Forfatter Emne: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival  (Læst 13436 gange)

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4017
 • Activity:
  0%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #75 Dato: August 26, 2017, 12:39:08 pm »

Kontanthjælp og gratis hospitaler etc. er sociale principper men ikke socialistiske principper.

Nazisterne havde det også med i deres program, uden at vi kalder det et nazistisk princip af den grund.

Masser af kapitalistiske lande har også forskellige sociale foranstaltninger.

Der er nemlig forskel på at være sociale og på at være socialistiske, - det syntes du at overse.

Vi har også masser af social hjælp og velgørenhed på vores på program, det skyldes almindelig medmenneskelighed og medfølelse og absolut ikke socialistiske idealer, så vi vil meget gerne have os frabedt at blive kaldt socialistiske af den grund.

Vi er sociale, meget endda, men vi er alt andet end socialistiske.
Hvis du har læst det som et patent, at eksempelvis socialhjælp er en del af socialisme, har jeg ikke formuleret mig klart nok.

Stadig er vi tidligere i tråden i en situation hvor en debattør anfægter at social-hjælp og gratis hospital og lægehjælp er en del af socialismen.
Jeg anfægter heller ikke at socialismen har taget navn efter de sociale tiltag som der er en del af denne.

Stadig er vi i en situation, hvor "nogen" insisterer på at socialismen ikke indeholder noget godt...
... og når gratis hospitaler og socialhjælp/kontanthjælp fremføres som værende en del af socialismen, benægtes det af debattøren at disse er en del af socialismen.
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6534.msg86811#msg86811

Phil, er du enig i nedenstående citat, hvor en debattør påstår at kontanthjælp og socialhjælp ikke er socialisme?

Warlock:
Så du påstår at Kontanthjælp/socialhjælp er Kapitalisme og ikke Socialisme?

AR:
 Socialhjælp stammer fra Lyon hvor en klædefabrikant og kapitalist ved navn Etienne Turguet organiserede socialhjælp og jobskabelse.

W
Så vil jeg påstå at din opfattelse af kapitalisme og socialisme ikke matcher definitionerne af det ret godt. Jeg vil påstå at principperne om kontanthjælp/socialhjælp er socialistiske, uanset hvem der i praksis har indført disse.


AR:
 principperne er ikke socialistiske, det er kapitalistiske principper og har været det i århundreder, alt hvad i gør er at plagiere.

Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #76 Dato: August 26, 2017, 12:51:01 pm »
Vi befinder os i stenalderen.
Dagliglivet gik sin gang som det plejede, dog var der noget nyt under opsejling.

Dygtige bæver - ja sådan hed han - idet de fleste på den tid havde navn efter et dyr. Han var igang med at hugge flint til nyttige redskaber. Hurtige hjort var en god jæger der gjorde brug af Dygtige bævers pilespidser, som han betalte med jagtudbytte.

Kloge bjørn havde mærket, at det var blevet småt med vildt og havet begyndte at trække sig tilbage. (afslutning på jægerstenalderen) så han var begyndt at rydde skov, ved at brænde det af.
Han havde forresten fundet ud af noget træ forkullede og udgjorde udmærket brænde. Noget der kom mange tilgode.
Det gik vældig fint for ham.

Så var der også neanderthalerne.
De skilte sig ud med deres flader pander og dumme ideer. De holdt meget af at samle dig i flokke hvor de snakkede og snakkede, uden rigtigt at sige noget fornuftigt.
Kvinderne holdt meget af at gå med tøj de farvede rødt, og så slæbte de rundt på skindsække som de prægede med underlige tegn medens de sang rytmisk gucciguccigucci.

Neaderthalerne hjalp til med at finde flint og fjerne træer. De havde ikke selv set muligheden, men var dog indforstået med at hjælpe til. Efterhånden fik de endda den opfattelse, at det var dem der havde fundet på skovrydningen.

Men så begyndte en neaderthaler der blev kaldt Tordenkæft at snakke højlydt med de andre neaderthalere. "Hvorfor finder i jer i at blive udnyttet" "I skal forlange noget mere, fordi I vil have noget mere for at fjerne træer" Det er berettiget krav.
Kloge bjørn, dygtige bæver, Hurtige hjort, blev så enige om at give noget til neaderthalerne, og mest til Tordenkæft, for det mente han var rimeligt.
Men nu begyndte flere andre neaderthalere at blande sig.
Kvinderne slog sig sammen i en lille gruppe, med især emsige thornskade og kvinden hin lange fra den vestre ager, der lå ude ved overdrevet. De lagde planer gjorde de.

