Forfatter Emne: Selv mindre havnefester vurderes af PET  (Læst 327 gange)

Offline Licensnægteren (OP)

  • Hyper medlem
  • *****
  • Indlæg: 3949
  • Activity:
    67.6%
  • Country: 00
  • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
    • Vis profil
Selv mindre havnefester vurderes af PET
« Dato: Juli 15, 2017, 01:58:49 pm »
Premium artikel men man kan læse noget af det gratis:

Angreb i Europas storbyer sætter spor i det danske sommerland. PET risikovurderer, og politiet rådgiver festarrangører, men frivillige terrorsikrer også selv.


På havnen i Juelsminde har man fra onsdag og fem dage frem kørt traktorer i stilling som terrorsikring. Der er nemlig havnefest i den østjyske by, og sådan et arrangement er et potentielt terrormål, vurderes det.

Landet over holdes i disse uger utallige sommer- og havnefester, og ved mange af disse har PET givet en risikovurdering. I andre tilfælde er det den lokale politikreds, som henstiller arrangører til at terrorsikre.

»Vi lever desværre i en verden, hvor vi er nødt til at tage vores forholdsregler«, siger formanden for havnefesten i Juelsminde, Jonas Nonbo.

Han fortæller, at det er Sydøstjyllands Politi, som har påbudt havnefesten at optrappe sikkerheden.

»De har sagt, at vi skal lave chikaner, så man ikke kan komme igennem med et køretøj, som det er set gjort i Berlin og i Nice,« siger Jonas Nonbo.

Læs resten her https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE9725207/selv-mindre-havnefester-vurderes-af-petLumre-Carlo mener at PET lyver og det påstået ''GYS'' er falsk? Men det er ikke for sjov
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)