Forfatter Emne: Han blev hængt ud, da han spåede om Danmark for 20 år siden  (Læst 328 gange)

Offline lyjse (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2227
 • Activity:
  13.2%
  • Vis profil
Han blev hængt ud, da han spåede om Danmark for 20 år siden
« Dato: November 30, 2017, 10:55:56 pm »

'Han blev hængt ud, da han spåede om Danmark for 20 år siden. Men han fik desværre ret'


https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/12345145

Vi var ellers advaret. For snart 20 år siden - i august 1999 – advarede befolkningsekspert, professor P.C. Matthiessen på forsiden af Jyllands-Posten om, at der 20 år ude i fremtiden ville bo næsten en halv million indvandrere og efterkommere i Danmark.

”Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtigt vil diskutere, men som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis,” sagde han dengang.

”Muslimerne vil givetvis kræve respekt for deres religion, traditioner og skikke jo større antal, de bliver – og det kan støde sammen med dansk kultur i alt fra børneopdragelse i vuggestuer til pædagogik i skolerne og adfærd på arbejdspladsen.”

Professoren byggede sin prognose på tal fra Danmarks Statistik, men blev straks sat i gabestok af det politisk korrekte Danmark. Socialdemokratiets retsordfører beskyldte ham for at male Fanden på væggen, den radikale flygtningeordfører kaldte ham ”hoven”, statsminister Poul Nyrup Rasmussen fandt ikke sagen relevant, mens DR i et magasin-indslag havde hovedbudskabet, at professorens prognose var uvederhæftig.

Det var dengang. Dengang havde de færreste fantasi til at forestille sig en bandekrig med uskyldige dræbte i hovedstadens gader i 2017. En bandekrig, som politikere og politi ikke kunne standse, men hvor indvandrerfædre som mæglere nu har skabt en såkaldt ”våbenhvile”, som om Danmark var i krig.

Men hvad sagde prognosen dengang: At 13,7 pct. af befolkningen i 2020 ville være indvandrere eller efterkommere. I dag er vi så heldige, at vi kan måle, om professoren var en hysterisk og manipulerende skrigeskinke.[/i]

Citat slut

  :blush:

Først advarede Glistrup - og så professor P.C. Matthiessen.. kan vi få Danmark tilbage ?

Eller er det for sent...  :ermm:
« Senest Redigeret: November 30, 2017, 10:57:59 pm af lyjse »

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 20045
 • Activity:
  100%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Det er altså ikke korrekt
« Svar #1 Dato: November 30, 2017, 11:23:16 pm »
Glistrup var ret sent ude med at advare om indvandringen, og det var først efter, at Glistrup kom ud fra Horserød i 1986 - og efter at konsekvenserne af Udlændingeloven af 1983 var blevet tydelige.

Under lovens tilblivelse i 1983 advarede Ninn-Hansen om lovens konsekvenser - og Riemann fra Fremskridtspartiet blev idømt 14 dages hæfte for følgende udtalelse, som han kom med hele 7 år før Glistrup begyndte at advare:  "Vi har ca. 50.000 fremmedarbejdere i Danmark bosat i store kolonier. Hovedparten tager kun lidt - eller slet ikke - del i arbejdet. De vegeterer som arbejdsløse på flittige og dygtige danskere, mens de gennem indvandring og børneavl formerer sig som rotter."

Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor