Politik- & Samfund > Religion-& Filosofi

Er Jehovas Vidner Illuminati?

(1/7) > >>

politisk ukorrekt:
Hvorfor er Jehovas Vidners stævneplads i Silkeborg formet som en Illuminati pyramide?

https://www.youtube.com/watch?v=8lm5Tzbg_D0

Mon Jehovas Vidner er Illuminati? :hyper:

Og er det et tilfælde, at Jehovas Vidner i Silkeborg ligger på samme energilinie/ley line som både frihedsgudinden og Illuminati pyramiden i Astana i Kasakhstan? Astana regnes som Illuminati´s uofficielle hovedstad....

GuBBi:
Ja, hvilken anden grund kunne en religiøs organisation have til lave en reference til et symbol for treenigheden.

Og efter at have brugt 10 sekunder i google earth på at tegne en lige linje mellem frihedsgudinden og Astana, bliver du nød til at forklare mig hvordan Silkeborg overhovedet er i nærheden af denne linje:

politisk ukorrekt:
Det er ikke mig, der har lavet den linie. Det er ham, der har lavet ovenstående Youtube-video. Spørg ham.

Men han laver jo linierne med udgangspunkt i den der Illuminati pyramide i Silkeborg. Så han siger ikke, at New York og Astana samt Silkeborg befinder sig på en lige linie. Men han siger, at først frihedsgudinden i New York og dernæst pyramiden i Astana begge passer perfekt (og på hver sin lige linie) med Illuminati pyramiden i Silkeborg (du kan selv se i videoen fra før, hvordan linien trækkes).

Jeg har lige prøvet selv på Google Earth. Han har ret. Hvis man først går hen til frihedsgudinden i New York og laver en liniemarkering og så søger JEHOVAS VIDNERS STÆVNEPLADS SILKEBORG, så den linie den vil passe fuldstændigt med Illuminati pyramiden i Silkeborg. Bagefter trak jeg så en linie fra pyramiden i Astana og den var også helt parallel med pyramiden i Silkeborg.

Jeg kan også se, at linierne Silkeborg-Frihedsgudinden og Silkeborg-Astana er fuldstændigt symmetriske og har præcist samme hældning. Dog modsatrettede, så linien fra Silkeborg mod New York går mod nordvest og linien Silkeborg-Astana går mod nordøst. Men med samme hældning. Når jeg skriver Silkeborg mener jeg specifikt Illuminati pyramiden i Silkeborg og ikke byen Silkeborg (for lige at præcisere det).

A coincidence? You really believe that? Husk at Illuminati er okkultister og når de laver de her linier, så er det ikke et tilfælde. Mange af fortidens store bygningsværker ligger også på samme linier. Og vikingeborgene i Danmark ligger på samme linie - og i øvrigt også stort set på linie med den store pyramide i Kairo.

Vikingeborgenes energilinie løber fra nordvest ved Aggersborg mod sydøst over Fyrkat mod Trelleborg. Jeg har tjekket efter på Google Earth og linien ender meget tæt på den store pyramide i Kairo, nærmere bestemt ca. 20-30 km (hvilket er meget meget tæt på, når man tager afstanden i betragtning)...Stifteren af Jehovas Vidner, Charles Taze Russel, var i øvrigt en højtstående frimurer og medlem af tempelridderne. Og Fritz Springmeier skriver i bogen Bloodlines of the Illuminati, at Russel-familien er én af de 13 Illuminati familier.

Så GuBBi, du kan sige hvad du vil, men jeg mener ikke, at det er et tilfælde, at Jehovas Vidnes stævneplads i Silkeborg er formet som en Illuminati-pyramide, set i lyset af at deres stifter selv er Illuminatus, frimurer og tempelridder.

homofaber:
Jeg vil starte med at undersøge, om det er JV, der selv har lavet den form - som jeg slet ikke kan se sammenligningen med en pyramide i - eller om det altid har været sådan. Er det dem, der har bestemt den?
Jeg kan også se, at grunden er blevet solgt til kommunen, så nu er det kommunen, der ejer en illuminatipyramide ...

politisk ukorrekt:

--- Citat fra: homofaber efter Oktober 15, 2017, 12:33:02 am ---Jeg vil starte med at undersøge, om det er JV, der selv har lavet den form - som jeg slet ikke kan se sammenligningen med en pyramide i - eller om det altid har været sådan. Er det dem, der har bestemt den?
Jeg kan også se, at grunden er blevet solgt til kommunen, så nu er det kommunen, der ejer en illuminatipyramide ...

--- Afslutning på citat ---

Silkeborg Kommune er vel ligesom resten af Danmark og verden styret af Illuminati, så de har sikkert intet imod den Illuminati pyramide.

Men det er da nemt at se, at den stævneplads er formet som en pyramide....

Her ligger stifteren af Jehovas Vidner begravet :yes::Til sammenligning ses her stævnepladsen i Silkeborg:Og her Illuminati pyramiden:Just a coincidence? :hyper:

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version