Forfatter Emne: Fredens religion slår til atter engang  (Læst 7776 gange)

lyjse

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #60 Dato: Juni 05, 2017, 09:45:33 pm »
Du ved udmærket godt, hvad du lagde - ellers se øverst i tråden her.

Evalu

Citér
Alle bør stå sammen og bekæmpe terror; men jeg kan ikke se, hvorfor ateisterne skulle gøre det beskidte arbejde for dig

Evalu

Citér
Jeg har aldrig sagt, at det var beskidt arbejde, at bekæmpe terror


Evalu

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #61 Dato: Juni 05, 2017, 10:12:45 pm »
Du ved udmærket godt, hvad du lagde - ellers se øverst i tråden her.

Evalu

Citér
Alle bør stå sammen og bekæmpe terror; men jeg kan ikke se, hvorfor ateisterne skulle gøre det beskidte arbejde for dig

Det er for ynkeligt, at du laver citatfusk, Lyjse.

Her er, hvad jeg skrev:
Alle bør stå sammen og bekæmpe terror; men jeg kan ikke se, hvorfor ateisterne skulle gøre det beskidte arbejde for dig i din religionskrig mod muslimer.

lyjse

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #62 Dato: Juni 06, 2017, 12:47:39 am »
Nå Evalu, så vågnede du op, nu har jeg også lagt dokumentation i flere indlæg, men først da jeg markerede tydeligt nok, så reagerer du.

Det har IKKE noget med citatfusk at gøre !!!

Jeg vil så gerne bede dig om at lægge dokumentation på "det beskidte arbejde jeg gør" ??
Evalu

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #63 Dato: Juni 06, 2017, 06:37:54 am »
Nå Evalu, så vågnede du op, nu har jeg også lagt dokumentation i flere indlæg, men først da jeg markerede tydeligt nok, så reagerer du.

Det har IKKE noget med citatfusk at gøre !!!

Jeg vil så gerne bede dig om at lægge dokumentation på "det beskidte arbejde jeg gør" ??

Her er, hvad jeg skrev:
Alle bør stå sammen og bekæmpe terror; men jeg kan ikke se, hvorfor ateisterne skulle gøre det beskidte arbejde for dig i din religionskrig mod muslimer.


Dit beskidte arbejde:
Du forsøger at gøre kampen mod terror til en religionskamp mod muslimer.
Du forsøger at gøre kampen mod ISIS(Islamisk Stat) til en kamp mod Islam.


Der er eksempler nok, og hvis du ikke selv kan se det, så skal jeg gerne finde dem frem til dig, når jeg kommer hjem fra arbejde i dag.


lyjse

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #64 Dato: Juni 06, 2017, 07:18:46 am »
Du behøver såmænd ikke at ulejlige dig Evalu, hvad jeg skriver, står jeg ved - ISLAM er roden til alt ondt, og hvis du ikke kan se det, er det dit problem - måske det er dine "beskidte tanker" der forhindrer dig i det.

Det er ikke muslimerne der er onde, det er den ånd, der bor i koranen.

Offline anti-rød.

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2191
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #65 Dato: Juni 06, 2017, 09:50:03 am »
Læs dette.
Set i det lys,er det Evalu og andre skriver ikke andet end skadeligt, ofte meningsløst  bragesnak.


https://da.gatestoneinstitute.org/10478/terrorisme-stearinlys-bamser


Europa slår tilbage med stearinlys og bamser

af Giulio Meotti
28. Maj 2017


Europa har stadig ikke forstået, at den terror, der ramte en af dets storbyer, var en krigshandling og ikke nogle få forstyrrede menneskers fejltagelse, fordi de skulle have misforstået den islamiske religion.
Vi er tilsyneladende ikke rede til at forlade vores masochistiske regler for magtanvendelse, der giver fjendens folk fortrinsret over vores egne.
For Europa er islamisk terrorisme åbenbart ikke virkelig, men blot en midlertidig afbrydelse af vores rutiner. Vi kæmper mod global opvarmning, malaria og hungersnød i Afrika. Men er vi rede til at kæmpe for vores kultur? Har vi allerede givet op?
Denne lange og triste liste er islamisk terrorismes menneskelige høst på europæisk grund:
Madrid: 191. London: 58. Amsterdam: 1. Paris: 148. Bruxelles: 36. København: 2. Nice: 86. Stockholm: 5. Berlin: 12. Manchester: 22. Herudover er flere hundrede europæere blevet nedslagtet i andre dele af verden, i Bali, i Sousse, i Dakka, i Jerusalem, i Sharm el Sheikh, i Istanbul.
Efter 567 terrorofre forstår Europa imidlertid stadig ikke situationen. Alene i første halvdel af 2017 har der i gennemsnit været et terrorforsøg hver 9. dag. På trods af denne islamistiske offensiv er Europas modsvar at slå tilbage med bamser, stearinlys, blomster, mindehøjtideligheder, Twitter hashtags og satiretegninger.


