Politik- & Samfund > Fra medierne

Ved Haderslev Domkirke: 15-20 unge, sloges med knive, kæder, køller og brosten

(1/13) > >>

Licensnægteren:
Så er der kulturberigelse igen igen. Fra Uriasposten der har taget det fra JV

Haderslev er forlængst blevet multikulturel, og masseslagsmål i gaderne er ikke et særsyn. Natten til torsdag inkluderede det 15-20 mænd, flere maskerede, der sloges med alt fra knive, kæder og køller ved Domkirkepladsen og Nørregade. To pullerter ved Domkirken blev væltet, og brosten brugt som kasteskyts.

Vidner forklarer, at indvandrere efterfølgende sad i smadrede biler. Historien kan læses i JyskeVestkysten, der citerer en lokal betjent for at “indehaverne af bilerne er blandt de personer, som har været i tabernakel.” Tabernakel, en spøgende form for ‘larm, morskab og tumult’, jf. Den Danske Ordbog.

Her en øjenvidneberetning fra JyskeVestkysten – Vidne til ballade: Folk løb væk i panik (kræver login).

“En kvindelig beboer i området vågnede på et tidspunkt i løbet af natten og så en kampscene folde sig ud foran sit vindue. Hun blev vækket af en larm, som hun aldrig har hørt lignende.

– Jeg vågnede ved, at folk råbte og skreg. Jeg kiggede ud af vinduet og så folk i panik løbe væk fra Nørregade, og jeg tænkte ‘Hvad sker der?’ …

– Folk løb i alle retninger, som kom de fra en myretue.

Panikken i deres blik var helt vild, siger kvinden, der så fem patruljevogne på stedet, og mens de fleste løb for livet under slåskampen, havde nogle andre planer…

– En time senere, da jeg skulle på arbejde, sad nogle indvandrere i smadrede biler, det hele lignede bare lort dernede, og politiet var stadig tilstede, fortæller kvinden.”


http://www.uriasposten.net/archives/85483
Se også http://www.uriasposten.net/archives/82727 og http://www.uriasposten.net/archives/83761 for mere kulturberigelse i år i Haderslev

Carlo:
Det ville ellers have været sjovt at overvære. Gad vide om der kræves billet eller om man bare kan komme næste gang?

Licensnægteren:

--- Citat fra: Carlo efter Juli 22, 2017, 04:17:31 pm ---Det ville ellers have været sjovt at overvære. Gad vide om der kræves billet eller om man bare kan komme næste gang?

--- Afslutning på citat ---

Det er sådanne folk som burde tvangstilmeldes til Game2winter. Synd at det ikke bliv til noget det show

Anklageren:
Der var altså igen krig uden tilskadekomne  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

El_Nino:

--- Citat fra: Anklageren efter Juli 22, 2017, 04:51:26 pm ---Der var altså igen krig uden tilskadekomne  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

--- Afslutning på citat ---

Er du  i k k e  lige lovligt ignorant over for dette her - naeh, der er ikke kampvogne, jagerbombere, specialenheder med stor kaliber rifler involveret, men alligevel ------------??????????  . :help: :focus:

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version