Forfatter Emne: Psykiatri er pseudovidenskab  (Læst 10504 gange)

Offline Zukla (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 93
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Psykiatri er pseudovidenskab
« Dato: Juli 27, 2017, 04:01:34 pm »
Psykiatri er pseudovidenskab, ingen af de psykiske sygdomme som psykiaterer diagnostiserer mange mennesker med er nogensinde blevet videnskabeligt bevist det er upræcist gætteri, imodsætning til det som rigtige læger arbejder med som er rigtig videnskab. Psykiaterer og psykofarmakaindustrien vil have så mange som muligt til at tage deres psykiatriske narkopiller for at de kan tjene kassen. De reklamere med deres narkopiller på alle mulige måder. Mange mennesker har begået selvmord, dræbt andre eller døde af en overdosis af psykofarmaka, selv børn! De tvangsindlægger 12 tilfældige mennesker om dagen i Danmark, som de mener er psykisk syge, de bæltefiksere dem, tvangsmidicenerer dem, giver dem elektrochok i hjernen og tæsker dem. Psykiatrien sender 8 mennesker videre til førtidspension om dagen i Danmark, de tjener kassen på at manipulere mennesker til at tro at de er mentalt handicappede. Psykiatrien har en grusom historie, det var dem der skabte nazisme, racisme og arvehygiejne. Arvehygiejnelove eksisterede i USA, Canada, Japan og Europa og er stadig gældende i Kina og Peru. Nazisterne beskrevede psykiatrien som den "videnskab" der skulle genopbygge Tyskland og de tyske psykiatere var begejstrede for nazisternes magtovertagelse. Arkitekten bag det sydafrikanske apartheitregime Hendrik Vervoed havde læst psykologi i et nazi-påvirket Tyskland i 1920'erne, det var også to psykologer der skrev bogen The Bell Curve i 1994 der påstod at sorte mennesker var psykisk og mentalt underlegne. Amerikanske psykiaterer udførte menneskeforsøg helt frem til 70'erne og i 90'erne oprettede psykiaterne Radovan Karadzic og Jovan Raskovic kz-lejre i Jugoslavien til mennesker de mente var psykisk syge.

For yderligere information kig på www.mmk.info

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2723
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #1 Dato: Juli 27, 2017, 09:36:55 pm »
Hej Scientology.
Psykiatri er videnskab hvis det følger den videnskabelige metode. Du skriver at psykiatriske diagnoser aldrig er blevet videnskabeligt bevist. Hvordan definerer du et videnskabeligt bevis i denne forstand? For normalt ville det fungere sådan at du udfra undersøgelse af én gruppe med en bestemt række symptomer, kan lave forudsigelser om en helt anden gruppe med samme symptomer. F.eks., hvis en gruppe mennesker med bestemte symptomer alle sammen har nedsat hjerneaktivitet i et bestemt center af hjernen, kan du forudsige at folk der ikke var en del af din undersøgelse, men som har samme symptomer også har nedsat aktivitet i samme center. Forudsigelsen er hvad der gør det til videnskab.
Scientology, derimod, er en religion (Eller kult, snarere) og har aldrig fulgt den videnskabelige metode, men det stopper dem ikke fra at lave ekstraordinære påstande omkring den fysiske verden. Forudsigelser kan de, i modsætning til rigtig videnskab, dog ikke lave. Men som enhver god kult skal de bruge et fjendebillede til at forklare det onde i verden, ligesom kristendommen har Satan, så har scientology psykiatrien. Det er en helt enorm konspirationsteori der nemt kan måle sig med øglemennesker og illuminati, og nej der er ikke skyggen af dokumentation.