Stearinys og blomster fra en mindehøjtidelighed den 23. maj 2017 i Manchester, efter en selvmordsbomber havde myrdet 22 koncertgængere natten forinden. (Foto: Leon Neal/Getty Images)

Efter angrebet den 11. september, der krævede 2.996 ofre, rejste USA sig under George W. Bush for at kæmpe. USA og nogle få modige europæiske allierede, såsom Storbritannien, Italien og Spanien, viste, at de var "den stærke hest". Islamiske krigere blev trængt i defensiven, jihadist-rekrutter sprang fra, og snesevis af terrorplaner blev forpurret. Dette modsvar varede imidlertid ikke ved. Europa trak sig snart tilbage til sin egen hjemmefront, mens islamister bragte krigen ind på europæisk grund: Madrid, London, Theo van Gogh...
Siden da er situationen kun blevet værre: En simpel beregning viser, at vi gik fra et angreb hvert andet år til et angreb hver 9. dag. Tag blot det sidste halve år: Berlin, London, Stockholm, Paris og nu Manchester.
Europa har stadig ikke forstået, at den terror, der ramte en af dets storbyer, var en krigshandling og ikke nogle få forstyrrede menneskers fejltagelse, fordi de skulle have misforstået den islamiske religion. Der er i dag flere britiske muslimer i Islamisk Stats geledder, end der er i de britiske væbnede styrker. Ifølge Alexandre Mendel, der er forfatter til bogen 'La France Djihadiste', er der flere voldelige salafister i Frankrig end soldater i den svenske hær.
Tretten år efter angrebet på Madrids tog læser Europas ledere op fra det samme manuskript: De skjuler de smertefulde billeder for ikke at skræmme nogen. De skjuler, at de islamistiske angribere er insidere, "made in Europe". De gentager, at "islam er en fredens religion". Vi proklamerer, at "vi vil ikke ændre vores livsstil", mens vi ser vores frihed blive begrænset skridt for skridt, og grundlaget for vores kultur forsvinder – ytringsfrihed, tankefrihed, den frie bevægelighed, religionsfrihed – hele grundlaget for det judeokristne Vesten.

Radikal islam er den største trussel mod Europa siden nazismen og den sovjetiske kommunisme. Vi er imidlertid stadig ikke indstillet på at sætte spørgsmålstegn ved de politiske og ideologiske grundpiller, der har ført til den nuværende katastrofe, såsom multikulturalismen og masseindvandringen. Der er aldrig blevet taget hårdhændede terrorbekæmpelsesmidler i brug, selv om det er det eneste, der ville kunne knuse terroristernes planer og moral. Disse midler ville omfatte lukninger af moskeer, udvisning af radikale imamer, forbud mod fremmed finansiering af moskeer, lukning af giftige NGO'er, dræning af velfærdsmidler til Europas jihadister, afstandtagen til jihadister, og at forhindre udenlandske krigere i at vende hjem efter kamp.

Vi behandler krig og folkemord, som om de var simple fejl begået af vores efterretningstjenester.
Vi affejer radikal islam som nogle få forstyrrede menneskers "mentale sygdom". I mellemtiden åbnes der hver eneste uge to nye salafistmoskeer i Frankrig. Der prædikes radikal islam i mere end 2.300 franske moskeer. Flere tusinde europæiske muslimer er draget til Syrien og Irak for at udøve jihad, og fundamentalister tager kontrol over moskeer og islamiske centre. I Bruxelles er alle moskeer kontrolleret af salafister, der udbreder radikal islam til de muslimske masser.

