Forfatter Emne: Undlad at bruge ordet 'islamofob'  (Læst 760 gange)

DerRudi

 • Gæst
Undlad at bruge ordet 'islamofob'
« Dato: December 24, 2017, 01:54:20 pm »
Hvad er 'ISLAMOFOBI'  for et begreb?

Da det stadig ses i den danske debat rundt omkring, kan der nok være grund til at sige et par ord om det. Ellers kunne det ende med, at det - i det mindste for en periode - blev anvendt lige så hyppigt og meningsløst som racisme blev det. Indtil tilstrækkeligt mange trak på skuldrene af skrigeriet.
Dem, der bruger ordet 'islamofobi' i dag, er jo stort set de samme typer, der kunne se 'racister' bag hveranden busk for 20 år siden.

Jeg har læst flere udlægninger af, hvordan ordet opstod.
Franske forfattere har skrevet, at det oprindelig blev taget i anvendelse af muslimerne selv, nemlig til at smæde kvindelige forfattere, som opfordrede islams kvinder til at stoppe med at bruge slør. Andre har ment, at det opstod i England i forbindelse med al turbulensen omkring Salman Rushdies islam-kritiske bøger.

Uanset hvor og hvordan - 'islamofob/islamofobi' bruges på samme måde som racist og det, man kalder at 'trække Hitler- eller nazistkortet', i den offentlige debat. Det er således en slags fælde islams tilhængere + håndlangere (som oftest er venstreorienterede) har lagt ud for at prøve at forhindre kritik af den lovreligion/ideologi, islam er.

Den franske filosof Pascal Bruckner sagde:
"Islamofobi er et meningsløst begreb - det betyder ingenting, måske udover 'frygt for islam', hvilket ikke virker totalt ubegrundet i vores samtid."

Muslimernes og deres medløberes mening med at lancere ordet er ganske tydelig: Det skal stoppe enhver kritik af islam, bliver en slags diagnose, hvor de læner sig tilbage og siger "ja, det tror du nok selv, du mener, men du lider af 'islamofobi.'  Puff, så har man sat det velkendte stempel i panden på modparten og vedtaget med sig selv, at vedkommende er "syg".

Da nonsensbegrebet nåede til Danmark, var det naturligvis også guf for de "rigtige" kronikører på Politiken og i P1s "debat-udsendelser".
Der er jo ikke noget som at kunne sygeliggøre og udgrænse kritikere og erklære dem ude af det gode selskab. "Ikke stuerene."

Jeg mener, at det bedste vi kan gøre er helt at undlade at bruge ordet. Det kunne opfattes som en accept.

Erhvervsmanden og debattøren Asger Aamund skrev (1/12 2017) i Berlingske en rigtig god kronik, som jeg desværre ikke kan linke til, da den "er forbeholdt abonnenter".
Aamund skriver rent ud, at 'islamofobi' ikke eksisterer i virkeligheden, men er et spøgelsesbegreb som er skabt for at gøre kritikere angste. Angste for at blive stemplet som 'islamofober', så de - som f.eks. i England - pålægger sig selv en uhyggelig tavshed i "grooming-skandalen", hvor flere tusinde mindreårige piger blev groft seksuelt misbrugt i årevis af en gruppe pakistanske muslimer.

Lad være med at rende efter de radikale/røde modefænomener. Blæs på, om de kalder jer racister, fascister eller 117 andre -ismer. Eller 'islamofober.'
Det er jo bare deres sædvanlige øregas. Der er ikke noget, der hedder 'islamofobi', for vi, der forstår blodideologien islams dødsensfarlige væsen, er jo sunde og raske. Det er ikke os, der er syge.   :smile1:

En god dansk jul med masser af svinekam ønskes alle, som fortjener det  ~
Rudi.


 :santa2:


 
« Senest Redigeret: December 24, 2017, 02:13:39 pm af DerRudi »

Offline Licensnægteren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5189
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Sv: Undlad at bruge ordet 'islamofob'
« Svar #1 Dato: December 24, 2017, 02:07:09 pm »
Rigtigt godt indlæg. Jeg er spændt på hvad en bruger her som elsker at kalde folk for islamofober kommer til at sige til dette indlæg. Også god jul herfra.
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Anklageren

 • Gæst
Brugt rigtigt giver 'islamofob' god mening
« Svar #2 Dato: December 24, 2017, 03:20:29 pm »
Ordet "Islamofob" handler ikke om den almindelige dansker, som er utryg ved, at der er kommet indvandrere - som nok har normer, som minder om de danske - men som også har andre normer, som en dansker ikke forstår. Det er helt naturligt, at de lægger afstand til de fremmede. Det gør dem ikke til islamofober.

