Mænd, kvinder og alle de andre > Mandehørmen

GUBBI

(1/2) > >>

Albert Johansen.:
Beklager, det var ej min mening at støde nogen. Det var bare uskyldig gas, og jeg havde skam da sørget for at poste i Mandehørmeren.

Beklager, Gubbi.

Kærlig hilsen Albert Johansen

Albert Johansen.:
Jeg mente bestemt heller ej, jeg trådte over grænsen, da jeg alle tider er meget påpasselig med netop ikke at gøre dét.

Kærlig hilsen Albert Johansen

politisk ukorrekt:
Jeg er faktisk enig med Albert. Når det nu var postet korrekt i Mandehørmen og der ikke var nogle anstødelige billeder, synes jeg det er lidt sippet at lukke tråden. Hvorfor må mænd ikke diskutere deres udrustning?

Hvor går grænsen så, GuBBi? Må kvinder heller ikke diskutere deres bryster? ;)

Jeg kan forstå, at man censurerer f.eks. trollens billeder af transseksuelle (med hejst flag) o.s.v. Men Alberts indlæg var jo bare fis og ballade. Jeg syntes det var meget morsomt, selvom vi alle ved, at han bare puster sig op til en stor karl, når han skriver sine mål. Det er jo vist meget almindeligt for mænd at lyve om dét emne.

I det hele taget forstår jeg ikke visse menneskers seksualforskrækkelse. Hvorfor skal erotik være sådan et stort tabu, at det som det eneste emne ikke må diskuteres her?

Jeg troede ellers, at De Radikale var frisindede. Jeg kunne bedre forstå, hvis moderator var KONSERVATIV. For DE har da altid været nogle af de mest sippede mennesker. :yes:

Albert Johansen.:
Tak, min dreng. Der var bestemt ingen ond mening i dét.

Kærlig hilsen Albert Johansen

Albert Johansen.:

--- Citat fra: politisk ukorrekt efter September 03, 2017, 06:36:33 pm ---Jeg syntes det var meget morsomt, selvom vi alle ved, at han bare puster sig op til en stor karl, når han skriver sine mål. Det er jo vist meget almindeligt for mænd at lyve om dét emne. :blum:
--- Afslutning på citat ---

Hov-hov - de angivne mål var skam ganske korrekte.

Kærlig hilsen Albert Johansen

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version