Fritid > Fritid

Har i lagt mærke til vejret

(1/2) > >>

JoIo:
Vi er på en mindre rundrejse i Frankrig, og vejret har været nogenlunde godt, lidt køligt måske og hele tiden regn om natten.
Men det er skiftede i de sidste to døgn, og lige meget hvor jeg kigger hen så er der ingen steder indenfor 1000 km med bedre vejr.
Hjemme er det regn og mere regn, pissekold og blæst som præger vejret ifølge de hjemmeboende.
Vejret er crazy i New York, i hel Canada, England er in for de værste sommer i de sidste par hundrede år, Denmark har været hård ramt.

Frugt træer i Danmark og resten af Europa er hård ramt og der forventes et ringe høst, drue høst herhjemme, også i Frankrig og Spanien bliver rigtigt dårligt.

Japan, Kina, Rusland har alle dårligt vejr, Larsen C har tabt en stor del af isen, Asien har rekord varme, altså hvad sker der lige.

Vi står på en camping tæt på Nice og er så heldigt med et stort pavillon hvor vi sidder rimeligt varmt og tør og i lee for blæst, men de mange andre på den halvfyldte camping som er på cycle ferien er godt nok hård ramt.

Vi yder hvor vi kan med opladning af Garmin og andre services, men folk er godt nok lidt trætte af vejret, og ingen kan huske så dårligt vejr på deres ferier, og det er trist at se deres børn sidde indenfor de små telter.

Hvad synes i om vejret?

Landboen:
I og med at vi, heldigvis, ikke kan gøre noget ved vejret, nyder vi det som det er, og tilpasser os i vores ferie,  så vi udøver aktiviteter, som passer tl humøret og vejret.
Og herregud, det er jo bare vand.
🌞⛈🌤🌥🌦🌩🌬☔🌈
🥀🌺🌻🌼🌷🍀

Ieed:
Jeg syntes I burde invitere de andre cyklister indenfor i varmen i jeres telt. Ohh vis storsind thi den sidste skal blive den første således som det står i skriftet.

JoIo:

--- Citat fra: Landboen efter Juli 24, 2017, 08:04:06 pm ---I og med at vi, heldigvis, ikke kan gøre noget ved vejret, nyder vi det som det er, og tilpasser os i vores ferie,  så vi udøver aktiviteter, som passer tl humøret og vejret.
Og herregud, det er jo bare vand.
🌞⛈🌤🌥🌦🌩🌬☔🌈
🥀🌺🌻🌼🌷🍀

--- Afslutning på citat ---

Det er måske sådan vi skal betragte de hele.
Og vores børnebørn skal nok klare det, inklusive ring i næsen ,o)

JoIo:

--- Citat fra: Ieed efter Juli 24, 2017, 08:11:52 pm ---Jeg syntes I burde invitere de andre cyklister indenfor i varmen i jeres telt. Ohh vis storsind thi den sidste skal blive den første således som det står i skriftet.

--- Afslutning på citat ---


Noget du har erfaring med?
For resten er vi pisse lige glade ved hvordan andre på færden har det
Er det nogenlunde dit billede af rejsendeNavigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version