Der er også nogen få, som nærer en irrationel frygt for islam, og det er meget tit fanatikere som DerRudi, der lever og ånder for at skrive om islam - og yderst sjældent skiver om andet. Almindelige mennesker har dog også andre interesser her i livet.

Tyder det ikke på en irrationel frygt, at islam overskygger alt andet, som de ellers også kunne debattere? Det giver god mening at kalde den slags for islamofober.

Det er kendetegnende, at de beskriver situationen værre end den er - og de beskæftiger sig med alternative fakta for at begrunde det. De sammenligner måske pizza-bageren og taxachaufføren med de tyske soldater, der bevæbnede til tænderne invaderede Danmark og overtog magten.

Der er sørme da forskel på at indvandrere ansøger om at få lov til at opholde sig i Danmark - og senere med opholdstilladelsen i hus yder danskeren service ved at køre ham til lufthavnen som taxa chauffør - og på at maskinpistol bevæbnede tyske soldater overtog magten i det offentlige rum.

Islamofob kan derfor være et yderst velvalgt og velbegrundet udtryk.

« Senest Redigeret: December 24, 2017, 08:51:29 pm af Anklageren »

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Undlad at bruge ordet 'islamofob'
« Svar #3 Dato: December 24, 2017, 03:21:55 pm »
Ifølge ordbogen betyder "fobi" angst for et eller andet.
Det kan være højder, fordi kan kan falde ned og slå sig ihjel. Det kan være slanger, fordi de kan dræbe dig. eller det kan være muhammedanere, fordi de vil skade dig før eller siden, fordi de vil slå dig ihjel, og fordi de er modbydelige uhumske djævelske afskum.

Hvis nogen kan bevise muhammedaneren har været til stor gavn for Danmark, og har tilført en virkelig kulturberigelse, vil jeg indrømme jeg har taget fejl - hvis ikke har jeg desværre fuldstændig ret.
Desværre er vi for få der forstår det.

Når nogen taler for den bestialske kultur de udøver overalt i verden, og også her i vort land, som de nedbryder med deres djævelens vold og magt, så er de ikke alene end skamplet, men også at betragte som nogen der skal udstødes. Der er politiske partier der ikke modsætter sig en strøm af nye muhammedanere der får af landets velfærd til skade for vore egne syge og gamle.

TV2 News:
6.635 borgere er hjemløse - og en stor del af dem, søger hver nat mod landets herberger. Nu må de muligvis gå forgæves.

Fredag måtte ni hjemløse trække lod om otte sovepladser på herberget i Aabenraa, og det er ikke bare en tilfældig hændelse. Det bliver nemlig i stigende grad sværere at finde en plads på landets herberger. Det fortæller flere sociale hjælpeorganisationer.

- Vi har fyldte herberger og må ofte afvise folk på grund af pladsmangel, siger pressechef hos Kirkens Korshær Jeanette Bauer.Her indkvarteres muhammedanerne.

Thi der var plads i herberget til muhammedanere, men ikke til danskere.


'Det er meget visse ikke har en grim smag i munden.
« Senest Redigeret: December 24, 2017, 03:33:48 pm af anti-rød. »

Anklageren

 • Gæst
Sv: Undlad at bruge ordet 'islamofob'
« Svar #4 Dato: December 24, 2017, 03:36:19 pm »


Hvis nogen kan bevise muhammedaneren har været til stor gavn for Danmark, og har tilført en virkelig kulturberigelse, vil jeg indrømme jeg har taget fejl - hvis ikke har jeg desværre fuldstændig ret.


Debatten om muslimer er en kulturberigelse er en afsporing af emnet.

Religion kan ikke være en berigelse - allerhøjst en trøst for dem, der har behov for at blive trøstet. Det må du da kende til.
« Senest Redigeret: December 24, 2017, 03:38:27 pm af Anklageren »