"Har i lagt mærke til det er blevet koldere i vejret, det er garanteret Kloge bjørns skovafbrænding der er skyld i det" "Det skal i neaderthalere ikke finder jer i"
Hurtige hjort får også for mange dyr ud af at gå på jagt, uden at give jer ret meget. Tordenkæft havde ristet en del runer, men ingen gad købe eller læse dem, det kneb også for mange af de unge at kunne læse dem. så Tordenkæft måtte lukke sit runeristeri.

En af kvinderne blandt neaderthalerne, noget vissen og indtørret at se på. Hendes tale irriterende at høre på, så man fik ondt i ørerne.
Det var Thornskade fra før, hun begyndte at opilde alle neaderthalerne til at kræve korn af Kloge bjørn, flintøkser af Dygtige bæver og hvad der nu blev fremstillet på bopladsen.

"Det er kun rimeligt sagde hun".  Hvis i alle sammen giver mig noget for det, skal jeg fortælle jer hvordan i skal bære jer ad. Jeg lover flere flintøkser, mere jagtudbytte, bedre vejr, og noget for alle at bestille. Neaderthalerene var nemme at narre.

Det gik neaderthalerne så med til. Det var trods alt Kloge bjørn og Hurtige hjorts skyld vejret var blevet dårligere og mere koldt så de havde brug for pelse fra de dyr Hurtige hjort havde nedlagt. Det var kun rimeligt de fik, når de nu havde brug for det.
Emsige Thornskade så anklagende ud. Men nøjedes ikke med det. Hun og tordenkæft kom med mange anklager, selvom de ikke helt kunne blive enige om hvem af dem der betød mest.

En af neaderthaleren - søvnige dyr  - havde blandet sig en overgang, men man havde svært ved at forstå hvad han sagde, og rent galt gik det når han skulle tale med nabostammerne.
Han fik altid sagt noget forkert, så de klaskede sig på lårerne af grin. Søvnige dyr kunne ikke forstå det, og synes ikke det var sjovt, og blev ekstra lang i ansigtet, men han blev dog ved med at besøge de andre stammer rundt omkring.

En dag blev det kloge Bjørn for meget, så han pakkede sammen og drog søndenom, ned til et område hvor han kunne dyrke sin jord, uden at skulle aflevere hvad han dyrkerde og stå til regnskab for neaderthalernes mange ideer.
Flittige bæver havde tænkt sig at begynde på en ny opdagelse han havde været smart nok til at skaffe sig. Bronze blev det kaldt. Fremragende til at lave økser af, men det havde neaderthaler-flintindsamlernes talsmand, Fede Skov sat sig imod. Der skulle samles flint og det skulle kun han bestemme. Bronze ville tage arbejdet fra flintindsamlerne. Og det var trods alt neaderthalerne der havde fundet på det med flint, ja det påstod han uden videre.

Neaderthalernes ledere var dog noget bekymret for Dygtige bæver havde svært ved at bytte flintøkser med de sydlige nabostammer, der foretrak redskaber i bronze.
Man beskyldte selvfølgelig flintmageren for ikke at være dygtig nok, og overvejede om ikke han og flintindsamlerne skulle undervises i flintfremstilling. Og neaderthalerne skulle også bestemme over flintfremstillingen, mente de med overbevisning.
Hvilket Dygtige naturligvis skulle betale med flintøkser og pilespidser.

Da ingen andre var så dygtige som Dygtige bæver, blev han sat til at undervise sig selv i flinthuggeri fremadrettet.
Af en eller anden grund mente neaderthalerne at de vidste mere om at fremstille flintøkser end Dygtige bæver gjorde.  Det var trods alt deres principper der lå til grund sagde de, uden dog at have særlig belæg for udtalelsen.

Der var en del ned fra syd der havde hørt om neanderthalernes rundhåndethed, så de kom og slog sig ned på bopladsen. De havde nogen sære vaner, og stillede særlige krav. de ville bestemt ikke spise de vildsvin der blev slagtet. Så hurtige hjort Dygtige bæver og de andre måtte knokle ekstra hårdt. Neaderthalernes ledere var stolte af sig selv, se bare hvor godt det går. Det må det gøre når så mange gerne vil bo hos os. Der er ingen der er så gode som os. Det der med at være rare og gode, det er kun os der gør det.

