Forfatter Emne: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling  (Læst 11838 gange)

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Svar #45 Dato: November 23, 2017, 12:35:35 pm »
Jeg gider virkelig ikke forklare dig hvorfor et offentligt sygehusvæsen, betalt af skatten med gratis adgang, er en del af "socialistisk" samfundsstruktur. Og modsætning af "kapitalistisk".

Det er blandt grundene til at Danmark er placeret iblandt top 10 mest socialistiske lande.En socialist lyver gerne for at bevare illusionen.Phil skrev følgende:
I roder rundt i begreberne, - der er forskel på sociale tiltag og socialistiske tiltag.

Hvis borgerlige lader staten overtage opgaver og funktioner som ellers ville skulle fungere på markedsvilkår, er det sociale tiltag fra en borgerlig regering. Det kan aldrig være socialistiske tiltag da det ikke er foretaget af socialister men af borgerlige.

Både borgerlige og socialister kan lave sociale tiltag og gør det også.

Men det kan kun være socialistiske tiltag hvis det er foretaget af socialister. Derimod kan borgerlige godt lave masser af sociale tiltag, - men de bliver aldrig socialistiske af den grund, kun sociale, - da de altså hverken er opfundet eller indført af socialister.


Warlock  jeg vil gerne have en logisk og intelligent udredning af det er forkert!
 
Til alle læsere.
En socialist kræver ofte at have patent på det andre har udtænkt. Lige som warlock også tror hans socialist ideer er valide. Derfor vil han ikke være i stand til at komme med denne logiske redegørelse, det vil ikke vil være andet end en rodet tekst uden egentlig mening.
Se selv.

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12466
 • Activity:
  38.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Svar #46 Dato: November 23, 2017, 12:43:04 pm »
Nazisterne var de første der indførte regler om mindsteløn, - ........

De opløste fagforeningerne og satte fagforeningsledere i KZ-lejr, og dikterede lønningerne. KUN til fordel for arbejdsgiverne.

Ja, det er da også rigtigt at NS-regimet førte Tyskland ud af Weimarrepublikkens nød og elendighed, og gav Tyskland og tyskerne en forrygende økonomi. Hvis de så bare kunne have holdt sig til det og ikke begyndt på deres anti-semitisme og oprustning - og krig. NS-regimets dispositioner fik Tyskland jævnet med jorden.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Svar #47 Dato: November 23, 2017, 12:49:40 pm »


Du glæder dig langt ind i din sorte socialistiske sjæl over tingenes tilstand.Det gør jeg ikke.

Det virker ikke som skrevet af et normalt menneske, at jeg skulle glæde mig over, at der er flygtninge i verden, som er endt i Danmark.

Jeg plejer ikke at skrive om dette, for jeg fantaserer ikke om, at jeg kunne have bestemt udviklingen i verden.

Hvis jeg havde kunnet bestemme, så havde der ikke været så mange indvandrere, som der er i Danmark, og lovgivningen havde været anderledes i overensstemmelse med det. Udviklingen er gået for hurtigt, og har givet for store problemer.

Nu slutter jeg så fantasierne igen.

Nu er vi i en situation, hvor indvandrerne har boet her længe, og har fået børn.

Efterkommerne er selvfølgelig født i Danmark, og mange af dem er i dag født i Danmark som børn af danske statsborgere.

Det svarer til, at jeg synes, det var forkert at oprette staten Israel og smide de oprindelige indbyggere ud (som verden siden har haft så store problemer med).

- men i dag har jøderne retten til staten Israel, fordi israelerne er født og opvokset der.

- og nej - jeg tror ikke på, at "de" overtager Danmark  - for så mange er "de" ikke.Du er socialist/socialdemokrat - ikke bare en der stemmer på dem.

Derfor er du underlagt den socialistiske tankegang, som jeg betegner som den røde sky, et gennemtrængende fælles tankesæt, hvor alle i er koblet til.

Jeg kan fortælle en "morsom ting"
Et familiemedlem og jeg diskuterede valget og partier. Hun og jeg er enige om de snyder og kun tænker på penge for de meste. Hun kan ikke fordrage venstre, hun kan ikke fordrage DF, hun kan ikke fordrage socialdemokratiet, fordi de lod syge mennesker gå i arbejdsprøvning med en seng. Det var for umenneskeligt. Hun kan ikke lide Frank Jensen, for han kendte svindlen og nepotismen på rådhuset. OSV.


