Forfatter Emne: I Tjekkiet må lovlydige borgere bære våben  (Læst 2788 gange)

Anklageren

 • Gæst
Her er højrefløjens bøller
« Svar #15 Dato: November 01, 2017, 04:00:55 pm »
Anklageren:
Citér
Jonni Hansen har siddet inde tre gange, så han er lidt af en bølle, som også har fået 30 dages fængsel for vold mod sin ekskone.

Jeg har siddet og søgt på, hvad Jonni Hansen var anklaget for i sin tid.
Der var én gang for "racisme" (fordi han som partiformand var ansvarlig for nogle løbesedler) og så den med "vold mod politiet", sagen hvor han ved en Hess-demonstration i august 2007 blev dømt for at skubbe til en politibetjent.

Det med eks-konen har jeg aldrig set før, og det er heller ikke nævnt i de mange artikler, jeg fandt frem.
Vi ved jo herinde, at Anklageren ikke just er pålidelig, så jeg vil godt lige udbede mig et link, der omhandler denne hustru-vold - hvis altså ikke det er Anklager-digt?

Man finder det nok ikke i de Goebbels inspirerede tekster du læser. Her tænker jeg på, at Goebbels var den første der brugte massemedierne bevidst til at sprede propaganda.

Jeg har det fra en artikel i BT, som hedder "Her er højrefløjens bøller" fra 2011. Jeg skal gøre det let for dig og bringe det væsentlige i BT's tekst, så du kan se, i hvilken sammenhæng, det blev skrevet.

Citat:

Sparkede kvinde med sikkerhedssko


49-årige Niels Kristensen, der i dag er med i Danmarks Nationale Front, fik i 2007 tre måneders fængsel for at have sparket en 29-årig jurastuderende kvinde otte-ti gange med sikkerhedssko og slået hende med nazisternes fane. Overfaldet skete under Rudolf Hess-demonstrationen i Kolding i august 2007, der kostede Jonni Hansen en fængselsdom for vold mod betjent.

Dødstrusler fra kvindelig leder

Dødstrusler mod Enhedslistens folketingsmedlem Per Clausen kostede sidste år 30 dages fængsel til 29-årige Louise Siegenfeldt Jensen, tidligere leder af ungdomgruppen under Stop Islamiseringen af Danmark. Hun skrev til Per Clausen: ’Håber satme at I bliver slået ihjel én for én, og jeg skal nok selv deltage aktivt’. Hun afsonede da en dom på et års fængsel for at være i besiddelse af et oversavet jagtgevær med patroner.


Kørte seks anti-nazister ned

Formanden for DNSB i 1991-2010, Jonni Hansen, fik halvandet års fængsel ved Østre Landsret i 1999 for at køre ind i en gruppe mennesker med sin bil, så seks måtte på hospitalet. Flokken ville save rækværket ned foran Nazi-borgen i Greve. I 2007 fik han også en dom på 60 dage for at gribe eller slå ud efter en politimand ved en demonstration i Kolding. Endelig har han en dom på 30 dages fængsel fra 1991 for vold mod sin ekskone.Otte år for brevbomber

44-årige Thomas Derry Nakaba fik otte års fængsel i 1997 for sammen med Michael Volder og Nicky Steengaard, der begge fik tre års fængsel, at fremstille tre brevbomber, som de siden sendte til en tv-vært gift med en sort mand, en nazi-rival og en autonom gruppe i England. Han blev også dømt for at have skudt en politibetjent under anholdelsen. Efter sin løsladelse var han i en periode med i Bandidos.

Ledede masseangreb

Den i dag 25-årige daværende leder af den højreekstreme AGF-gruppe White Pride, Simon Hvass Jacobsen, fik 10 måneders fængsel i Vestre Landsret i september 2008. Bl.a. har han overfaldet en politimand, dørvogtere, kontrollører på stadion og slået en kvinde i hovedet med en flaske på et værtshus i Aarhus. Han ledede også 40-50 mand, der angreb værtshuset Bridgewater, da flokken var blevet bortvist.

