieret, frihed og folkestyre for religiøse forkyndere

Et kursus for religiøse forkyndere er endnu ikke blevet afholdt. Dog oplyser ministeriet, at ingen religiøse forkyndere har fået forlænget deres opholdstilladelse uden at gennemføre kurset.
 
Strafferamme for overtrædelse af opholds- og meldepligt hævet og tilsvarende strafferamme for overtrædelse af underretningspligt

Pligten trådte i kraft i marts, men ingen er blevet dømt for overtrædelse af loven, oplyser Rigsadvokaten til JP.

Løsladelse fra afsoning af straf for overtrædelse af opholds-, melde- og underretningspligt med henblik på straksudsendelse

Ifølge Rigspolitiet er ingen udlændinge blevet løsladt for at blive straksudsendt.

Særlig adgang til varetægtsfængsling, herunder ved brug af fodlænke

Ingen udlændinge er blevet varetægtsfængslet for overtrædelse af melde-, opholds- eller underretningspligten, oplyser Rigsadvokaten til JP.

Ophør af ydelser ved overtrædelse (tidligere en mulighed)

Hvis udlændinge på tålt ophold møder op til deres obligatoriske undervisning, modtager de ca. 30 kr. om dagen. Men dukker de ikke op, kan de derimod blive trukket i ydelse. Men ifølge Udlændingestyrelsen er det endnu ikke sket.

Inger Støjberg har fejret de stramninger - som ikke bliver brugt - med en kage - og det har glædet islamkrikerne meget - så nu er alle tilfredse

« Senest Redigeret: December 29, 2017, 04:09:57 pm af Anklageren »