Fritid > Helbred

Kan I også mærke, når der er tordenvejr på vej?

(1/3) > >>

politisk ukorrekt:
Jeg har bemærket flere gange, at jeg kan mærke 1-2 timer i forvejen, hvis der er ved at komme tordenvejr. Jovist kan man også tit se det på himlen. Men jeg mener MÆRKE. Jeg bliver altid tung i hovedet. Ikke direkte hovedpine, men sådan en tung lidt ubehagelig fornemmelse i hovedet. Nogle gange lige en snert af få sekunders svimmelhed (tryk for hovedet der forårsager det, tror jeg). Sådan lidt tendens til et par svedperler på panden og i ansigtet på grund af høj luftfugtighed. Af og til en fornemmelse af at have sådan en mærkelig boblen i lungerne (igen sikkert på grund af høj luftfugtighed - det er sådan lidt en boblen som man også har, hvis man er i dampbad).

Forleden fik jeg igen sådan en tung fornemmelse i hovedet og lige få sekunders let svimmelhed. Og BANG, få minutter efter begyndte det at lyne og tordne og da det første havde stået på lidt, forsvandt den tunge fornemmelse igen. Det bliver som regel bedre, lige så snart der har lynet og tordnet lidt. :yes:

Er det kun mig, der kan mærke den slags eller kan I andre også mærke, hvis der er lyn og torden på vej eller evt. bare regnvejr?

GuBBi:
Jo, man kan mærke i luften at risikoen for tordenvejr er høj. Varm luft med høj relativ luftfugtighed. Burde ikke gøre en svimmel dog, med mindre det er pga. let hedeslag eller andet. I så fald: Drik noget koldt.

politisk ukorrekt:

--- Citat fra: GuBBi efter Juni 19, 2017, 12:24:35 am ---Jo, man kan mærke i luften at risikoen for tordenvejr er høj. Varm luft med høj relativ luftfugtighed. Burde ikke gøre en svimmel dog, med mindre det er pga. let hedeslag eller andet. I så fald: Drik noget koldt.

--- Afslutning på citat ---

Jeg bryder mig ikke om høj varme og høj luftfugtighed, så det kan godt tænkes, at jeg har haft lige en snert at tendens til hedeslag. Den dag havde jeg også cyklet ret hårdt opad bakke og sådan. Måske trængte jeg bare til at få noget at drikke. Det gik også over igen efter at jeg drak noget vand og da det havde tordnet og lynet lidt.

Synes tit jeg får ubehag i varmen, er typen der ikke kan døje noget over 25 grader. Koger totalt over (glæder mig ikke til i morgen, hvor de har meldt 24 grader i skyggen her - så det bliver sikkert også ubehageligt i morgen). Derfor fatter jeg ikke, at der er så mange danskere der frivilligt tager til monstervarme lande og udsætter sig for 30-40 graders varme. Nej tak!! Så hellere Grønland eller Island. Jeg blev helt jaloux i dag, da jeg så i vejrudsigten at der kun er 7-8 graders varme på Grønland. Han er heldig ham Anklageren at slippe for den varme.:yes:

Nogle gange føler jeg, at jeg er den eneste dansker, der ikke gider varmen. Jeg synes at uanset hvem man snakker med, er de alle vilde med varme. Jeg fatter det ikke. Måske var jeg eskimo i et tidligere liv, siden jeg ikke bryder mig om varme.

Jeg ser dog frem til næste uge, hvor vi ikke skulle komme over 20 grader. Det kalder jeg herligt sommervejr. Så kan man rigtigt få cyklet en masse uden at kampsvede og uden at få det ubehageligt. :yes: - I dag måtte jeg f.eks dele min 40 km. cykling op i tre etaper á h.h.v. 13, 17 og 10 km, fordi jeg hver gang var helt stegt efter en halv time, så jeg måtte stoppe og holde pause.

Massey:
Det bliver som regel trykkende før torden, så ja jeg kan.
Svimmelhed kan jeg ikke nikke genkendende til, du må være hyper følsom.

politisk ukorrekt:

--- Citat fra: Massey efter Juni 20, 2017, 12:50:56 pm ---Det bliver som regel trykkende før torden, så ja jeg kan.
Svimmelhed kan jeg ikke nikke genkendende til, du må være hyper følsom.

--- Afslutning på citat ---

Det tror jeg da skam også jeg er.

Tror dog at det med svimmelhed godt kan have en anden forklaring. Nemlig begyndende hedeslag, fordi jeg havde haft det meget varmt den dag. Men ved det jo ikke med sikkerhed.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version