Politik- & Samfund > Samfund- & Kultur

Islam infiltrerer tysk politi. Hvad med Danmark?

(1/2) > >>

DerRudi:
Det er ikke få gange, jeg har skrevet om den snigende islamiske pest. Om "salami-metoden", som muhamedanerne anvender overfor nordiske samfund i deres bestræbelser på at komme til at bestemme, dominere, herske, indtage "lebensraum" her - som Koranen jo også lover dem.
Desværre er de langt i visse af disse bestræbelser.

Men der et delemne indfor islamiseringen af Europa, vi ikke har berørt så meget - selv om det nok er noget nær det værste sted, det kan gå galt:
POLITIET. Selve lovens håndhævelse.

Det er snart mange år siden, folk fra Den Danske Forening skrev i medlemsbladet 'Danskeren' - om hvor ubehageligt det virkede, når politiets og hjemmeværnets fagblade i annoncer direkte henvendte sig til de fremmede med opfordringer til at melde sig ind, søge optagelse osv.
Men hvor mange "af anden herkomst" det er lykkedes at få proppet ind i f.eks. politiet, ved jeg faktisk ikke.

Jeg håber, det er relativt få - og læs det gerne som muhamedanere.
I Tyskland har de problemer. Selv om mange indenfor etaten og blandt politikerne ikke vil indrømme det.

'Die Welt' har boret i forholdene:

Én, der underviser på politiskolen: "Det er ikke kolleger, det er fjenden. Fjenden i vores egne rækker!"
Nogle politifolk siger, at kriminelle storfamilier med islamisk baggrund er begyndt at trænge ind i politiet.

Berlin-formanden for fagforeningen Deutsche Polizeigewerkschaft, Bodo Pfalzgraf til 'Bild am Sonntag':
"Vi kan desværre dårligt forhindre, at kriminelle storfamilier bevidst holder nogle af dens medlemmer straffri, så de kan sluses ind i i politiet."

https://denkorteavis.dk/2017/haard-kritik-muslimske-politifolk-vil-holde-haanden-over-deres-slaegtninge-hvis-de-faar-problemer-med-loven/

Politimand med 15 års tjeneste bag siger (også til Bild am Sonntag) om politiskolen i Berlin:

"I mange klasseværelser lå affald og snavs, nogle elever havde fødderne oppe på bordet. Grupper af elever talte udelukkende tyrkisk eller arabisk med hinanden. Jeg havde ikke følelsen af at være på et sted, hvor man uddanner politifolk."

Iøvrigt accepterer de muhamedanske politielever ikke kvindelige elever, hvilket de viser meget tydeligt. Der er eksempler på, at sådanne kvinder er blevet kontaktet af islam-politielever og korrekset for ikke at være "rigtigt" klædt på i deres fritid!

Jeg tænker bare: Odin, Thor, de kristnes Vorherre, se i nåde til os nordiske mennesker.
I det øjeblik "salamimetoden" fungerer for dem indenfor lov og orden ( + retssystem og militære værn), da kan selv en mindre begavet venstreradikal regne ud, hvad der vil ske.....Carlo:
Ja, nu har jeg ikke linket men der har været en sag ved en politiskole i Berlin, hvor der havde været korpoligheder mellem nogle politielever, over nogle stjålne radioer.

Jeg ville nu gerne have set aberne slås.

Anklageren:
Artiklen lever ikke op til basale krav til journalistik, fordi den er kemisk renset for fakta, og meget ikke kan kontrolleres.

Når det skal holdes hemmeligt, hvor mange elever med indvandrerbaggrund der er på politiskolen, og hvor mange med indvandrerbaggrund der er ansat i politiet - selvom det ellers er emnet i artiklen - så ved vi af erfaring med Den Korte Avis, at det ville undergrave artiklen.Carlo:
Med muslimers tilbøjelighed i retning af illegalitet, er jeg satme ikke tryg ved at have dem i politiet. Så vil der være frit slag for tvangsægteskaber, for en muslimsk politi vil ikke gribe ind over for det. Og mon han ikke også vil vende det blinde øje til fætters næringslivssvindel.

DKA har det fra Welt.de, som er et seriøst medie. Artiklen er kun for abonnenter.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article170210421/Der-Feind-in-unseren-Reihen.html

Anklageren:

--- Citat fra: Carlo efter November 07, 2017, 04:38:23 pm ---Med muslimers tilbøjelighed i retning af illegalitet, er jeg satme ikke tryg ved at have dem i politiet. Så vil der være frit slag for tvangsægteskaber, for en muslimsk politi vil ikke gribe ind over for det. Og mon han ikke også vil vende det blinde øje til fætters næringslivssvindel.

DKA har det fra Welt.de, som er et seriøst medie. Artiklen er kun for abonnenter.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article170210421/Der-Feind-in-unseren-Reihen.html

--- Afslutning på citat ---

Artiklen er ikke kun for abonnenter, så læs den bare - selvom Carlo siger noget andet.

Så kan du selv afgøre, om du tror på - at tysk politi har besluttet at lade organiserede muslimske kriminelle overtage politiet.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version