Men jeg kunne godt tænke mig at grave lidt i den logik I ligger bag denne konspirationsteori, fordi enhver (med gode nok karakterer) kan jo sådanset uddanne sig til at blive psykiatere, og de fleste der vælger denne linje gør det jo nok fordi de gerne vil hjælpe andre, så formentlig må I jo mene at de til en af deres indledende forlæsninger på universitetet må få at vide at det hele faktisk bare er en sammensværgelse for onde formål. Hvordan mener I at de får velmenende mennesker til at hoppe ombord på dette? Og hvorfor er der ingen der optager denne forlæsning? Hvornår præcis mener I forvandlingen fra velmenende kloge unge mennesker til ondsindede undertrykkere, sker?

Og endnu et lille spørgsmål, hvad har jeres kortog mod psykiatrien at gøre med menneskerettighederne?

Og sidst men ikke mindst misrepræsenterer du (som mange andre) indholdet af "The Bell Curve". Bogen beskriver en korrelation men påstår på intet tidspunkt at hudfarve er en kausalitet i intelligens. Race er slet slet ikke bogens hovedfokus.

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2723
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #2 Dato: Juli 27, 2017, 09:50:11 pm »
Nej, jeg er faktisk ikke færdig endnu. Hvad med de mennesker som IKKE får den psykiatriske hjælp de har behov for, og får gjort skade på sig selv og andre, enten fordi hjælpen ikke var til rådighed, de følte sig for stolte til at opsøge den, eller fordi de havde købt jeres konspirationsteori?

Vil du acceptere at scientology har blod på hænderne for de mennesker der ikke får hjælp, fordi I har travlt med at tilsværte psykiatrien? Vil du acceptere at I er medansvarlige for den smerte psykisk syge kan lide under når de ikke har adgang til de medikamenter som kan hjælpe dem?

Og så anfægter jeg scientologys' ret til at brokke sig over "big pharma" indenfor psykiatri, uden dermed at drukne i egen hykleri, for scientology er mindst ligeså meget en pengemaskine som det værste farmaceutiske selskab. Der er kun to forskelle; 1) Scientology betaler ikke skat, 2) scientology skal i modsætning til farmaceutiske selskaber ikke føre bevis for deres påstande. Den offentlige psykiatri er ikke profitdreven. Scientology er.

Offline Zukla (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 93
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #3 Dato: Juli 28, 2017, 12:38:22 am »
Jeg er ikke Scientology eller kristen i det hele taget men det behøver man ikke at være for at være enig med MMK. MMK er ikke kun stiftet af scientology, men også af en psykiater der ikke ville være med længere. Der er klare videnskabelige beviser for hjerneskader som en hjerneblødning, en hjerneskade pga. iltmangel eller en bakterieinfektion i hjernen, hvorimod der er ingen videnskabelige beviser for "psykiske sygdomme" det er ren gætteri. Der var en mand der lavede et forsøg han gik ind til en masse forskellige psykiatere og klagede over de samme ting, de gav ham alle mulige forskellige svar på hvilken psykisk sygdom han skulle have og hvilken medicin han skulle have. Der er 50 studiepladser som psykiater 22 af dem står ledige, folk er ved at vende psykiatrien ryggen.

Man mente også helt frem til 90'erne at det kun var en konspirationsteori, at amerikanske psykiatere havde udført brutale menneskeforsøg helt frem til 70'erne. Da det blev afsløret måtte Bill Clinton undskylde ofrene, men da havde psykiaterne allerede destrueret deres rapporter, så man ikke kunne finde ud af hvem der havde udført de brutale menneskeforsøg. Som altid i historien slap psykiaterne også her for at blive straffet for deres forbrydelser imod menneskeheden.

Hvilke "psykisk syge" for ikke den "hjælp" de "har brug for"? Alle dem der gerne vil være statsnarkomaner og/eller erklæres uarbejdsdygtige kan hurtigt blive det.

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2723
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #4 Dato: Juli 28, 2017, 03:07:26 am »
Jeg er ikke Scientology eller kristen i det hele taget men det behøver man ikke at være for at være enig med MMK.

Nej, man behøver bare stole blindt på den propaganda der er bestilt til formålet af scientology. Påstanden om at psykiske patienter ikke altid får den bedste behandling kan måske være rigtig nok, men påstanden om at psykiske sygdomme slet ikke eksisterer er demonstrativt bullshit. Og det samme er påstanden om at samtlige psykiatere er med på en ondsindet konspirationsteori. Der findes helt tydeligt kategorier af lidelser med samme symptomer og årsager, og det er på dette basis at man stiller diagnoser. Og det virker. Fordi midler kommer ikke på markedet medmindre det kan bevises at de virker mod specifikke lidelser, og det skal bevises i double blind forsøg. Du påstår at f.eks. skizofreni ikke eksisterer som sygdom. Nu er jeg så heldig at jeg har oplevet en skizofren der, på trods af sin sygdom, kunne tage en god uddannelse og danne sig et liv fordi han fik den hjælp han havde brug for, og ja det inkluderede medicin.

Du indrømmer at hjerneblødninger og andre "store" skader i hjernen er reelle nok, men du er vel nok klar over at hjernen er det mest avancerede stykke mekanik i menneskekroppen, for ikke at sige universet (af hvad vi ved af, i hvert fald). En sammenligning med en computer er ikke helt af vejen. Jeg kan ikke altid SE på en bundkort i en computer om det er i stykker. Det er kun hvis noget meget stort er gået galt. Men hvis jeg ser på effekten af at bruge bundkortet kan jeg konstatere om der er en fejl eller ej. Det samme gør sig gældende med hjernen. De kan ikke altid se en hjernefejl på en grov hjerneskanning, men du kan høre om der er noget galt hvis du taler med personen.

I dit første indlæg skriver du iøvrigt: "(...) det er upræcist gætteri, imodsætning til det som rigtige læger arbejder med (...)"
Psykiatere ER rigtige læger. De har taget en helt rigtig lægeuddannelse, og derefter taget en specialuddannelse til psykiatere.

Citér
Der var en mand der lavede et forsøg han gik ind til en masse forskellige psykiatere og klagede over de samme ting, de gav ham alle mulige forskellige svar på hvilken psykisk sygdom han skulle have og hvilken medicin han skulle have.

Ovenstående er selve definitionen på anekdotisk dokumentation. "Min mormor røg 30 smøger om dagen og blev 102 år gammel". Hvem var manden og havde han en interesse i at ville vildlede lægerne? Hvilke symptomer klagede han over? Hvor og hvornår skete det her? Var der overlab mellem de forskellige diagnoser? Var der tale om egentlige diagnoser eller bare den enkelte psykiaters bedste bud på hvad der kunne være tale om? Og sidst men ikke mindst: Findes der noget som helst dokumentation?!?

Og så til hele "Psykiatere lavede i gamle dage skadelige ting" argumentet. Det kan siges om den tidlige tid i ENHVER lægevidenskab, hvis ikke gren af videnskab i det hele taget. Vil du også holde fysikere idag ansvarlige for at der var nogen der i 1920'erne sagde god for at putte radioaktivt radium i tandpasta?
Den menneskelige hjerne er, som sagt, det mest komplicerede organ vi har, og før i tiden når vi har skulle forsøge at fikse noget i den (og til en hvis grad stadig idag), svarer det til at ville plukke bladende af en rose med en økse. Hjernen er ufattelig delikat og kompleks, og i forhold til den er de redskaber vi har til rådighed, meget primitive.

Citér
Hvilke "psykisk syge" for ikke den "hjælp" de "har brug for"? Alle dem der gerne vil være statsnarkomaner og/eller erklæres uarbejdsdygtige kan hurtigt blive det.

Folk der har behov for hjælp til at klare deres dagligdag, eller bare overleve i nogle tilfælde. Psykiatrien behandler masser af mennesker mod depression hvert år, og det virker bevisligt. Det der sker i sådan et forløb er at en person med svær depression får noget medicin sammen med samtaler med en psykolog eller psykiater. Og at behandling med antidepressiver virker er såmænd bevist, og jeg kommer gerne med kilder:

W D Hall, et al.
Association between antidepressant prescribing and suicide in Australia, 1991-2000: trend analysis
2003

Olfson M, et al.
Relationship between antidepressant medication treatment and suicide in adolescents.
2003

Carlsten A, et al.
Antidepressant medication and suicide in Sweden.
2001

Isacsson G, et al.
The utilization of antidepressants--a key issue in the prevention of suicide: an analysis of 5281 suicides in Sweden during the period 1992-1994.
1997

Gibbons RD, et al.
The relationship between antidepressant medication use and rate of suicide.
2005

Jeg kan godt finde flere hvis jeg skal. Baseret på ovenstående finder jeg det bevist at psykiatrien redder liv. At angribe dens eksistensberettigelse, og at lyve omkring den ("Det er det rene gætteri") kan derimod koste liv.
Vil du argumentere for at det er uetisk at tvangsinlægge? Fint, måske kan du overbevise mig. Vil du argumentere for at der skal være bedre offentlig indsigt i omstændighederne på psykiatriske afdelinger? Enig. Men hvis du vil sprede religiøs propaganda omkring mennesker der bevisligt redder liv, så står jeg af.
« Senest Redigeret: Juli 28, 2017, 10:52:37 am af GuBBi »

Offline Zukla (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 93
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #5 Dato: Juli 28, 2017, 06:45:20 pm »
Jeg påstår ikke at psykiske og følelsesmæssige problemer ikke eksisterer, jeg siger bare at psykiaterne ikke ved hvad der foresager dem, og at det er helt tilfældigt hvad de mener er psykisk sygdom. Jeg ved godt der er folk der godt kan lide psykofarmaka, ligesom der er folk der føler de for det meget bedre hvis de ryger hash eller tager hårde stoffer det er det samme. De fleste psykiatere er læger der ikke er dygtige nok til at arbejde i alle andre lægefag, de bliver psykiatere. Du kan se MMK's dokumentarfilm "Psykiatri - Skade og død" 1:15:50 inde i filmen og se de skjulte optagelser han har lavet af psykiaterne han for forskellige diagnoser som ADHD, depression og bipolar lidelse. Nutidens psykiatere er oplært af de gamle psykiatere og der afsløres stadig det ene overgreb i psykiatrien efter det andet. Dine kilder forklarer ikke hvorfor antallet af skoleskyderier er eksploderet i USA de sidste 20 år mens alle skoleskyderne var på psykofarmaka eller hvorfor psykofarmakaforbruget er begyndt at falde igen fordi flere og flere nægter at tage det.

Evalu

 • Gæst
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #6 Dato: Juli 28, 2017, 07:09:09 pm »
Psykiatere er læger, der har specialiseret sig i psykiske lidelser, og psykiatriske afdelinger er specialafdelinger til behandling af psykiske lidelser.

Mennesker med fysiske lidelser bliver behandlet af specialister på specialafdelinger, og mennesker med psykiske lidelser har lige så stort behov for - og ret til - specialistbehandlig.

Offline Zukla (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 93
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #7 Dato: Juli 29, 2017, 11:05:00 am »
Psykiatere er læger, der har specialiseret sig i psykiske lidelser, og psykiatriske afdelinger er specialafdelinger til behandling af psykiske lidelser.

Mennesker med fysiske lidelser bliver behandlet af specialister på specialafdelinger, og mennesker med psykiske lidelser har lige så stort behov for - og ret til - specialistbehandlig.

Psykiatere behandler ikke deres patienter, de gør dem bare meget mere syge så de kan blive til livstidspatienter, så de kan tjene penge på dem. Du kan selv se de skjulte optagelser der er lavet af en der udgav sig for at være sygehjælper på et psykiatrisk hospital i MMK's dokumentarfilm "Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer" 47:35 inde i filmen.

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #8 Dato: Juli 29, 2017, 11:14:55 am »
Nu er jeg ikke ekspert på område, men her er MY FIVE CENTS....

Der er ingen tvivl om, at der FINDES folk, der har et psykisk dårligt. Så på den vis eksisterer psykiske sygdomme skam da.

Men der er i mine øjne heller ikke tvivl om, at det er sandt, at mange af de psykiatriske diagnoser er opspind, hvor man forsøger at sygeliggøre folk, der måske bare i gamle dage var blevet kaldt landsbytosser eller som har en lidt skæv personlighed. Det er en måde, som jeg ser det, at kontrollere folk på. Så alle, der afviger det mindste fra normen, kan få påhæftet en diagnose, så man har et påskud til at passivisere dem med medikamenter, der ofte skader mere end de gavner.

Sådan noget som lykkepiller er jo noget fup og fidus. Det er ren placebo og skader mere end det gavner. Mænd mister potens og sexlyst. Og der er andre alvorlige bivirkninger. Hvis folk er depressive, tror jeg ikke på at behandle dem med piller. Så må man bore lidt og komme ned til roden af problemet og fjerne årsagen dertil. Nogle bliver depressive, fordi de ikke får nok sollys om vinteren. Så bør de vel have sol- eller lysterapi. Nogle bliver depressive, fordi de får for lidt sex eller mangler kærlighed. Så må man give en recept på et luderbesøg eller lignende. Andre bliver depressive på grund af chemtrails eller elektromagnetisk strålning. Så må man stoppe med at sprøjte med chemtrails og udsætte folk for al den elektromagnetiske forurening, som vi har i dag på grund af trådløse teknologier.

Jeg er dog ikke så sort-hvid som trådstarter. I visse tilfælde vil jeg ikke afvise, at medicin kan være nødvendigt. F.eks. for at passivisere eller berolige folk, der gør skade på andre mennesker. Men jeg mener at medicin bør være en nødløsning. Og ikke, som i dag, normaliteten.

Offline Zukla (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 93
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #9 Dato: August 18, 2017, 02:39:50 pm »
Der er ingen mennesker der bliver passiveret af psykofarmaka tværtimod bliver folk mere voldelige af det. Antallet af skoleskyderier er steget voldsomt de sidste 20 år og de var alle sammen på psykofarmaka. Der er også mange mennesker der begår selvmord efter de har fået psykofarmaka.

JoIo

 • Gæst
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #10 Dato: August 18, 2017, 05:12:52 pm »
Der er ingen mennesker der bliver passiveret af psykofarmaka tværtimod bliver folk mere voldelige af det. Antallet af skoleskyderier er steget voldsomt de sidste 20 år og de var alle sammen på psykofarmaka. Der er også mange mennesker der begår selvmord efter de har fået psykofarmaka.

Det er jeg stort set enig ind.

Offline Zukla (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 93
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #11 Dato: Oktober 20, 2017, 09:40:40 pm »
Der er 42.000 mennesker om året der dør af psykofarmaka enten fordi de begår selvmord, slår andre ihjel eller dør af en overdosis.

Der var en mand i USA der blev tvangsindlagt fordi psykiaterne mente han var psykisk syg, det var han ikke han talte bare ungarsk, han er et eksempel på hvor lidt der skal til før man bliver erklæret psykisk syg.

Offline MMQ

 • Senior medlem
 • ****
 • Indlæg: 281
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Mandag morgen Quarterback
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #12 Dato: Oktober 20, 2017, 10:26:10 pm »
Der er 42.000 mennesker om året der dør af psykofarmaka enten fordi de begår selvmord, slår andre ihjel eller dør af en overdosis.

Der var en mand i USA der blev tvangsindlagt fordi psykiaterne mente han var psykisk syg, det var han ikke han talte bare ungarsk, han er et eksempel på hvor lidt der skal til før man bliver erklæret psykisk syg.

Den kilde med 42.000  mennesker, der skulle dø af psykofarmaka, kunne jeg godt ønske mig.

