Forfatter Emne: Mads Palsvig med masser af god kritik af løgnemedierne  (Læst 845 gange)

Offline Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4251
 • Activity:
  23.4%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Mads Palsvig med masser af god kritik af løgnemedierne
« Dato: Oktober 15, 2017, 07:57:46 am »
Fake news mainstream medier arbejder intenst på censur af alternative medier. Den er allerede i gang i Danmark.
Vores facebook side (denne side) er ghost banned, dvs den er meget svær at finde. Og JFK har kun været i medierne een gang på 15 måneder, mens feks pernille vermund var i medierne. DAGLIGT, fordi hun er en del af det rød/blå kontrolsystem magthaverne bruger.

Det er ironisk, at fake news mainstream medier vil censurere alternative medier som værende “fake news”, når de selv bliver taget i enorme løgne dagligt. Og når størstedelen af de nyheder og rapporter på alternative medier, der er fake, er produceret af government trolls, for at gøre det sværere for almindelige mennesker at finde ud af hvad der er rigtigt og forkert. Kort sagt hvad er nyhederne. Og hvad er sandt og falsk.

JFK’s mediePolitik:
Eftersom alternative medier repræsenterer “Freedom of speech”/ytringsfrihed, så skal alternative medier naturligvis IKKE censureres, undtagen regeringers Operation Mockingbird og MK-Ultra programmer. Regeringer og offentlige myndigheder skal IKKE have lov at sprede fake news på internettet. Det skal vær strafbart for offentligt ansatte at sprede fake news.

Derimod har mainstream medier et “public service”-ansvar, det vil sige de SKAL FORTÆLLE SANDHEDEN. Altså er det forbudt for DR og TV2 at sprede fake news/falske nyheder.
Ledelsen på DR og TV2 skal gå af øjeblikkeligt. Jeg vil mene nedsat straf, evt betinget, hvis de går af inden 31. december evt kunne komme på tale. Gør som Ulrik der gik af som nyhedschef i 10år i januar pludseligt uden et andet job. Klog mand Ulrik.

Hvis du også mener, det er groft vores tvungne licens finansierede TV-kanaler spreder fake news, så send en vælgererklæring til JFK.
Send en tom e-mail til folketingsvalg@jfk21.dk

Og husk at aktiver linket du modtager en uge senere. Jeg ved det er en pain/besværligt for dig, men systemet er designet til at begrænse dine demokratiske rettigheder, så gør dig stærk og lad JFK komme til. Husk vi har det på programmet at alle der stemmer imod sine valgløfter skal ekskluderes. Flere der undergravede JFK er allerede ekskluderet.
Mads Palsvig, formand
Jeg er helt enig. Fake news fra løgnemedierne er et kæmpe problem i Danmark og jeg er rigtig glad for at Mads Palsvig vil gøre noget med det problem. NWOglobalisterne er bange for at Mads Palsvig kommer til orde derfor censurer de ham
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 8509
 • Activity:
  91.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: Mads Palsvig med masser af god kritik af løgnemedierne
« Svar #1 Dato: Oktober 15, 2017, 08:28:39 am »
Nå, ja! Du er også kun 14 år.
Licensnægteren: "Charlottesville er ingen ting i forhold til hvad der kommer i Sverige fra NMR fremover."

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2163
 • Activity:
  6%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Mads Palsvig med masser af god kritik af løgnemedierne
« Svar #2 Dato: Oktober 15, 2017, 12:51:36 pm »
Til Licensnægteren

Efter gennemlæsning af dit indlæg en 2-3 gange, må jeg tilstå jeg ikke forstår hvad det er du vil informere om - jo lidt.
Medierne lyver, det er helt klart. Jeg tror bare det er på en anderledes måde, end man forestiller sig. De kan være udspekuleret, men jeg tror dog det mere skyldes journalisternes holdninger og sindelag.
Man har en  række vanvittige "shows" kaldet "verden ifølge Trump"
Her går det ud på at svine Donald Trump til, hvad enhver kan se. Jeg tror bare journalisterne mener de gør det i det godes tjeneste og helt ærligt, fordi de er røde lejesvende og ikke kan tænke anderledes. Trump er heller ikke min kop te, men det der berettes om er farvet om noget.
Vi har at gøre med en indstilling der præges af "opdragelse" "hjernevask" "sindelagskontrol" og den slags.
Disse mennesker kan slet ikke ønsker sig det anderledes. Se på anklageren, som socialist ønsker han styring og diktat af sandheden. Der er nok ingen tvivl om han tror det er frihed lighed og broderskab. Og mange folk labber det i sig "fortæl os hvad vi skal mene" Führer befiel, wir folgen dir"
En lille mand står op på en ølkasse og siger noget følelsesmæssigt nonsens, men alle jubler.
"kammerater - skal vi være de der hjælper dem i nød. Der lider medens andre mæsker sig, lad os åbne vore hjerter og døre for dem, ikke mindst børnene."
Hurra råber alle.

Hvor en anden siger "skal vi lade Danmark invadere af børn (med fuldskæg) selvom de rejser hjem på ferie til det land de er "flygtet" fra, og give dem socialhjælp og ophold selvom de begår kriminalitet den ene gang efter den anden."

Det er den samme sag, fortalt med to forskellige opfattelser.


Derfor ser vi hovedparten af de der er journalister simpelthen ikke kan leve uden at fremlægge
"sandheden" efter et mønster de ønsker skal efterleves. Læg mærke til de er dygtige til at belægge ordene og/eller bruge fortielser. Mange journalister forsøger at lave noget der skal forestille et neutralt oplæg. De interviewer en person med en bestemt holdning, hvor journalisten så skal være modpart.

Eksempelvis bliver der spurgt ind til det at være dansk. En jounalist spørger en kurder der går pænt klædt i vesteuropæisk tøj. Her spiller tøjet jo ind og passer i den ræverøde journalists kram.
 "du føler dig vel som dansk, nu du er født i Danmark" spørgsmålet er umiddelbart neutralt men journalisten havde naturligvis forventet kurderen svarede ja til spørgsmålet: Dette på baggrund af den debat der er om muhammedaner flygtninge ikke er "danske" efter 3-4 generation.

Dette interview blev kun bragt en gang, hvor jeg var heldig at se det. For kurderen svarede:
"nej jeg er født af kurdiske forældre, min kone er kurder og mine børn er kurdere, selvom vi er danske statsborgere.
Dette indslag blev aldrig gentaget. Havde kurderen svaret politisk korrekt, ville man have brugt det om og om igen for at vise den "pæne kurder" frem.

Nok om det.
Jeg forstår heller ikke din fasination af noget du kalder NWO som vist mere er en fantasi, og så totalt ligegyldige småpartier som kun er paranteser i danmarkshistorien.
« Senest Redigeret: Oktober 15, 2017, 04:33:06 pm af anti-rød. »

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 21321
 • Activity:
  100%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Du minder meget om politisk ukorrekt
« Svar #3 Dato: Oktober 16, 2017, 09:32:25 pm »

Her går det ud på at svine Donald Trump til, hvad enhver kan se. Jeg tror bare journalisterne mener de gør det i det godes tjeneste og helt ærligt, fordi de er røde lejesvende og ikke kan tænke anderledes. Trump

Og kapitalisterne er nogen vattede nikke dukker, som kun ejer medierne af navn, men ingen indflydelse har.

Ironi off.

Du tror naivt som bare fanden, at lønslaverne leder virksomhederne  :big_grin: :big_grin: :big_grin:
Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor