Fritid > Dyr

Gekko i stuen

(1/3) > >>

Carlo:
Jeg har gekkoer i stuen her på 9. sal, heri Thailand. De fiser rundt og æder myrer. Hør hvordan sådan en lyder og bliv forundret over den kraftige lyd fra et så lille dyr.

https://youtu.be/EI67Uwp18dc

JoYo:

--- Citat fra: Carlo efter September 28, 2017, 06:02:52 pm ---Jeg har gekkoer i stuen her på 9. sal, heri Thailand. De fiser rundt og æder myrer. Hør hvordan sådan en lyder og bliv forundret over den kraftige lyd fra et så lille dyr.

https://youtu.be/EI67Uwp18dc

--- Afslutning på citat ---


Det er dog også vild fascinerende og imponerende at de byggede de højhuse der hvor Gekkoer boede "først", bare fordi de ville give dem flere muligheder for at fange myrer, de er søde der i Thailand.

Marius, the giraffe:
Under min ferie på Bali oplevede jeg hvor meget lyd der er i sådan en lille fætter - Tak skæbne for en larm…

Men bestemt også charmerende, når man nu ved at gekkoer æder en stor del af de små irriterende insekter.

Carlo:
Vi har jo gekkoer i stuen her. Der har lige været gekkosjov her. Der var lige kommet en sværm flyvemyrer ind ad et åbentstående vindue og drattet til gulvet. Gekkoerne mæskede sig virkeligt og ligger nu inde under køleskabet og slår mave. Men gekkoerne spyttede myrernes vinger ud, så gulvet var fuldt af myrevinger. Dem fejede jeg ud foran og nu mæsker myrerne sig i insektvinger.

dna:
Da jeg var på ferie i Thailand for en del år siden var der også gekkoer på hotelværelset (dog kun 1. eller 2. sal). De havde dog nok pli til ikke at larme. Faktisk var de ganske søde så jeg nød at have dem derinde.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version