Din-debat.dk > Fri Debat

Konservativ muslim stiller op for Alternativet?

(1/1)

Abernes Konge:
Konservativ muslim, Badar Shah, stiller op for cirkuspartiet, Alternativet?

Jeg er født og opvokset i København og Vesterbro har været, og vil altid være, mit hjem. Jeg er uddannet cand.jur. og i dag arbejder jeg for Skatteankestyrelsen.
Jeg er muslim og jeg er et barn af Pakistanske forældre. 
Hele mit liv har jeg arbejdet for lokalsamfundet. Fra at være frivillig hos Gadejuristen og Fatimas Hånd til at arbejde for studenterorganisationer og ungdomspolitiske organisationer, så har jeg altid arbejdet for at forbedre tingene.
Jeg synes, at mine handlinger viser min hensigt og min overbevisning. Jeg vil altid stå op og kæmpe mod uretfærdighed og hjælpe dem, som mindst har. En kandidatur til KV17 vil give mig mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker, men jeg har brug for Jeres stemmer. Hvis I læser min præsentation igennem og er ikke overbevist om at stemme på mig, så vil jeg bede Jer om at snakke med mig til "Mød kandidaterne" eventet i Åbenrå. Mange tak for Jeres tid.
 
Hvilke 3-5 politiske områder vil du arbejde for
Der er så mange forskellige områder jeg gerne kunne tænke mig at arbejde med. Men jeg har forsøgt at fokusere på tre områder hvor jeg ikke alene har den brændende interesse, men også erfaringen og netværket.

Den mangfoldige by: København er en af de mest mangfoldige byer i Danmark, og dette vil jeg gerne arbejde videre med. Uanset om det er seksuelle, religiøse, etniske eller økonomiske minoriteter, så vil jeg gerne kæmpe deres sag. Københavns mangfoldighed er en af byens største styrker og vi kan kun blive stærkere, sammen. 

https://v6.valgservice.dk/alternativet/profiles/rpya4jwg-badar-shahHvad mener du??????????????????????????????????????????????????????????????????????

MMQ:
Hvis jeg var en person, der gik op i populisme og i det, at sæt et krydt, på et styk papir uden betydning. Så lyder han faktisk, som et meget fornuftig valg, at sæt et kryds udfor, når man lige læser hans profil igennem.

Hvis du hentyder til, at han politiske dagsorden, ikke er den samme som hans private verbevisniner. Så må jeg desvære være den triste person, og fortælle dig, thats fucking politics !

“Democracy is so overrated.” - Frank Underwood

Moses:
Der er så mange der er bange for muslimer som gruppe og som bare forsøger at sprede frygt. Hvorfor kalder du ham konservativ og poster terror billeder med ham? Hvad har han sagt og gjort af den slags?

Søger du nogle forslag til rettroende kandidater?12:30:

--- Citat fra: Moses efter November 10, 2017, 09:56:11 am ---Der er så mange der er bange for muslimer som gruppe og som bare forsøger at sprede frygt. Hvorfor kalder du ham konservativ og poster terror billeder med ham? Hvad har han sagt og gjort af den slags?

Søger du nogle forslag til rettroende kandidater?

--- Afslutning på citat ---

 :hyper:

El_Nino:
Jeg vil sige -: Stol ALDRIG på en Muslim!!

Navigering

[0] Emneindeks

Skift til fuld version