Forfatter Emne: Anna Mee Allerslev  (Læst 4247 gange)

Anklageren

  • Gæst
Jeg mener noget andet
« Svar #30 Dato: Oktober 28, 2017, 06:19:18 pm »
De Radikale medregnes altid til rød blok.


Undtagen når de regnes med til blå blok, fordi de danner regering sammen med VK

I dit eget link står der:

Regeringsdeltagelser
Partiet har grundet sin politiske position på midten og en overvejende pragmatisk indstilling haft en afgørende rolle i regeringsdannelsen i Danmark i det meste af det 20. århundrede, som "tungen på vægtskålen", der kunne afgøre, om landet skulle have en borgerlig eller socialdemokratisk regering.

Jeg forstår ikke, hvordan du undgår at læse det, som modsiger dig, når du citerer noget fra et link  :big_grin:


Citér


https://da.wikipedia.org/wiki/Radikale_Venstre
"De Radikale var dannet som opposition til Venstre, der var datidens klart mest dominerende parti, og de allierede sig fra starten med Socialdemokratiet mod Venstre."

De radikale danner oftest regering med socialdekraterne, og vi husker vel også Erik Scavenius.
og samarbejdspolitiken med Thorvald Stauning i spidsen. I ved, ham der udtalte han ""nærede beundring for Hr. Hitler" og hans nationalsocialisterne.

I Københavns Kommune indgår Socialdemokratiet valgforbund med Radikale Venstre.


Så................


VKR regeringen varede små 4 år, med Hilmar Baunsgård som statsminister. Jeg mener at bortset fra det, så har de radikale støttet de røde. Du må gerne korrigere hvis du mener noget andet.

De radikale har en noget "betændt" historie" fodnotepolitik osv.
De har altid regnet sig selv som en slags socialdemokrater, men med højere moral, mere intelligente hvor de anså socialdemokrater som mere primitive familiemedlemmer. og dem selv som en højere kaste. Du ved det er sandt.

Når der i dit link står at "partiet har grundet sin politiske position på midten og en overvejende pragmatisk indstilling haft en afgørende rolle i regeringsdannelsen i Danmark i det meste af det 20. århundrede, som "tungen på vægtskålen", der kunne afgøre, om landet skulle have en borgerlig eller socialdemokratisk regering." - så betyder det ikke, om de Radikale har været med i en regering - men hvem de har peget på som statsminister.

Det er en ommer, for de Radikale har mange gange peget på en blå statsminister - selvom de ikke selv har været med i regeringen.

Det er i øvrigt HELT almindeligt i Folketinget, at regeringen har nogen støttepartier, som ikke selv er med i regeringen.« Senest Redigeret: Oktober 28, 2017, 06:21:07 pm af Anklageren »

lyjse

  • Gæst
Sv: Anna Mee Allerslev
« Svar #31 Dato: November 03, 2017, 11:26:26 am »
Jeg vil mene, at de radikale er ikke på venstrefløjen i dansk politik, de
ligger på midten.

De radikale er ikke altid lige søde overfor de svage i samfundet, f. eks.
har det været ualmindeligt svært at få førtidspension i København, mens
Anna Mee Allerslev var beskæftigelses og integrationsminister. Der er
eksempler på, at mennesker i kørestol har måttet kæmpe for at få
førtidspension.

Der kan jo ikke blive råd til de syge - husk bande medlemmerne - skal have først :


https://www.radio24syv.dk/udvalgte-nyhedshistorier/koebenhavn-har-ignoreret-bandemedlemmer-paa-kontanthjaelp

Den ansvarlige for integration og beskæftigelse i Københavns Kommune, den nu afgåede radikale borgmester gennem syv år Anna Mee Allerslev, har i årevis undladt systematisk at sørge for, at bandemedlemmer, der modtager offentlige ydelser, er blevet sendt i aktivering.

--

Radio24syv kunne i september fortælle, at over 60 procent af landets bandemedlemmer sidste år modtog kontanthjælp, og nu erkender Københavns Kommune i et svar til Radio24syv, at der ”ikke tidligere har været en strategisk og systematisk brug af nytteaktivering for bandemedlemmer i Københavns Kommune.”

De kan bare stoppe kontanthjælpen omgående, det må være løsningen, at forbyde bander.. jamen det respekterer de jo ikke !