Den triste sandhed er, at Europa aldrig har haft den politiske vilje til at føre en total krig mod Islamisk Stat og de andre jihadistgrupper. Ellers ville man allerede have skaffet sig kontrol over Raqqa og Mosul. Islamister har i stedet overtaget Molenbeek i Belgien, de franske forstæder og store områder i Storbritannien. Vi burde nu have kunnet fejre befrielsen af Mosul og de kristnes hjemkomst; I stedet sørger vi over 22 dræbte mennesker og 64 sårede efter en islamisk selvmordsbombers angreb i Manchester og over 29 dræbte kristne i Egypten alene i denne uge.

Seriøs kamp ville kræve massive bombninger for at eliminere så mange islamister som muligt. Vi er imidlertid tilsyneladende ikke rede til at forlade vores masochistiske regler for magtanvendelse, der giver fjendens folk fortrinsret over vores egne. Europa har heller aldrig krævet, at dets muslimer tager afstand fra jihadisme og islamisk lov, sharia. Denne tavshed hjælper islamister med at lukke munden på modige muslimske dissidenter. Europas hære bliver i mellemtiden mindre for hver dag, der går, som om vi allerede betragter slaget som tabt.

Europas ledere genbruger efter hvert angreb de samme tomme floskler: "Fortsæt som før", "Vi er stærkere", "Gør, som I plejer". Londons muslimske borgmester Sadiq Khan fortæller os, at vi skal vænne os til daglige blodbad! Han siger, at han er overbevist om, at terrortruslen er "en del af det at bo i en storby", og at storbyer rundt om i verden "skal være forberedt på den slags ting". Mener han helt alvorligt, at vi skal vænne os til vores egne børns massakre i Manchester Arena? Islamisk terror er nu blevet en del af landskabet i rigtig mange europæiske storbyer: Paris, København, Nice, Toulouse, Berlin....
I stedet for at koncentrere sig om jihad og radikal islam fortsætter Europas ledere med at tale om den "russiske trussel". Det ville ganske rigtigt være en fejltagelse at ignorere russisk ekspansionisme. Men angreb Vladimir Putins tropper Westminster? Sprængte russiske agenter sig selv i luften for derved at slå børn ihjel ved en Manchester koncert? Massakrerede en tidligere sovjetisk spion svenske fodgængere i Stockholm? For de europæiske ledere virker det, at tale om Putin, til at være en bekvem afledning fra de virkelige fjender.
Den franske forfatter Philippe Muray skriver i sin bog 'Chers djihadistes...':
"Kære jihadister! Skælv over for vreden fra manden i bermudashorts! Frygt vreden fra forbrugere, rejsende, turister, den ferierende, der stiger ud af sin campingvogn! Forestil jer selv som os, når vi vælter os i den nydelse og luksus, der har svækket os".

For Europa er islamisk terrorisme åbenbart ikke virkelig, men blot en midlertidig afbrydelse af vores rutiner. Vi kæmper mod global opvarmning, malaria og hungersnød i Afrika, og for en global verden, hvor alle er lige. Men er vi rede til at kæmpe for vores kultur? Eller har vi allerede givet op?
Giulio Meotti, kulturredaktør på Il Foglio, er italiensk journalist.

 

lyjse

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #66 Dato: Juni 06, 2017, 11:41:54 am »
Tak anti-rød - et godt og alvorligt indlæg, som Evalu med flere, ikke vil se i øjnene.

Evalu kalder sig kristen, men ser ikke ånden i koranen - den ånd som ødelægger muslimerne, og fylder dem med had - det er Antikrists ånd, og den er allerede nu i verden.

v2  Derpå kan I kende Guds ånd: enhver ånd, som bekender, at Jesus er Kristus, kommet i kød, er af Gud; v3  men enhver ånd, som ikke bekender Jesus, er ikke af Gud, og det er Antikrists ånd, som I har hørt skal komme, og den er allerede nu i verden. 1.Johs.4

Der er vel ingen der tror, at muslimerne bekender Kristus kommet i kød... mon Evalu tror det... 

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12486
 • Activity:
  40%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #67 Dato: Juni 06, 2017, 11:58:22 am »
Anti-rød, en gang til. Hvorfor copy&paster du hele artikler, i stedet for at give et link og et citat. Det virker som om vi skal have det proppet ned i halsen.

Iøvrigt komplet ligegyldige betragtninger i artiklen, kan jeg sige, selv om jeg kun har læst de første tre linier.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Evalu

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #68 Dato: Juni 06, 2017, 06:48:10 pm »
Evalu kalder sig kristen,

Ja, det gør jeg, og jeg mener, at man kan være kristen og samtidigt være i besiddelse af almindelig sund fornuft.
Desuden synes jeg, at hvis man mener at kristendommen er et kærligt og fredeligt alternativ til f.eks. Islam, så bør man vise det i ord og handling.