----------

Hvis nogen synes der er en klar sammenligning med forholdene i dagens Danmark er det absolut tilsigtet.
« Senest Redigeret: August 26, 2017, 12:56:01 pm af anti-rød. »

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4017
 • Activity:
  0%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #77 Dato: August 26, 2017, 01:56:35 pm »
Det lyder som vi er uenige i definitionen af hvad socialisme er.
Jeg ser frem til at høre hvilke samfunde ideer i mener er socialisme når i ikke mener at socialhjælp og gratis hospitaler er socialisme.
Jeg mener at det er fjollet at tage en debat hvor de ideer der er socialistiske ikke anderkendes som en del af socialisme.
Forskellen består hovedsagelig i at socialisterne sender forbryderne på luksuskrydstogter i Caribien og vil skide ofrene et stykke.

Vi gør det modsatte, hjælper ofrene og skyder forbryderne.

En anden forskel består i at socialisterne sender velintegrede skolepiger ud af landet og beholder dybt kriminelle, - der gør vi også det modsatte, fordi vi er menneskelige og sociale men netop ikke socialistiske.

En tredie forskel er at socialisterne tror på alle er ens og vil hjælpe alle på lige fod, uanset deres opførsel og kriminalitet, - der skelner vi også, på den måde at det ville være dygtige og flittige skole elever eller andre der havde foregået med et godt eksempel der blev sendt på luksus krydstogt hos os som belønning, og absolut ikke en flok kriminelle, - tværtimod.

Den slags er vist hovedsagelig noget pædagogerne arrangerer for deres egen skyld og for at få et skatteyderbetalt luksuskrydstogt selv med fuld løn, udtationeringstillæg og meget andet, end det er fordi nogen tror på det skulle mindske kriminaliteten. Tværtimod gør de Danmark til grin i resten af verden.

Så principperne om gratis hospitaler, kontanthjælp m.m. er ganske rigtigt sociale, men at de skulle være kendetegnende specielt for socialisterne er en lodret løgn.

Måske du bedre kunne forstå forskellen hvis du kaldte dine "socialistiske" principper for "medmenneskelige og humane" principper i stedet, de er nemlig ikke noget specielt kendetegn for socialisterne, tværtimod er de fleste af dem der kalder sig sådan nærmest en flok asociale nasserøve i vores optik og burde fjerne ordet "social" fra deres navn og kalde sig noget andet. Måske "egoisterne" ville være et mere passende navn for den flok end "socialisterne".

afascisterne på nørrebro kalder sig også socialister, til trods for de opfører sig værre end nazisterne gjorde.

Så der er intet galt med de sociale principper, men der er noget galt med dem der sætter "socialt" i deres navn og prøver at bilde folk ind de derfor er ene om eller har patent på principperne, eller at principperne specielt skulle være "deres". Det er ikke en gang dem der har opfundet dem.


« Senest Redigeret: August 26, 2017, 03:02:25 pm af Phil »
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #78 Dato: August 26, 2017, 03:36:13 pm »
Der er ikke noget i vejen for socialister/socialdemokrater går ind for humanisme med socialhjælp.
Det gør de konservative også, og var først med det, gennem statsminister Estrup.

Så er socialhjælp konservatisme, eller socialisme ????
Eller kan ingen af dem regnes som grundlægger af socialhjælp. Humanisme har været til siden tidernes morgen, og midlerne kom fra folk der optjente midler til det (kapitalisme)
Den første der organiserede egentlig socialhjælp gennem arbejdsmarkedet var en franskmand der fabrikerede stof til tøj m.v. Étienne Turquet.
Født: 1495
Død: 1560, Lyon

Kapitalisme har eksisteret lige så længe nogen har fremstillet og solgt produkter, som skind, stenøkser m.v.
Det første egentlige marked eller handelsplads med varer, var oltidsbyen Hedeby.- Det er danmarkshistorie.
Socialisme opstod med den franske revolution hvor adlen fik kappet hovederne. Selve filosofien, hvis man kan kalde det det, skyldes misundelse over nogen ejer mere end andre, og har eksisteret lige siden Kain slog Abel ihjel.

Socialisme viser sig i forskellige udgaver, men kendetegnes ved brug af tvang og drives af  de lavere instinkter som misundelse, grådighed, selvforherligelse, magtbegær og andre ikke beundringsværdige karakteregenskaber. 
Derfor skaber i ikke noget selv, selvom ingen forhindrer jer i at starte egne firmaer.
Socialisme forudsætter arbejdernes ejendomsret til firmaer, som tages fra ejerne.