Grov vold og våben


Det kostede 40 dage bag tremmer, da Danmarks Nationale Front og Vederfølner-medlemmet Lasse Millo Johansen 17. april 2008 blev dømt i Lyngby Byret. Han fik straffen for at have udøvet grov vold på et værtshus. I hans lejlighed i Gentofte fandt politiet desuden en lang række slag- og blankvåben. Herunder knojern, totenschlægere, knive og et baseballbat.

PRESSENÆVNET KRITISERER BT FOR AT BRINGE ET BILLEDE I DENNE ARTIKEL.

Overfaldt de røde

Nordsjællandske Oliver Cox overfaldt sammen med en anden i Dansk Front en gruppe aktivister fra Socialistisk Ungdomsfront 11. september 2008 i Vejle. Den anden person er siden faldet i unåde hos højrefløjen. Overfaldet skete med slag, spark og kast med fyldte øldåser. De blev begge idømt 60 dages fængsel, hvor de 40 blev gjort betingede. Oliver Cox forlod siden Dansk Front og er i dag med i Danmarks Nationale Front.

Ville kvæle kæreste

Det nuværende medlem af Danmarks Nationale Front, Rene Duedam, fik 8. april 2008 fire måneders fængsel for at have overfaldet sin daværende kæreste. Han havde blandt andet forsøgt at kvæle hende. Han er tidligere blevet politianmeldt af FC København i 2006 for at have fremstillet klistermærker med Kurt Westergaards Muhammed-tegning og teksten ’FCK-fans mod muslimer’. Det gav ham livstids-karantæne i Parken.

Ville sende hoved med pakkepost

41-årige Carsten Braaby er dømt for at true med at ville skære hovedet af sin ekskærestes nye partner og sende det som pakkepost. Truslen sendte han fra arresten i Svendborg, hvor han afsonede en straf for at have smadret samme ekskæreste med en hammer. Det kostede det nuværende medlem af Danmarks Nationale Front otte måneder bag tremmer i 2007. Han fik også fire måneder for at have kastet flasker mod en afghaner og hærværk mod en bil med passagerer.

Truede med økse

Esben Kristensen, der siden oktober 2010 har været formand for de danske nazister, har selv et par domme. I 1999 fik han 40 dages fængsel for at true en mand med en økse, fordi han ville ind i et hus i Nørresundby, som DNSB ikke længere ejede. I 2001 fik han en racismedom, fordi han havde råbt ’nigger’ efter Sydafrikas præsident Thabo Mbeki, der var på officielt besøg i Danmark.

Holdt kvinde som gidsel

Formanden for Frit Danmark, Michael Ellegård, er dømt fem gange. I 2001 fik han to års fængsel for at holde en kvinde som gidsel, mens han slog hende med et koben og affyrede en pistol. I 2004 og 2007 fik han domme på otte måneder og et år for at forsvare kæresten med knytnæve og baseballbat. I 2008 fik han tre måneder for at kalde en betjent voldsmand og løgner. Senest fik han i 2009 en bøde for at være i besiddelse af en ulovlig kniv.

Opfordrede til attentat

Den 38-årige eks-talsmand for Dansk Front, Julius Børgesen, fik i august 2007 seks måneders fængsel for at opfordre til at futte den nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) hus af. Han ville provokere dem, der havde sat ild til huset hos daværende integrationsminister Rikke Hvilshøj (V). Han blev også dømt for overtrædelser af våbenloven, fordi man hos Julius Børgesen havde fundet en halvautomatisk militærriffel og en salonriffel.


Citat slut


https://www.bt.dk/danmark/her-er-hoejrefloejens-boeller
Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 11118
 • Activity:
  69.2%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: I Tjekkiet må lovlydige borgere bære våben
« Svar #16 Dato: November 01, 2017, 05:47:49 pm »
DerRudi har tidligere været talsnand for selvtægt her på debatten. Samfundstjenesten bør afsones på AFAs kontor.
anti-rød: "Det er muligt at udvinde energien fra Co2."