Nå siger jeg, hvem stemmer du så på. Jo hun stemmer da på socialdemokratiet. Man fornemmer det gamle spøgelse Poul Schlüter ellers kommer og tager dyrtidsportionerne, altså den blå fare.
Som man skræmmer de små børn med, fra de ligger i vuggen til de skal i kisten.

Der er ingen tvivl om hun føler at være brændemærket til at stemme på S, og hvis ikke hun gør det, vil hun føre sig som en paria, der ikke er i fællesskabet, og alle vil se ned på hende.
Nogenlunde det samme diktatur som med anklageren og hans fagforeninger (gå så i takt)

Hun vil stå nøgen og afsløret. Så godt virker propagandaen.Anklageren

 • Gæst
Haglvejr er socialistisk, fordi det er dårligt vejr
« Svar #48 Dato: November 23, 2017, 01:06:05 pm »
Fra en lærebog i samfundsfag: De [socialister] er også grundlæggende enige om, at de stærke i samfundet - dvs. de rige - skal hjælpe de svage. Derfor lægger socialister vægt på, at der skal ske en udligning af de sociale forskelle. Forskellen mellem rig og fattig skal gøres så lille som mulig.

Socialister er til gengæld ofte uenige om, hvordan det socialistiske samfund skal skabes.

Der står også i lærebogen:

Forskelle på socialister og liberalister

Den store forskel på liberalister og socialister er deres holdning til samfundsøkonomien. Socialisterne mener, at staten skal gribe ind og styre økonomien. Liberalisterne mener, at staten skal blande sig uden om og overlade det hele til det private initiativ, dvs. det private erhvervsliv.

https://samfundsfagc.systime.dk/index.php?id=255

Det er altså en socialistisk tankegang, at hjælpe de svage, og at staten skal gribe ind for at gøre det.

Man kan ikke bare lave sin egen fortolkning - så andre ikke forstår, hvad ordene betyder.


Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Svar #49 Dato: November 23, 2017, 01:18:14 pm »
warlock.


Hvor var den logiske og intelligente modargumentation  der viste Phil var forkert ???
Du kom som ventet kun med en gang subjektive ligegyldigheder.

Citat:
"Noget som falder under Socialistiske principper betegnes som Socialistisk, uanset om det er en kapitalist som har indført det."

Hvis en kapitalist starter et redningsfirma med ambulancer for at tjene penge. Hvordan kan ydelsen så være en socialistisk ? Der er ingen socialister der har organiseret firmaet. Der er ingen socialister der har skaffet kapitalen. Det offentlige betaler for ydelsen, hvor en socialist i princippet ikke vil betale, men arbejdet skal udføres i fællesskab. Der er intet absolut intet politisk socialistisk parti der betaler, men et fællesskab af flere kapitalistiske og andres partiers medlemmer gennem skatter.

Jeg tror du ikke er ved dine fulde fem.Hvis det vås skulle være sandt så vil en firer (robåd) være socialistisk, fordi arbejdet udføres i fællesskab.
Fodbold vil være socialistisk. osv

 :hyper:

« Senest Redigeret: November 23, 2017, 01:22:50 pm af anti-rød. »

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4017
 • Activity:
  0%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Svar #50 Dato: November 23, 2017, 01:22:30 pm »
Igen; Noget som falder under Socialistiske principper betegnes som Socialistisk, uanset om det er en kapitalist som har indført det.

"Socialisme" dækker også over det når staten overtager arbejdsopgaver som ellers ville være udført af private virksomheder. Så når en Kapitalist indfører sådan noget, er det Socialistisk selvom det er indført af en kapitalist.

Ydelrigere, jeg er ikke "socialist". Jeg går ind for privat ejendoms-ret. Jeg er Social-Liberalist, ligesom praktisk taget alle politiske partier i Danmark er. Både Venstre og Socialdemokratiet er Social-liberale.
Måske kan man kalde de mest ekstreme dele i Enhedslisten for Socialister og mest ekstreme i Liberal Alliance for Kapitalister.


Warlock  jeg vil gerne have en logisk og intelligent udredning af det er forkert!
 
Til alle læsere.
En socialist kræver ofte at have patent på det andre har udtænkt. Lige som warlock også tror hans socialist ideer er valide. Derfor vil han ikke være i stand til at komme med denne logiske redegørelse, det vil ikke vil være andet end en rodet tekst uden egentlig mening.
Se selv.

Det er et socialt tiltag uanset hvem der har indført det, - men det er kun socialistisk hvis det er socialister der har indført det.

Sociale tiltag falder også under nazistiske principper, de har også "socialistisk" med i deres navn, så principperne er lige så meget nazistiske som de er socialistiske, - eller budistiske eller kapitalistiske for den sags skyld. Alle har sociale tiltag i deres partiprogram, ikke kun de såkaldte socialister.

Når socialister skal lave sociale tiltag er det hovedsagelig fede jobs, diæter, rejser og pensioner til dem selv de koncentrerer sig om, - så vi vil gerne have sociale tiltag, men ikke så gerne de såkaldte "socialister" til at lave dem.

« Senest Redigeret: November 23, 2017, 01:25:58 pm af Phil »
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Anklageren

 • Gæst
Sv: Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Svar #51 Dato: November 23, 2017, 01:46:17 pm »


Det er et socialt tiltag uanset hvem der har indført det, - men det er kun socialistisk hvis det er socialister der har indført det.Nej.

Du har selv skrevet om, at firmaer laver sociale tiltag, og ingen påstår, at liberale eller konservative ikke kan være sociale.

Det kaldes bare velgørenhed - og mange rige mennesker giver penge til velgørenhed - men det foregår i privat regi. Bill Gates har f.eks. doneret 29 milliarder til velgørenhed i år.

Når staten udligninger de sociale forskelle, så de svage får ret til at blive behandlet på sygehuse osv. - kaldes det socialisme.

Man kan ikke bare lave sine egne definitioner, hvis man gerne vil kommunikere.
Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4017
 • Activity:
  0%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Svar #52 Dato: November 23, 2017, 03:22:33 pm »


Det er et socialt tiltag uanset hvem der har indført det, - men det er kun socialistisk hvis det er socialister der har indført det.Nej.

Du har selv skrevet om, at firmaer laver sociale tiltag, og ingen påstår, at liberale eller konservative ikke kan være sociale.

Det kaldes bare velgørenhed - og mange rige mennesker giver penge til velgørenhed - men det foregår i privat regi. Bill Gates har f.eks. doneret 29 milliarder til velgørenhed i år.

Når staten udligninger de sociale forskelle, så de svage får ret til at blive behandlet på sygehuse osv. - kaldes det socialisme.

Man kan ikke bare lave sine egne definitioner, hvis man gerne vil kommunikere.

Nej det kaldes ikke socialisme, det kaldes socialt. Indførelse af socialisme indbefatter mange andre ting, da socialisme jo netop er en -isme.

Fordi staten indfører regler om mindsteløn (som nazisterne var de første der indførte, og som er et af deres principper) kalder vi det jo heller ikke for nazisme, men om et socialt princip, uanset hvem der har indført det.

Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Anklageren

 • Gæst
Det er også forkert
« Svar #53 Dato: November 23, 2017, 03:48:57 pm »

Nej det kaldes ikke socialisme, det kaldes socialt. Indførelse af socialisme indbefatter mange andre ting, da socialisme jo netop er en -isme.Socialisme betyder, at man går ind for at produktionsmidlerne kommer alle i samfundet til gode - og ikke andet.

Det er jo et samlebegreb, som skal dække kommunisme, anarkisme, socialdemokratisme og andre former for socialisme.

F.eks. betyder kommunisme derimod meget mere - men ikke alle socialister går ind for sådan noget som proletariatets diktatur - så det kendetegner ikke socialismen som begreb.Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Din tanke om at føre politik i fantasiland fornægter sig ikke
« Svar #54 Dato: November 23, 2017, 06:12:01 pm »


Det er et socialt tiltag uanset hvem der har indført det, - men det er kun socialistisk hvis det er socialister der har indført det.


Man kan ikke bare lave sine egne definitioner, hvis man gerne vil kommunikere.


Du har helt ret. Man kan så undre sig over det præcis er hvad du gør.
Man kan heller ikke lave historieforfalskning og tro det er sandheden, selvom man dikterer nok så meget.

Hvem lavede de første danske sygehuse. Var det en flok kammerater der slog sig sammen om at bygge et hus for syge mennesker. Eller var det en helt andet.
Hvem lavede det første hospital som danner forbillede for andre, En ledetråd ... han hed noget med Frederik, og var alt andet end socialist.

Hvor i bestod det socialistiske ?
Hvad har socialister fundet på der ikke bare er et plagiat af andre, eller beslaglagt.
der har betydet frihed eller velstand for arbejderne.

Vi ser bort fra fagforeninger, som ikke i sig selv heller har skabt noget som helst.
Jeg vil gerne have et svar, der ikke er løgn.


Anklageren

 • Gæst
I to må da skrive til diverse leksikons og omdefinere socialisme
« Svar #55 Dato: November 23, 2017, 08:31:26 pm »
Enten har leksikonerne ret - eller også har I ret.

Der er ikke noget i vejen for, at en liberal kan indføre noget socialistisk, men partier som Venstre og Konservative er ellers også kendt for at gå ind for privatiseringer og forsikringsprincippet.

Citat: Den økonomiske liberalisme betoner først og fremmest markedets frihed, mens den politiske liberalisme især interesserer sig for individets frihed og rettigheder.

Sundhedsvæsen er også et marked, og det er ikke frihed i liberal forstand, hvis man er tvunget til at betale til de fattiges lægehjælp.

I USA er sygehusvæsenet drevet ud fra forsikringsprincippet.

Citat: "The term [socialized medicine] is often used by conservatives in the U.S. to imply that the privately run health care system would become controlled by the government, thereby associating it with socialism, which has negative connotations to some people in American political culture".

https://en.wikipedia.org/wiki/Socialized_medicineOversat: Udtrykket [socialized medicine] bruges ofte af konservative i USA til at antage, at det privatdrevne sundhedssystem vil blive kontrolleret af regeringen og dermed forbinde det med socialismen, hvilket har negative konnotationer for nogle mennesker i den amerikanske politiske kultur.


« Senest Redigeret: November 23, 2017, 09:03:18 pm af Anklageren »

Anklageren

 • Gæst
Prøv at læs det ordentligt denne gang
« Svar #56 Dato: November 23, 2017, 09:47:56 pm »
- i stedet for at svare på noget andet.

Nu sætter jeg streg under det, jeg synes, er det væsentlige i denne forbindelse.

Cutatet: Udtrykket [socialized medicine] bruges ofte af konservative i USA til at antage, at det privatdrevne sundhedssystem vil blive kontrolleret af regeringen og dermed forbinde det med socialismen, hvilket har negative konnotationer for nogle mennesker i den amerikanske politiske kultur.


Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Prøv at læs det ordentligt denne gang
« Svar #57 Dato: November 23, 2017, 10:50:37 pm »
- i stedet for at svare på noget andet.

Nu sætter jeg streg under det, jeg synes, er det væsentlige i denne forbindelse.

Cutatet: Udtrykket [socialized medicine] bruges ofte af konservative i USA til at antage, at det privatdrevne sundhedssystem vil blive kontrolleret af regeringen og dermed forbinde det med socialismen, hvilket har negative konnotationer for nogle mennesker i den amerikanske politiske kultur.


Du vil ikke svare på det du bliver spurgt om fordi du er afsløret, og din reaktion er at fremsætte noget vrøvl. Hvis det du plæderer for skulle være sandt, vil den hjælp/værdi mine familiemedlemmer gør for et ældre familiemedlem være et udtryk for socialisme.
.
.
.
og formentligt ikke gør noget for det ældre familiemedlem, så er det kapitalisme, idet ifølge din latterlige teori, er socialisme en positiv værdi og kapitalisme er negativ værdi.

Hvad er det næste du finder på ?

Dette her udtrykker hvad du forsøger.

« Senest Redigeret: November 23, 2017, 10:55:48 pm af anti-rød. »

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Svar #58 Dato: November 23, 2017, 11:06:22 pm »
Muhammedanerbanderne på Nørrebro udøver kriminalitet i fællesskab for fælles vinding.
Ifølge anklageren og Warlock er de således socialistiske.


Anklageren

 • Gæst
Halvklog
« Svar #59 Dato: November 23, 2017, 11:48:48 pm »
Anti-rød er klog nok til at se, at det ikke var kapitalisme, da staten i Sovjetunionen ejede hele produktionsapparatet til at producere biler med (bilfabrikkerne) - og derved kontrollerede bilmarkedet.

Anti-rød er IKKE klog nok til at se, at der er et marked for hofteoperationer - og at produktionsmidlerne er operationsstuer - og derfor farer han vild i leksikonets definitioner.

 :big_grin: :big_grin: :big_grin: