Politik- & Samfund > Videnskab

10 måder at man kan se at jorden er rund

(1/3) > >>

Licensnægteren:
Denne tråd burde jeg ikke lave men da der er nogle der af mærkelige grunde tror at jorden er flad så er jeg vel tvunget til at lave denne tråd. For at jeg ikke lyder some brovtebanden så vil jeg komme med en teori som ikke er bygget ud at den blå luft. Flad Jord er en del af COINTELPRO som har det mål at får konspirationstilhængere til at snakke om noget idiotisk og ligegyldigt i stedet for at snakke om NWO-globalisterne og andre ting som 9/11, JFK mordet, holocaust osv som er ting som NWO-globalister ikke ønsker at man snakker om. Dansk Wikipedia har en kort men fin artikel om COINTELPRO


COINTELPRO (akronym for Counter Intelligence Program) var en række projekter, drevet af FBI, med det fælles formål at skabe splittelse i forskellige kritiske organisationer. Programmet var oprindelig rettet mod Communist Party U.S.A, men fra 1956 og frem til 1971 (da COINTELPRO ophørte) bredte indsatsen sig også til organisationer og sammenslutninger som Socialist Workers Party, Ku Klux Klan, Black Panther Party, Malcolm X's Nation of Islam, Martin Luther Kings Southern Christian Leadership Conference, Weather Underground og andre.

COINTELPROs arbejdsmetoder omfattede blandt andet infiltration, vidtgående psykologisk krigsførelse som kunne bestå af falske medieoplysninger, propagandaskrifter som gav indtryk af at komme fra organisationen selv, forfalskede breve og anonyme telefonsamtaler, chikane, ulovlig fængsling, udenretlig voldsanvendelse og sågar snigmord. Ad officielle kanaler som FBI og politiet kunne COINTELPRO også skabe juridiske problemer for den udsete organisation, ligesom COINTELPRO havde mere vidtgående beføjelser til magtanvendelse end politi og FBI normalt havde.

https://da.wikipedia.org/wiki/COINTELPRO

Det giver da meget god mening?

Og nu til det kedlige

https://www.popsci.com/10-ways-you-can-prove-earth-is-round


Now that humanity knows quite positively that the Moon is not a piece of cheese or a playful god, the phenomena that accompany it (from its monthly cycles to lunar eclipses) are well-explained. It was quite a mystery to the ancient Greeks, though, and in their quest for knowledge, they came up with a few insightful observations that helped humanity figure out the shape of our planet.
Aristotle (who made quite a lot of observations about the spherical nature of the Earth) noticed that during lunar eclipses (when the Earth’s orbit places it directly between the Sun and the Moon, creating a shadow in the process), the shadow on the Moon’s surface is round. This shadow is the planet's, and it’s a great clue about the spherical shape of the Earth.

Since the earth is rotating (see the “Foucault Pendulum” experiment for a definite proof, if you are doubtful), the consistent oval-shadow it produces in each and every lunar eclipse proves that the earth is not only round but spherical—absolutely, utterly, beyond a shadow of a doubt not flat.

Se de andre grunde her

https://www.popsci.com/10-ways-you-can-prove-earth-is-round

El_Nino:
Guderne må vide (og det gør de sikkert) hvordan disse jorden-er-flad-troende, så vil forklare hvorfor et skib ikke falder ud / ned ude v ed kanten?? - Jeg har sejlet i 11 år - inkl. i en rute som hed "Jorden Rundt" - og jeg er sq ikke faldet ned.

Phil:

--- Citat fra: El_Nino efter November 09, 2017, 03:27:41 pm ---Guderne må vide (og det gør de sikkert) hvordan disse jorden-er-flad-troende, så vil forklare hvorfor et skib ikke falder ud / ned ude v ed kanten?? - Jeg har sejlet i 11 år - inkl. i en rute som hed "Jorden Rundt" - og jeg er sq ikke faldet ned.

--- Afslutning på citat ---

Vi er heller aldrig faldet ned med nogen af vores skibe, - men vi har også altid været meget forsigtige når vi sejlede helt ude ved kanten.
El_Nino:
Overtro! Var det ikke denne "tro" som afholdt de gamle grækere i at sejle ud af Middelhavet til Gibraltar??

politisk ukorrekt:

--- Citat fra: El_Nino efter November 09, 2017, 03:27:41 pm ---Guderne må vide (og det gør de sikkert) hvordan disse jorden-er-flad-troende, så vil forklare hvorfor et skib ikke falder ud / ned ude v ed kanten?? - Jeg har sejlet i 11 år - inkl. i en rute som hed "Jorden Rundt" - og jeg er sq ikke faldet ned.

--- Afslutning på citat ---

Nu er jeg ikke selv Flat Earth´er, men jeg ved, at teorien ifølge Flat Earth´erne er, at jorden er omkrandset af en stor ismur, som forhindrer at man falder ned. Og ismuren er så Antarktis, som Flad Jords-tilhængerne mener, går hele vejen rundt om den skive, som vi bor på.

Så at nå ud til kanten kræver at man er på Antarktis. Og konspirationsteorien går så videre ud på, at magteliten ved, at kanten ligger på Antarktis og det er derfor, at der er så meget hemmelighedskræmmeri om Antarktis. F.eks. må passagerfly ikke flyve over Antarktis og selvom dette har den logik, at det jo er farligt, da der ikke rigtigt er nogle behagelige steder at nødlande o.s.v., så giver det omvendt ikke mening, at de siger, at der er for koldt på Antarktis til at flyve over det. Fordi når fly er højt oppe i luften, er der jo alligevel isnende koldt (typisk minus 50 grader). Så mange tror derfor, at grunden til, at passagerfly ikke må flyve over Antarktis, er, at jorden er flad og at folk ikke må se kanten.

Konspirationsteorien får næring af, at der, så vidt jeg ved, ikke findes én eneste video, hvor man ser folk flyve tværs over Antarktis. Det er egentlig underligt, at ikke én eneste af en sådan video kan opdrives!
Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version