Politik- & Samfund > Historie

The Trump-Files... Frigivelsen af Kennedy arkiverne

(1/2) > >>

Warlock:
Lad os starte ved en gammel kendt film. En film som alle forhåbentlig kender, og hvis ikke så bør de se den - ikke bare for det kulturelle, men fordi det er en klassisk, tidsløs film, som der bliver refereret til gentagende gange i andre film og populær historie. Lad os starte i Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark. Den med den guddommelige Pagtens Ark, indeholdende Guds oprindelige 10 bud.

Nogen vil måske anse det som en spoiler, andre vil se det som værende indlysende med filmens tittel. Men Pagtens ark, bliver fundet i filmen. Vi står nu med Indy og resten af skattejagerne rundt om den lukkede ark. Er det blot en udsmykket boks, pæn og historisk... eller indeholder den en rest af den guddommelige kraft som legenderne siger.

Den læder-behandskede hånd bevæger sig imod arkens låg, for at åbne den. Nu får vi udløst en 2 timers lang skattejagt, med hæsblæsende kampe imod Nazister og anden ondskab. En Jagt efter sandheden hvor vi (eller Indy i det mindste) har risikeret liv og lemmer... Hånden tager fat i låget og begynder at flytte det frem...
... men nu stopper filmen. Trumps stemme annoncerer; "You cant handle the truth!"

Vi kan se vores lovede Ark. Vi vidste den eksisterede, men Trump har nu med hård hånd besluttet at vi kun må se forskernes Ryntgen resultater af indholdet. Arken må ikke åbnes.

For få dage siden kunne historie og konspirations interesserede, med spænding og en barnlig glæde se frem til frigivelsen af de hidtil hemmelige dokumenter som kunne afsløre en Sandhed! Vi ville få fuldt indblik i mordet på Kennedy. Var det Oswald, som skød og drabte Kennedy eller havde Konspirations teoretikerne ret. Konspiratorne ville selvfølgelig kalde de frigivne dokumenter for falske eller "fabrikerede". Påstå at der var mere som ikke var frigivet, eller komme med andre undskyldninger. Måske kunne de tilmed finde 666, 777 eller 111 med advancerede regnestykker i dokumenterne og kalde dem sataniske.

Mindre konspiratoriske så med spænding frem til en afsløring af FBI eller CIA's inkompetence. De må have holdt øje med en mand som formentlig havde russiske forbindelser. Måske var russerne tilmed indblandet...
... og de rent historisk interesserede som ikke indleder sig på konspirations tanker ser frem til et fuldt indblik i efterretningstjenesternes hemmelige arbejde og metoder til højt profilerede sagder.

Trump annoncerede for nogle dage siden en klar medling; Han ville tage æren for beslutningen en anden præsident tog for 25 år siden. At de lukkede filer om Kennedy mordet ville blive frigivet efter planen.

Alle interesserede stod nu på dagen med Arken. Vi ventede på at de blev lagt online. Hvem ville først finde CIA notatet om at Russerne havde arrangeret mordet? Hvem ville først finde dokumentet hvor FBI annoncerede at det var i landets bedste interesse, for at undgå en optrapning til krig med Rusland, ville det skulle skjules at Russerne havde arrangeret mordet på en amerikansk præsident? Ville sådanne dokumenter findes?

I det den læder-behandskede håndevar på Kennedy-Arken, ved at åbne så alle kunne se indholdet, valgte Trump at lytte til CIA og FBI - igen. Vi skal lige vente 6 måneder mere, hvor det bliver gen-overvejet om 800 af dokumenterne virkelig skal frigives.

Han kunne lige så godt have sagt; "Folkens! Jeg ved godt at i gerne vil se om der er nogen inkompetence, fjender eller hemmelige efterretnings-kilder. Men hvis der er noget af den type, vl jeg lade dem fjerne beviserne inden i må se dem."

Vi får ikke lov at se indholdet af arken. Måske får vi lov at se nogle originale bibel-kapitler skrevet af Moses venner. Men sten-tavlerne fra Gud selv. Dem har Trump fjernet inden.

Nogen vil argumentere. Det er fornuftigt - lige nu er der en skrøbelig situation med Ruslan, både i Syrien og Ukraine med sanktioner. Eller måske vil han bare beskytte folk der stadig virker som hemmelige agenter fra at blive afsløret. En nuværende chef i FBI som dengang ignorerede advarsler, eller som menig agent ikke lige gad sikkerheds tjekke et hus. Fjernet. Det vil ikke blive afsløret - og han har jo også gjort det hodt i de efterfølgende mage årtier.

Konspirations-teoretikerne vil argumentere at det er et tegn på at de havde ret. Nu kan FBI/CIA lige fjerne dokumenterne som nævner Mossad. Det er derfor der efterfølgende bliver frigivet 787 dokumenter og ikke 800. Og det ville være for mistænkeligt at frigive 777 efterfølgende.

Og alle Trump modstanderne vil sukke...
... hvis Trumps valgkamp var støttet af Russerne. Og Russerne virkelig var indblandet i Kennedy-mordet. Så ville Trump selvfølgelig beskytte sine Russiske venner og sørge for at lige de 800-russer-dokumenter aldrig kom frem.

Resultatet er, at både historisk interesserede, konspirations-cheerleaders, Trump-støtter som ofte mistror myndighederne og Trump modstandere der ser Russer-forbindelser.
Alle sidder vi nu med en lidt dårlig smag i munden. Hemmligholdelse igen giver os alle en smule mere tro på at der er noget vigtigt at skjule.

Vi ser alle toppen af den lukkede træ-kasse arken kom i, køre væk på ladet af en åben lastvogn. I mens Trump vinker ud af vinduet "So long, suckers!"


TLDR: Hvad rager det os.

genuine Troll:
Så må vi jo vente nogle år endnu til den store afsløring så er man sikker på at de ansvarlige er døde,  :girl_sigh:

Torsten Bonfils:
Enhver der har set den film ved jo godt at når man åbner Pagtens Ark, så vælter det ud med alskens ulykker og ondskab. Den eneste grund til at helten og heltinden overlever er fordi de lukker øjnene og undlader at se indholdet. Spielberg er som bekendt medlem af Illuminati, så han har selvfølgelig gemt et budskab i sin film.

politisk ukorrekt:
Det eneste interessante ved de frigivne filer er, at det bekræftes at CIA i samarbejde med mafiaen forsøgte at snigmyrde bl.a. Fidel Castro. Det bekræfter jo bare, hvor skumle CIA er. Men det vidste jeg jo i forvejen.

Ellers er det ærgerligt, at Trump endte med at bøje sig for CIA og valgte at censurere de vigtigste filer. Men det bekræfter jo bare konspirationen.

Anklageren:
I 1992 blev der vedtaget en lov, som gik ud på at Kennedy dokumenterne skulle frigives efter 25 år. De skulle derfor være frigivet 26. april i år.

Det er imidlertid alligevel ikke alle dokumenterne, som er blevet frigivet og lagt online - Trump har tilbageholdt tusinder, som stadig er hemmelige.

Mon ikke de er de mest interessante?

https://www.nytimes.com/2017/10/26/us/politics/jfk-files.html

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version