...........men du har naturligvis ret til at have din egen mening.......................... :smile1:

Offline nobody

 • Hyper medlem
 • *****
 • Banned!
 • Indlæg: 1113
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #69 Dato: Juni 06, 2017, 07:45:06 pm »
Lyjse.

Det er ikke Koranen der er gal på den, eller deres tro, problemet ligger i at der ikke er nogen "øvrig" styring af hvad "præsterne" må og kan bruge af ord i/fra Koranen, hvis du kikker på vores bibel, ikke den fra i dag af, men den fra for 200/250-år siden, så er de næsten ens i magt misbruget af borgerne/tilhængerne.

Koranens udlægning er ud fra hvad hver enken "præst" for ud af at læse koranen, og det er det der gør det farligt, tag for sjov vores Grundlov!, hvad for du ud af den?, og hvad får en indædt "df"èr ud af præcist de samme ord, det er det der er uhyggeligt.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen 

Anklageren

 • Gæst
Profeten Jesus er nævnt ved navn femogtyve gange i Koranen
« Svar #70 Dato: Juni 06, 2017, 08:07:13 pm »
Tak anti-rød - et godt og alvorligt indlæg, som Evalu med flere, ikke vil se i øjnene.

Evalu kalder sig kristen, men ser ikke ånden i koranen - den ånd som ødelægger muslimerne, og fylder dem med had - det er Antikrists ånd, og den er allerede nu i verden.

v2  Derpå kan I kende Guds ånd: enhver ånd, som bekender, at Jesus er Kristus, kommet i kød, er af Gud; v3  men enhver ånd, som ikke bekender Jesus, er ikke af Gud, og det er Antikrists ånd, som I har hørt skal komme, og den er allerede nu i verden. 1.Johs.4

Der er vel ingen der tror, at muslimerne bekender Kristus kommet i kød... mon Evalu tror det...

Muslimer tror på Jesus, og deres opfattelse ligner vel din egen en hel del.

Derimod har en kristen som Evalu taget det kristne kærlighedsbudskab til sig.


Evalu

 • Gæst
Sv: Profeten Jesus er nævnt ved navn femogtyve gange i Koranen
« Svar #71 Dato: Juni 06, 2017, 08:31:54 pm »
Tak anti-rød - et godt og alvorligt indlæg, som Evalu med flere, ikke vil se i øjnene.

Evalu kalder sig kristen, men ser ikke ånden i koranen - den ånd som ødelægger muslimerne, og fylder dem med had - det er Antikrists ånd, og den er allerede nu i verden.

v2  Derpå kan I kende Guds ånd: enhver ånd, som bekender, at Jesus er Kristus, kommet i kød, er af Gud; v3  men enhver ånd, som ikke bekender Jesus, er ikke af Gud, og det er Antikrists ånd, som I har hørt skal komme, og den er allerede nu i verden. 1.Johs.4

Der er vel ingen der tror, at muslimerne bekender Kristus kommet i kød... mon Evalu tror det...

Muslimer tror på Jesus, og deres opfattelse ligner vel din egen en hel del.

Derimod har en kristen som Evalu taget det kristne kærlighedsbudskab til sig.


Der er en stor forskel på det, som kristne og muslimer tror om Jesus.

Muslimer tror på, at jesus var en profet; men de har ikke den kristne treenige tro om, at Jesus var menneske og Gud.
Troen på Jesus som Gud er grundstammen i kristen tro.

Skriftstedet, som Lyjse citerede fra handler i øvrigt ikke om at bedømme ånden i andre religioner. Skriftstedet handler om at definere kristendom.
1. Joh 4, 1-3:
"v1  Mine kære, tro ikke enhver ånd, men prøv, om ånderne er af Gud, for der er gået mange falske profeter ud i verden. v2  Derpå kan I kende Guds ånd: enhver ånd, som bekender, at Jesus er Kristus, kommet i kød, er af Gud; v3  men enhver ånd, som ikke bekender Jesus, er ikke af Gud, og det er Antikrists ånd, som I har hørt skal komme, og den er allerede nu i verden. "

De falske profeter, der omtales i skriftstedet er profeter, der uretmæssigt kalder sig kristne men ikke tror på  "at Jesus er Kristus, kommet i kød".