Men Warlock hvorfor fortæller du ikke hvilke store pragtfulde resultater i socialister har skabt af egen drift og for egne midler. Er det fordi du ikke kan ?


« Senest Redigeret: August 26, 2017, 03:43:42 pm af anti-rød. »

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #79 Dato: August 26, 2017, 06:19:35 pm »
Warlock.

Jeg savner dine kommentarer og en del svar.

Men så svar på, om du synes socialister skal bestemme over andre mennesker, altså tvinge dem mod deres vilje, til at følge socialistiske paroler, eller de skal have deres frihed og ret til at bestemme over sig selv ?Anklageren

 • Gæst
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #80 Dato: August 26, 2017, 06:35:07 pm »
Warlock.

Jeg savner dine kommentarer og en del svar.

Men så svar på, om du synes socialister skal bestemme over andre mennesker, altså tvinge dem mod deres vilje, til at følge socialistiske paroler, eller de skal have deres frihed og ret til at bestemme over sig selv ?

Sådan noget er sjældent i Danmark, men du kender ikke meget til, hvordan fagforeninger fungerer.


Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #81 Dato: August 26, 2017, 07:27:07 pm »
Warlock.

Jeg savner dine kommentarer og en del svar.

Men så svar på, om du synes socialister skal bestemme over andre mennesker, altså tvinge dem mod deres vilje, til at følge socialistiske paroler, eller de skal have deres frihed og ret til at bestemme over sig selv ?

Sådan noget er sjældent i Danmark, men du kender ikke meget til, hvordan fagforeninger fungerer.Ork jo - ved tvang.

Anklageren

 • Gæst
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #82 Dato: August 26, 2017, 08:25:59 pm »
Warlock.

Jeg savner dine kommentarer og en del svar.

Men så svar på, om du synes socialister skal bestemme over andre mennesker, altså tvinge dem mod deres vilje, til at følge socialistiske paroler, eller de skal have deres frihed og ret til at bestemme over sig selv ?

Sådan noget er sjældent i Danmark, men du kender ikke meget til, hvordan fagforeninger fungerer.Ork jo - ved tvang.

Det er altså løgn.

Du har nok aldrig været medlem, og ved derfor ikke noget om det.


Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12432
 • Activity:
  35.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #83 Dato: August 27, 2017, 01:27:25 am »
Men så svar på, om du synes socialister skal bestemme over andre mennesker, altså tvinge dem mod deres vilje, til at følge socialistiske paroler, eller de skal have deres frihed og ret til at bestemme over sig selv ?

Det ser ud til at jo mere kapitalistisk et land er, jo mere politi og jo flere fængsler er der. Det kalder jeg det modsatte af frihed.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Asmund Stridsmand

 • Gæst
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #84 Dato: August 27, 2017, 10:16:39 am »
Carlo:
Citér
Det ser ud til at jo mere kapitalistisk et land er, jo mere politi og jo flere fængsler er der. Det kalder jeg det modsatte af frihed.

 :biggrin:   :dance3:   :JC-hysterical:

Man mindes lige Sovjetunionen under Josef Stalin! Bare for at tage et eksempel....

Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12432
 • Activity:
  35.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #85 Dato: August 27, 2017, 10:53:40 am »
Man mindes lige Sovjetunionen under Josef Stalin! Bare for at tage et eksempel....

Eller dagens USA, hvor 3 millioner mennesker er i fængsel.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12432
 • Activity:
  35.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #86 Dato: August 27, 2017, 12:29:33 pm »
Beklager, jeg ser en ganske betydelig kløft i definitioner inden nogen som helst form for debat kan begynde.

Noget der kunne give mening var at se på hvem der for og hvem der er imod, når der vedtages sociale forbedringer i Folketinget. Også historisk. Venstre ved man hvor man har og de har ALTID stemt imod sociale forbedringer.

Venstre går f eks ind for privatiseringer i sundhedssektoren. Konsekvensen vil være at det gratis offentlige sundhedssystem undergraves og på sigt afskaffes.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #87 Dato: August 27, 2017, 12:45:27 pm »
Beklager, jeg ser en ganske betydelig kløft i definitioner inden nogen som helst form for debat kan begynde.

At gratis hospitaler og arbejdsløsheds understøttelse eksisterede inden socialismen gør at i ikke mener det er en del af socialismen svarer lidt til at afvise samtlige kapitalistiske principper, fordi folk fik ressurcer og beholdt dem selv inden kapitalismen blev opfundet.

