Forfatter Emne: Trumps første rejse som præsident  (Læst 3297 gange)

Offline DerRudi

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2699
 • Activity:
  14%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Danmark - VÅGN OP!
  • Vis profil
Sv: Frikorps Danmark var guttermænd
« Svar #30 Dato: Maj 21, 2017, 01:51:57 pm »
Anklageren:
Citér
Modstandsbevægelsen og nationalisterne???
Under krigen meldte nationalisterne sig i stort antal til Waffen SS, og jeg har aldrig forstået, hvorfor de ikke var patrioter. Det var ikke overraskende, at de ville bekæmpe kommunismen, men landet var trods alt besat af tyskerne.

En nationalist som DerRudi bruger det tyske bestemte kendeord, og det gamle tyske navn Rudi som dansk debatprofil. Fornemmer man en vis betagelse af Tyskland? og det er ikke Merkels Tyskland, jeg tænker på her.
Dertil kommer de profilbilleder, som DerRudi har valgt. I lang tid havde han et billede af Joachim Peiper, der var var en tysk officer i Waffen-SS under 2. verdenskrig og personlig adjudant for Reichsführer-SS Heinrich Himmler fra november 1940 til august 1941 (Wiki)

Nej, alle ved vist efterhånden, at du ikke forstår de frivillige Waffen SS-soldater, selv om de meldte sig i ti-tusindtal fra hele Norden og endnu flere fra Holland. Jeg tror nok, at jeg har forsøgt at forklare dig noget om både deres beslutning og om tiden, de handlede i omkring 12-14 gange inklusive "de glade SOL-debat-dage." Det hjalp ikke en tøddel, og så holdt jeg op. Måske andre brugere vil forsøge?

I april 2015 valgte jeg Joachim Peiper-billedet, dels fordi jeg anser ham for at have været en overordentlig dygtig soldat og officer, dels fordi det unægtelig var "kamptid" herinde - og du kaldte mig jo alligevel "ny-nazist" med korte mellemrum allerede på SOL. Senere har du så skiftet til "nationalist" - klistermærker skal du jo have at placere på dine moddebattører, ellers kan du ikke få vejret.
Jeg selv har ikke én eneste gang kaldt mig selv for "nationalist" i debatten.

Citér
Der er også en forbindelse til noget tysk, for det er et billede af to danske soldater, der meldte sig frivilligt til Waffen-SS for at kæmpe på østfronten under krigen.

Ja ja. To jyske endda. Jeg respekterer dem meget, de kæmpede jo mod 'bolsjevismen', som man sagde dengang. Rigtigt mange anså denne bolsjevisme eller stalinisme for den værste trussel mod os, ligesom vi vel nok er en del, der anser islamismen for det samme i dag.
Og jeg har ikke noget imod at fortælle, at nogen i min nærmeste familie kendte ham, der vender sig om og kigger mod kameraet. De så helt anderledes på det end han, men respekterede hans beslutning, ligesom de altid omtalte ham som en ualmindelig flink, hjælpsom og dygtig gut. (Dygtig går ikke her på noget militært men landbrugsarbejde.)

Citér
I dag propaganderer DerRudi for Danskernes Parti, der er et udbryderparti fra nazisterne i Greve.

Det bliver ikke fuldstændig rigtigt, heller ikke når du skriver det - med Ekstra Bladet som kilde (det plejer du) - gang nr. 1000.
At Danskernes Parti ikke er "en fortsættelse af Dnsb", som du gerne vil have det til, ser man også af, at kun to af de fire nuværende styrelsesmedlemmer har været med i Dnsb.

Citér
DerRudi er også holocaustbenægter

Hvis det betyder ikke at tro på den direkte forløjede historie, som DR1 og DRk kører året rundt, ja. Holocaust-formidlere som dig har imidlertid gjort det nærmest umuligt at forklare, hvad man er. Man har værsgo at æde hele pakken med mindst 6 millioner jøder, heraf majoriteten "gassede". Ellers er man "benægter." Du skriver det for så vidt selv: "Sådan er det."   :bad:  :JC_moon:

Citér
Han har hyldet den danske nazist og eftersøgte morder Søren Kam:

Såh! I dit link ser man, at jeg bare gjorde opmærksom på, at der ville blive sendt en fjernsynsudsendelse om Søren Kam, og den kan vanskeligt have været en "hyldest", når man ser hvem, der sendte den!
Men sådan er det nok, når en holocaust-troende vil forsøge at prakke læserne en masse bladder ind. Intet nyt under solen.