Er selv skizotypisk, og kunne selvfølgelig godt modtage antipsykotisk medicin, hvis jeg ville. Desværre, har det ikke haft nogen effekt, og det har alt andet tidligere medicin jeg har modtaget heller ikke. I så fald negativt. Alt lige fra SSRI-præparater, Methylphenidat, og andet lort der blevet kastet i ens nakke af fejl diagnosticeret og medicineret, idioti.

Det betyder dog ikke. At det er gældende for alle med sindslidelser og psykiske lidelser. Kan på stående fod, erindrer minimum 15 mennesker, jeg har kendt i mere eller mindre grad, hvor medicin bestemt og tydeligt har hjulpet.

Pointen er, at du har ret i at en del, bliver fejl diagnosticeret og medicineret. At der findes personer "snylter" og "nasser" der har diagnoser, er også korrekt. Og sidst men ikke mindst, at medicin industrien, og alle der kan tjene penge på det, burde have en dårlig smag i munden, og skulle sendes på den lukkede for psykopati. MEN, at psykiske sygdomme og sindslidelse ikke findes, og er ren opspind, kan jeg sige som skizotypisk, ærligt talt, virker en smule sindsygt at sige.
« Senest Redigeret: Oktober 20, 2017, 10:31:12 pm af MMQ »
Det eneste jeg ved, er, at jeg ikke ved noget.

Offline Zukla (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 93
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #13 Dato: Oktober 21, 2017, 03:30:58 pm »
Det er nævnt i MMK's dokumentarfilm "Markedsføring af vandvid - Er vi alle skøre" at 42.000 mennesker dør om året pga. psykofarmaka. Folk der får psykofarmaka dør gennemsnitligt 20 år tidligere end alle andre mennesker.

MMK lavede et forsøg med 20 tilfældige velfungerende mennesker, de skulle udfylde psykiatriens hjemmetest i psykisk sygdom på internettet, halvdelen af dem havde ifølge testen en psykisk sygdom.

Det er også helt tilfældigt hvad psykiaterne mener er psykiske sygdomme, der var enda en diagnose som næsten alle de øverste psykiatere ville have indført, men den aller øverste psykiaters kone ville absolut ikke have den indført og så blev den ikke indført.

Offline MMQ

 • Senior medlem
 • ****
 • Indlæg: 281
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Mandag morgen Quarterback
  • Vis profil
Sv: Psykiatri er pseudovidenskab
« Svar #14 Dato: Oktober 21, 2017, 04:00:04 pm »
Det er nævnt i MMK's dokumentarfilm "Markedsføring af vandvid - Er vi alle skøre" at 42.000 mennesker dør om året pga. psykofarmaka. Folk der får psykofarmaka dør gennemsnitligt 20 år tidligere end alle andre mennesker.

MMK lavede et forsøg med 20 tilfældige velfungerende mennesker, de skulle udfylde psykiatriens hjemmetest i psykisk sygdom på internettet, halvdelen af dem havde ifølge testen en psykisk sygdom.

Det er også helt tilfældigt hvad psykiaterne mener er psykiske sygdomme, der var enda en diagnose som næsten alle de øverste psykiatere ville have indført, men den aller øverste psykiaters kone ville absolut ikke have den indført og så blev den ikke indført.

 :dash2: Spurgte efter en kilde, ikke flere overbevisninger, og undersøgelser der er støttet af Scientologi, som jeg så selv kunne finde frem til er medstifter af MMK på deres hjemmeside.

En hvilken som helst organisation der modtager penge fra en trosretning, eller andet sted med skjult agenda, kan knap kaldes videnskabelige undersøgelser, og i bedste fald, kaldes overbevisninger.

Så, vi er nede på at din overbevisning om andres overbevisninger "MMK", skulle være mere rigtigt end min overbevisning om at MMK´s overbevisning er ren og skær oplæst propaganda, af skjulte agenda.

Ikke at jeg er uenig, i en del af MMK´s overbevisninger, men det er ikke faktuelt, videnskabelige undersøgelser, eller på anden måde korrekte antagelser de nødvendigvis har.
Det eneste jeg ved, er, at jeg ikke ved noget.