Politik- & Samfund > Politik

Kæmpe selvmål fra DF

(1/4) > >>

Licensnægteren:
Dagens Blæser er tilhænger af den samme form for nationalisme som jeg er. Det gør det meget nemt fra mig. Denne artikel er jeg 100% enig med og giver noget god kritik af DF (og også giver dem lidt ret når de siger noget rigtigt)

“Denne mand har sit på det tørre! Og nu donerer han så overskuddet fra sin bog til fædrelandets fordærv…” Således skriver Kenneth Berth, Kommune- og regionsrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Vallensbæk og Hovedstaden, om FCKs norske manager Ståle Solbakken som nettop har udgivet bogen “Løvehjerte” om sin karriere som fodboldspiller. Kritikken går på at Solbakken giver overskuddet fra sin bog til såkaldte uledsagede flygtningebørn, hvoraf mange i virkeligheden er mænd i våbenførende alder som er kujoner eller kolonister, ofte begge dele, og har udtalt sig meget negativt om partier i Skandinavien der fører en “meget restriktiv” fremmedpolitik. Pengene går specifikt til Dansk Flygtningehjælps fritidspulje, en pulje som ved betaling af udstyr og foreningsmedlemskaber skal give Abdulla og Sambo et plausibelt tilhørsforhold så det bliver sværre at sende dem hjem hvor de hører til, og samtidig lære kommuner hvordan de selv kan undergrave eksisterende klubber ved at betale for medlemskab til fremmede ingen gider at være sammen med, så de danske medlemmer går deres vej.

Jeg vil gerne prise hr. Berth for hans kritik, for han har jo fuldstændig ret i at en nordmand ikke skal blande sig i danske anliggender. At kaste penge i grams til “integration” af folk fra lande med IQ så lave at de teknisk set er retarderede har borgerlige regninger med Berths eget Dansk Folkeparti i rykken klaret helt uden udenlandsk hjælp siden 2001, så nu skal en nordmand bestemt ikke komme og rende dem i hælene. DF der først efter 19 år i folketinget stoppede at stemme for statsborgerskaber til folkefremmede, og har brugt deres politiske magt som støtteparti til småforbedringer i ældreplejen eller begrænsning af skattelettelser, i stedet for at få sat en endelig stopper for den brune stormflod; er præcis det parti hvis politikere skal puste sig op, og tordne imod private penge til fremmedes fritidsaktiviteter.

Læs resten her https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/10/selvmaal/

Moses:
Jeg havde aldrig forestillet mig at nogen kunne mene det var ondt, at der blev doneret til nogen af de aller fattigste og hjælp til at folk som er flygtet fra krig kan blive en del af samfundet.

Hvis det virkelig er hvad der står, håber jeg at nogen bare har skrevet det som en joke.

Licensnægteren:

--- Citat fra: Moses efter November 10, 2017, 02:44:35 pm ---Jeg havde aldrig forestillet mig at nogen kunne mene det var ondt, at der blev doneret til nogen af de aller fattigste og hjælp til at folk som er flygtet fra krig kan blive en del af samfundet.

Hvis det virkelig er hvad der står, håber jeg at nogen bare har skrevet det som en joke.

--- Afslutning på citat ---

Det kan jeg så sige at der er det bestemt ikke. Personen er også en af de to der har den nationalistiske radio266b som også er værd at lytte til.
https://soundcloud.com/radio266b

Moses:
Hvis den radiostation og website har den beskrevne holdning, at det er ondt at donere til de aller fattigste og til at folk som er flygtet hertil fra krig bliver en del af samfundet, vil jeg undlade at støtte stederne med reklame-kronerne de kan få ved at have flere besøgende.

Jeg tror fuldt og fast på, at nogen kun kan få den form for syn på andre mennesker, hvis de selv føler sig i en sårbar situation og derfor er bange.

Licensnægteren:

--- Citat fra: Moses efter November 10, 2017, 02:55:10 pm ---Hvis den radiostation og website har den beskrevne holdning, at det er ondt at donere til de aller fattigste og til at folk som er flygtet hertil fra krig bliver en del af samfundet, vil jeg undlade at støtte stederne med reklame-kronerne de kan få ved at have flere besøgende.

Jeg tror fuldt og fast på, at nogen kun kan få den form for syn på andre mennesker, hvis de selv føler sig i en sårbar situation og derfor er bange.

--- Afslutning på citat ---
Hovedparten er velfærdsjægere eller terrorister. Der er ingen flytninge da ellers ville de kun flygte til et nært land. Derimod er de velfærdsjægere der bare vil nasse på samfundet. Syrien er et sikkert land at være i som helhed.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version