Forfatter Emne: Årh, så stop da lige den sexforskrækkelse!  (Læst 1195 gange)

politisk ukorrekt

  • Gæst
Årh, så stop da lige den sexforskrækkelse!
« Dato: November 06, 2017, 04:37:17 pm »
Det er til grin så sexforskrækkede mange mennesker efterhånden er blevet. Mest i USA, selvom vi også ser tendenser her i Europa (især i Sverige, landet hvor alt sjovt jo er forbudt!).

Den såkaldte Kevin Spacey-skandale virker umiddelbart til at være en storm i et glas vand. Noget hysteri. Okay, jeg kender ikke alle detaljer og måske kommer der mere frem med tiden. Men umiddelbart synes jeg, at det er en hysterisk overreaktion, at man skal stoppe produktionen af en ellers succesfuld serie som House of Cards på baggrund af nogle rygter om mulige lettere grænseoverskridende seksuelle berøringer eller formuleringer, der ligger flere år tilbage! Det er ikke fordi, at jeg vil forsvare sexovergreb. Men der ér også en bagatelgrænse! Især når episoderne ligger flere år tilbage i tiden. Jeg har det sådan, at hvis der er foregået noget grænseoverskridende og forkert, så undrer det mig, at folk pludselig kommer frem nu, når de har haft årevis til det. Det virker lidt som om, at de bare er ude på at score kassen og få noget erstatning (som i USA kan nå astronomiske højder!). Jeg har bestemt respekt for folk, der tør stå frem med intime hemmeligheder, men respekten daler en del, når timingen er, som den er. Så virker det mest af alt som et desperat forsøg på at score kassen på den påståede skandale. Ligesom for nogle år siden, hvor flere forældre i USA pludselig stod frem og påstod, at deres små poder var blevet krænket af Michael Jackson (han blev jo aldrig dømt for det, så man må formode at det var det pure opspind). Sjovt nok lige på samme tid stod de frem, selvom de havde haft årevis til det. Og også for et-to år siden, da en masse kvinder pludseligt kom i tanker om, at de var blevet krænket af Bill Cosby. For mange år siden!

Det er blevet for nemt at ødelægge folks karriere og at begå karaktermord på baggrund af sladder og rygter. Jeg siger ikke, at rygter ikke skal undersøges. For jeg har selv et par gange gengivet rygter om grovheder begået af kendisser. Men som udgangspunkt er man jo stadig uskyldig indtil det modsatte er bevist. Når jeg af og til skriver om sådanne ting, er det fordi eliten synes at ville lægge låg på skandalerne og det finder jeg jo også forkert. Hvis noget forkert et foregået, skal det da frem i lyset. Men problemet opstår, når folk dømmes inden, at det er bevist at de har gjort noget forkert. Derfor bør House of Cards-serien selvfølgelig fortsætte, for tvivlen bør komme Kevin Spacey til gode.

Men selv hvis folk dømmes, skal de så resten af deres liv hænges ud og sættes ud på et sidespor? Det mener jeg også er etisk diskutabelt. Når folk har udstået deres straf, så starter vi forfra. Så selv hvis Kevin Spacey virkelig har været for meget i sine seksuelle tilnærmelser, mener jeg stadig at det er forkert at blande hans karriere sammen med hans privatliv. Det er jo det, man kalder Berufsverbot og det er jeg meget imod.

I Sverige forsøger man jo også at forbyde Bille August- og Peter Aalbæk Jensen-film, fordi svenske feminister mener, at disse danske filmmænd er nogle macho-svin. Igen Berufsverbot. Jeg synes det er for meget, at folk er blevet så sippede.

En hel anden ting er, at folk også er alt for nemme at krænke nu om stunder. Folk føler sig snart krænket over selv bagateller. Husk på at det er umuligt at indlede et seksuelt forhold til et andet menneske, uden at der er en potentiel risiko for, at modparten kan føle sig krænket! Hver gang en person lægger an på en anden person i nattelivet (og det sker sikkert 10.000 gange hver weekend over hele landet!), så er der en potentiel risiko for en krænkelse eller at man får et afslag, fordi modparten ikke kan lide det. Jeg synes, at det er ren idioti at føle sig krænket over et lille rap i røven. Helt ærligt, hvor sarte er folk egentlig blevet?? Tag det dog som en kompliment i stedet for at blive så hysterisk! :yes:

Da jeg var yngre fik jeg da også af og til uønskede seksuelle tilnærmelser. Men selv når de var uønskede, valgte jeg at se positivt på det og anse det som komplimenter. Havde jeg nu været en typisk hysterisk feminist, havde jeg sikkert himlet op og krævet 10 års fængsel til "krænkeren". Men så hysterisk er jeg ikke. :blum:

« Senest Redigeret: November 06, 2017, 04:54:56 pm af politisk ukorrekt »