Anklageren

 • Gæst
Sv: Profeten Jesus er nævnt ved navn femogtyve gange i Koranen
« Svar #72 Dato: Juni 06, 2017, 08:36:00 pm »Der er en stor forskel på det, som kristne og muslimer tror om Jesus.

Muslimer tror på, at jesus var en profet; men de har ikke den kristne treenige tro om, at Jesus var menneske og Gud.
Troen på Jesus som Gud er grundstammen i kristen tro.Jeg har aldrig troet, de var kristne. Det siger næsten sig selv  :smile1:

lyjse

 • Gæst
Sv: Fredens religion slår til atter engang
« Svar #73 Dato: Juni 06, 2017, 09:56:42 pm »
Det har ikke noget med kærlighed at gøre, at acceptere ISLAM, hvis man er kristen !

Vi skal forage Djævelen og alle hans gerninger.

Nu ved jeg godt, det er håbløst, at prøve at forklare dig Evalu, og hr. Tigerklager, men måske nogen kan have interesse i, at høre / se dette lille klip af en mand, der ved hvad han taler om, han har selv været muslim engang.

https://www.youtube.com/watch?v=EyzUiC1cZas

Og her :

https://www.religion.dk/synspunkt/det-er-farligt-konvertere-fra-islam


Vold ligger i islams DNA

Men at fortryde det eller at forlade islam er desværre ofte umuligt og forbundet med voldelige og kontante reaktioner. Dette er altså ikke et nyt fænomen, men noget der ligger i islams DNA, da grundlæggeren selv og hans tilhængere brugte denne metode helt fra begyndelsen til at kunne fastholde disciplene i folden.

_______

Vi skal ikke bøje os for frygtens grusomme trusler, men sige klart fra og holde fast i lyset og kærlighedens guddommelige kræfter, der er kommet for at sætte mennesket fri fra loven.

Citat slut

Kærlighed til muslimerne er, at hjælpe dem fri af ISLAM -  og over i  lyset og kærligheden = Jesus er kærlighed  <3  han er verdens Lys.

Men det kan desværre koste os livet...derfor må myndigheder og magten, bekæmpe ondskaben med våben.
Det er ikke kærlighed til nogen, at acceptere ISLAM !!

Anklageren

 • Gæst
Du er en meget ringe kristen
« Svar #74 Dato: Juni 06, 2017, 11:19:50 pm »
Det kristne kærlighedsbudskab handler ikke om religioner, men om at elske sin næste (og Jesus mener ikke dem, man alligevel elsker i forvejen).

Selv tror du fuldt og fast på, at du er guddommelig - og i stand til at se djævelen i mennesker, som du hverken har set eller talt med.

Føj for satan - for nu at blive i dit eget sprogbrug.
Det har ikke noget med kærlighed at gøre, at acceptere ISLAM, hvis man er kristen !

Vi skal forage Djævelen og alle hans gerninger.

Nu ved jeg godt, det er håbløst, at prøve at forklare dig Evalu, og hr. Tigerklager, men måske nogen kan have interesse i, at høre / se dette lille klip af en mand, der ved hvad han taler om, han har selv været muslim engang.

https://www.youtube.com/watch?v=EyzUiC1cZas

Og her :

https://www.religion.dk/synspunkt/det-er-farligt-konvertere-fra-islam


Vold ligger i islams DNA

Men at fortryde det eller at forlade islam er desværre ofte umuligt og forbundet med voldelige og kontante reaktioner. Dette er altså ikke et nyt fænomen, men noget der ligger i islams DNA, da grundlæggeren selv og hans tilhængere brugte denne metode helt fra begyndelsen til at kunne fastholde disciplene i folden.

_______

Vi skal ikke bøje os for frygtens grusomme trusler, men sige klart fra og holde fast i lyset og kærlighedens guddommelige kræfter, der er kommet for at sætte mennesket fri fra loven.

Citat slut

Kærlighed til muslimerne er, at hjælpe dem fri af ISLAM -  og over i  lyset og kærligheden = Jesus er kærlighed  <3  han er verdens Lys.

Men det kan desværre koste os livet...derfor må myndigheder og magten, bekæmpe ondskaben med våben.
Det er ikke kærlighed til nogen, at acceptere ISLAM !!