Yderligere annerkendes det ikke at samfundsstrukturer som er basseret på at oprette en samfunds ejet og styret struktur til alles gode (stats hospitaler) er præcis socialisme. En stats virksomhed som ikke konkurer for at maksimere indtjeningen.
Det samme gør sig gældende for en samfundsstruktur som modvirker kapitalismen, som at indkræve penge fra dem der har for at give til dem der har behov som arbejdsløse.

Uderligere annerkendes USSR ikke som en socialistisk stat. På grund af korruption er det nærmere stats-kapitalisme.

Debatten bliver altså meningsløs derefter.Citat af Warlock:
"Debatten bliver altså meningsløs derefter."

Der er nærmest ingen debat, da du ikke vil erkende de fakta jeg viser dig om socialisme. Du vil ikke vedgå de eksempler du er blevet vist af mig og Phil.
Hvis du skal have nogen som helst vægt i det du postulerer,  må du fremvise hvad socialisme har gjort for folket. Har i lavet disse kollektiiv landbrug i socialdemokrater har haft talt om, eller jeres egne firmaer.
Du ved det måske ikke, men rent faktisk lavede i et bryggeri, stjernen, der gik konkurs, i lavede en brødfabrik, fællesbageriet, der gik konkurs, i lavede en begravelses forretning, hvor en af jeres store ledere, Willy Strube, stjal af kassen, firmaet er lukket. I lavede en avis, Aktuelt, firmaet er lukket.

Så jeres principper ser ikke ud til at virke når i kan stille krav om løn og arbejdsvilkår, men de kapitalistiske firmaer har en større overlevelsesevne.

At påtår gratis hospitaler er socialistisk politik, svarer til i vil have fribilletter til forestillingen.
Fordi i propaganderer der ikke ville være nogen forestilling uden jer - rent løgn.

Alle politiske partier er enige om man skal køre i højre side af vejen. Det kan godt være socialister siger det er vor politik, men det er så sandelig også de konservatives og DF politik.

Hvis du læser Marx og andet, vil du se socialister vil gennemføre politik på andres bekostning.
Hele filosofien er gennemsyret af det og med tvang.
Et glimrende eksempel er det i har fundet på, nemlig fagforeninger. Har disse måske ikke trynet folk til at gøre noget de ikke havde lyst til, eller var nødvendigt for samfundet. Jo det har i, og det foregår stadigvæk. I skaber ikke frihed. I begrænser den. Anklageren har forsøgt det samme som dig, men hver gang har jeg ført beviser der afslører socialisme.


Jeg erkender samtidig i er fantastisk dygtige til at manipulere og propagandere (hjernevaske)
Er der bare det mindste organiserer i demonstrationer, fakkeltog, blander jer, eller kommer med eksempler der er halve sandheder, hele løgne.
Den slags kommer gerne når valgene nærmer sig.

Vis mig nu nogle eksempler på socialisme der er unikt og anderledes end kapitalisme, hvor der er succes. Marx ville stoppe udbytningen af lønmodtagere, ved produktionsmidlerne overgik til arbejdederne. Er det lykkedes, og hvorfor blev ØD ikke til noget ?
Ved du det -  jeg ved det.
Til alle læsere.
Læg mærke til hvordan Warlock glider af på det her, han vil ikke tage konfrontationen.
Grunden til han ikke vil er ret indlysende. Det er en tabersag !


« Senest Redigeret: August 27, 2017, 01:05:49 pm af anti-rød. »

Anklageren

 • Gæst
Sv: Dreng gennemtæsket af indvandrerdrenge på vej hjem fra festival
« Svar #88 Dato: August 27, 2017, 12:56:34 pm »
Man skal da ikke tage sypigeargumentation alvorlig.

Det er ligesom når Jehovas Vidner går rundt fra dør til dør og vil have en borger til at læse Vågn Op - hvor der altid indledes med to eksempler - hvorefter der lynhurtigt slås over til at generalisere om Jehovas plan med menneskeheden.

Måden at argumentere på bygger helt igennem på noget subjektivt og følelsesmæssigt - og strider imod logikkens verden (som ikke virker mystisk på vi andre).
Anklageren

 • Gæst
Anti-rød har på mange måder altid været en god Socialdemokrat
« Svar #89 Dato: August 27, 2017, 01:07:30 pm »
Når staten skal sørge for at opfylde gamle Fru Jensens behov - så går anti-rød ind for gode gamle Socialdemokratiske principper.

Det skal bare kaldes noget andet  :big_grin: :big_grin: :big_grin: