Forfatter Emne: Gangsterchefen Shuaib Khan fik tre måneders fængsel  (Læst 1921 gange)

Offline genuine Troll

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1093
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
 • Trolle-rit, trolle-rut-
  • Vis profil
Du kan selv være kriminel,
« Svar #15 Dato: Oktober 11, 2017, 11:00:33 am »
Prøv at tænk på hvor få kriminelle der ville være i Danmark hvis Danmark skyd svinene som i Filipinerne. Det ville være et meget bedre samfund at leve i. Et ægte lov og orden samfund der dur

Tænk hvis alle licenssnyderne røg i fængsel og fik lov at arbejde pengene af som en del af straffen,  :girl_smile:
« Senest Redigeret: Oktober 11, 2017, 11:02:44 am af genuine Troll »
Fake profil, :girl_blum2:

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Gangsterchefen Shuaib Khan fik tre måneders fængsel
« Svar #16 Dato: Oktober 11, 2017, 12:01:52 pm »
Anti-rød, Tommy Jørgart gør ligesom du gør; ser muslimer alle vegne. Du antager simpelthen, at ikke-vestlig indvandrer eller efterkommer/brun i huden = muslim.

Jeg husker heller ikke, om jeg fik svar, men du er stadig ikke konkret. Hvordan er dansk kultur blevet fortrængt af "muslimsk kultur" som ofte mest handler om national kultur. Hvis du tager ind på Caracalla, som er libanesisk, i Brønshøj og fejrer din fødselsdag, får du da også dansk flag på bordet.


Citat af Homofaber:
Anti-rød, Tommy Jørgart gør ligesom du gør; ser muslimer alle vegne. Du antager simpelthen, at ikke-vestlig indvandrer eller efterkommer/brun i huden = muslim.

Det er måske fordi der er muhammedanere alle vegne. Ihvertfald har de en synlighed og indflydelse på det danske samfund, enhver kan få øje på. Altsammen i meget negativ ændring af det danske samfund.
Hvis en dansker går alene på gaden en sen aften og møder en gruppe muhammedanere (de færdes altid i grupper) hvad er så chancen for de opfører sig som rovdyr der ser en chance for at nedlægge byttet. Er det uhørt ualmindeligt danskere vil blive overfaldet og frastjålet sine værdier, eller er det noget man hører om jævnligt. Var det sådan for 30 år siden.
Jeg vil meget gerne have et ærligt svar - men det får jeg nok ikke.

Jeg vil her konkret nævne et eksempel, som jeg kunne komme med flere af. faktisk kunne jeg lave det længste indlæg om muhammedanernes skadelige virkning på Danmark. Der ville blive det
længste i din debats historie.

Eksemplet:
http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE9939764/politiet-har-slaaet-til-i-sag-om-momssnyd-for-440-millioner/

Politiet har rundt om i landet slået til i en omfattende aktion på 39 adresser og anholdt 18 mænd for moms- og skattesvindel for næsten en halv milliard kroner.
Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse her til aften.
Ifølge pressemeddelelsen er der tale om et kriminelt netværk med internationale forbindelser. Netværket mistænkes samtidig for omfattende it- og økonomisk kriminalitet.

»Flere i dette organiserede kriminelle netværk har pakistansk baggrund, og de mistænkes af politiet for gennem de seneste år systematisk at have forøvet omfattende moms- og skattesvig. Ved anvendelse af en række skiftende og forskelligartede virksomhedskonstruktioner mistænkes de for at have fået et udbytte på minimum 440 millioner kroner,« skriver Københavns Politi i pressemeddelelsen.Min helt konkrete holdning til det er, vi skal erkende problemet i samfundet, og gøre en indsats der afskaffer problemet. Dette skal ske ved at repatriere muhammedanere. Du må gerne konkret læse det som smide kriminelle og kulturskadelige muhammedanere og andre udlændinge ud af landet for tid og evighed. Kan det blive mere konkret.

Det er tydeligt den måde du skriver på, og indholdet i dine indlæg er hamrende uærlighed.
Du vil slet ikke vedgå sandheden. Måske fordi du er fornærmet over du selv på en måde hører med til den gruppe. Det er der én måde at reagere på. Gør som Nasser Khadar som de fleste nok ikke har så meget imod.
Men det er slet ikke dit ærinde. Du læser og forstår ikke det jeg skriver, for du vil heller ikke.
Jeg ved jeg skriver let forståeligt. Dine indlæg derimod er fuldt af teser der skal få læseren til at tro på dobbelttydninger og falske udfald mod mine holdninger.


Du skriver:
Det er lidt svært at debattere med dig, fordi du aldrig er konkret. Jeg går ud fra, at du, når du taler om islamisering af Europa, som så mange andre, der tror på den konspiration, taler om kulturel udskiftning og ikke et politisk systemskifte. Er det korrekt? Uanset ja eller nej, kan du så ikke forklare nærmere, hvad du mener, der kommer til at forsvinde af dansk kultur?

Du kommer med en påstand, men du gør aldrig det jeg gør. Kommer med et konkret eksempel der beviser påstanden.
Almindelig tekstanalyse:

Citat af dig:
"Det er lidt svært at debattere med dig, fordi du aldrig er konkret"
En påstand der automatisk fejes af bordet, hvis du holder dig til mine meget skarpe løsninger, der ikke efterlader nogen tvivl om det jeg ønsker.


Citat af dig:
"når du taler om islamisering af Europa, som så mange andre, der tror på den konspiration, taler om kulturel udskiftning og ikke et politisk systemskifte."

tekstananlyse:
Du påstår jeg er konspiratorisk. "Jeg taler om en angiveligt ikke eksisterende konspiration". Ret almindeligt at hælde negativ ladede udtryk i hovedet på modstandere, uden noget belæg. Hvor Homofaber skulle jeg være del af noget konspiratorisk ? svar på det -  vi ved jo godt du ikke svarer. Virkeligheden er som jeg beskriver, ellers modbevis det.

Jeg holder mig til facts: Europa er indenfor de sidste 30-35 år blevet gennemesyret af muhammedansk påvirkning. og stopper det ikke, vil Europa om 30-35 år være et sygt samfund, hvor fattigdom og vold præger dagligdagen.
Ikke særligt meget politisk, men helt bestemt kulturelt, med ghettoer, kriminalitet, kvindeundertrykkelse* og en masse andet, helt tydeligt fremmedgørelse af landene.
Det er jeg imod. Skal læses som jeg er imod disse mennesker kommer til Danmark og Europa.
Du kan ikke komme udenom der i befolkningerne, kommer flere og flere personer. Læs statisstikkerne - og nyheder.

Jeg ønsker ikke at se det danske sprog, det danske flag, den danske væremåde, bliver gennemsyltet af muhammedansk religion, svinske handlinger, der medfører timelange debatter om vi skal have barnebrude i Danmark, hvor pædofile tvinger børn (som jeres profet muhammed gjorde med Aisha der var 8 år gammel, da hun blev gift (voldtaget da hun var 9år)
Du kan ikke åbne for nyhederne uden vi får smasket alt det kloaksmuds i hovedet.

Jeg er meget konkret. Du finder ikke noget taqia løgn hos mig.

*
Kvindeundertrykkelse-æresdrab.
Fredag den 23. september 2005 blev den 18-årige dansk-pakistanske Ghazala Khan dræbt af skud foran Slagelse Banegård. Det var hendes bror, der trykkede på aftrækkeren. Selv siger han, at det var et uheld - anklagemyndigheden mener, der er tale om et nøje planlagt æresdrab.

Det er udansk, og jeg er imod den slags kan forekomme. Det rager mig en høstblomst der er forklaringer. jeg vil ikke høre om forklaringer i den slags sager. Det eneste der tæller er vi effektivt forhindrer unge piger i at blive skudt på gaden.
Du brænder for at bortforklare det her ikke sandt ?
« Senest Redigeret: Oktober 11, 2017, 05:08:20 pm af anti-rød. »

Offline Licensnægteren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5189
 • Activity:
  10.4%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Sv: Gangsterchefen Shuaib Khan fik tre måneders fængsel
« Svar #17 Dato: Oktober 11, 2017, 12:27:25 pm »
''Jeg holder mig til facts: Europa er indenfor de sidste 30-35 år blevet gennemesyret af muhammedansk påvirkning. og stopper det ikke, vil Europa om 30-35 år være et sygt samfund, hvor fattigdom og vold præger dagligdagen.
Ikke særligt meget politisk, men helt bestemt kulturelt, med ghettoer, kriminalitet, kvindeundertrykkelse og en masse andet, helt tydeligt fremmedgørelse af landene.
Det er jeg imod. Skal læses som jeg er imod disse mennesker kommer til Danmark og Europa.
Du kan ikke komme udenom der i befolkningerne, kommer flere og flere personer. Læs statisstikkerne - og nyheder.

Jeg ønsker ikke at se det danske sprog, det danske flag, den danske væremåde, bliver gennemsyltet af muhammedansk religion, svinske handlinger, der medfører timelange debatter om vi skal have barnebrude i Danmark, hvor pædofile tvinger børn (som jeres profet muhammed gjorde med Aisha der var 8 år gammel, da hun blev gift (voldtaget da hun var 9år)
Du kan ikke åbne for nyhederne uden vi får smasket alt det kloaksmuds i hovedet.''

Jeg kan kun være enig. Man kan bare set i Malmo hvor politiet inddirekte siger at personen skal flytte fra byen hvis han ønsker at bo et mere trykt sted.
http://ekstrabladet.dk/nationen/politibetjents-raad-til-malmoe-borger-efter-indbrudsforsoeg-flyt-fra-byen/6805582
Ellers hvor stort et problem ''white flight'' er i store dele af verdenen. I Ungarn regner de med at en stor del kommer til at flytte til Ungarn
http://hungarytoday.hu/news/hungary-country-choice-western-europeans-2030

Malmo er bare en forsmag på hvordan vest-europa kommer til at se ud om 30-40 år
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Anklageren

 • Gæst
Vi har altså mange profeter her på debatten
« Svar #18 Dato: Oktober 11, 2017, 12:55:23 pm »
Man kan kende dem på, at de ikke lever deres liv i nuet - men 20-30 år ude i fremtiden.

Gad vide, om de også vil vente 20-30 år på at få udbetalt deres løn - eller om de stadig har det ene ben på jorden?