Diverse > Tant og fjas

Bare for sjov.

(1/8) > >>

nobody:
Justitsministeriet kan desuden oplyse, at klager over politiets manglende iværksættelse af efterforskning eller sagsbehandling i straffesager i første omgang skal indgives til politidirektøren i den pågældende politikreds.
 
Justitsministeriet har derfor i dag videresendt Deres henvendelse til politidirektøren i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til videre foranstaltning.
 
En eventuel klage over politidirektørens afgørelse skal i medfør af retsplejelovens § 101, stk. 2, indgives til den regionale statsadvokat, som i det konkrete tilfælde vil være Statsadvokaten i København. Statsadvokatens afgørelse kan ikke påklages til Rigsadvokaten eller Justitsministeriet.
Justitsministeriet skal afslutningsvis beklage den sene besvarelse af Deres meddelelse.
Med venlig hilsen
Nathalie Bidstrup Nielsen
Politi

Torsten Bonfils:
Opgiv nu den Tryg-sag og kom videre i dit liv.

Albert Johansen.:
Poul, gamle swinger, hvorfor bliver du ved? Glæd dig da skam over, at du da ej kom til skade den gang - det har vi en dygtig læges ord for.

Kærlig hilsen Albert Johansen

nobody:
HOV-HOV.

Dette handler IKKE om tryg, men om en læge og en politibetjent der vidnede falsk i retten, hvilket er bevisligt.

Jeg prøvede i dag at drukne en dræbersnegl, efter 1½-time kravlede den op af vandpytten, 1½-time var den under vand, den kravlede 8-9-meter under vandet, da den kom op, så splattede jeg den ud ved at træde på den, men 1½-time under vandet, ret godt gået.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

måneskin:
Nå jamen så er det jo din spritkørsel , du nu har fået på hjernen , din sag ved Tryg var jo også bevisligt , men der er endnu ikke kommet skyggen af beviser derfra , så jeg tror næppe du heller ikke får noget ud af denne sag .      Du har dummet dig , og ikke lægen , han hAR TAGET de blodprøver som han skulle , og ikke dit vås om ethanol .

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version