Hvordan synes du selv, at du klarer dig mht. at "gå efter manden" (debattøren og hans profilbillede) ?  :smile1:
"Skulle voldtægt ikke være straffrit for samfundets vel?" (Blotteren, stalkeren, narkohandleren og butikstyven Carlo Klam på Din-debat.dk)

Offline Danskpartisten

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1102
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Trumps første rejse som præsident
« Svar #31 Dato: Maj 21, 2017, 01:56:58 pm »
Ok du har ret jeg skrev ikke hvad jeg tænke. Hvad jeg mener er at holocaustbenægtelse er hvis man benægter at massedrabene i KZ-lejrerne fandt sted. Men om man viser skeptisk overfor hvor mange jøder der kunne gasset per dag i gaskammeret er ikke benægtelse. At sige at mindepladen på Auschwitz startede med at være på 4 millioner døde og så er på 1,1 millioner døde i dag er heller ikke benægtelse men fakta. Man kan godt tror på at der var mange døde (holocaust) i KZ-lejrerne og så tro at der kun døde 1 millioner i alt i lejrerne. Det er stadigvæk et holocaust men i forhold til det holocaust på 36 millioner russere som de jødiske bolsheviker udførede i Rusland så er dette holocaust ingen ting i forhold til. Og nu hvor de er officielt at der ikke døde 5 millioner ikke jøder og at tallet 6 millioner er et magisk tal som er brugt for flere andre holocausts (her er 12 aviser før WW2 startede der også nævner det magiske tal 6 millioner) https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk
Jeg er selv meget overbevist på at det samlede tal er meget tættere på 1 million døde (i alt) end det magiske tal 6 millioner
« Senest Redigeret: Maj 21, 2017, 02:01:09 pm af Danskpartisten »
Ønsker du heller ikke at danskerne kommer i mindretal i Danmark? Og mener du også at hellig krig som Tyrkiet vil have er en dårlig ide? Så gå ind på stemdansk.dk og bliv stiller for Danskernes Parti

Offline DerRudi

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2699
 • Activity:
  14%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Danmark - VÅGN OP!
  • Vis profil
Sv: Trumps første rejse som præsident
« Svar #32 Dato: Maj 21, 2017, 02:16:43 pm »
Anklageren og Danskpartisten,

Det er tankevækkende, at I begge bruger det samme udtryk, "Jeg tror på gasninger."
Ikke noget med beviser eller "jeg VED."

Nej "Jeg tror på...."  sådan begynder alle religiøse trosbekendelser i denne verden vist. Også den danske evangelisk-lutherske folkekirkes - "vi tror på Gud Fader, den almæg...." 
Det er der, det hører hjemme.

Jeg tror ikke på "gasninger", det er snart 40 år siden, jeg kom af med de mælketænder.
Men jeg ikke bare tror, jeg ved at det var slemt at opholde sig i lejre som Auschwitz-Birkenau (i hvert fald efter 1943), Stutthof eller Neuengamme. Alle historikere er jo ikke fulde af løgn.
For mennesker døde jo som fluer dér fra sidst i 1944 og månederne til ca. marts-april 1945, hvor engelske og amerikanske militærfolk filmede det, vi alle væmmes ved at se.

Men det har altså ikke noget med gas at gøre. Det har noget at gøre med folk, der så at sige vadede i afføring fra tyfus-syge og selv blev smittet. Og der var ikke mad mere. Hvis alt står ud af begge ender af et menneske, kommer det til at se ud som på de billeder.
Tyskland var et land i sammenbrud. I jeres fantasier forlanger I, at der skulle have været hjælp fra læger og almindelig fangekost i den allersidste fase af verdenskrigen.
Fordi de billeder, I har fået banket ind på nethinden så længe I kan huske, af BBC og DR, de historier I har hørt lige så længe, SKAL passe med holocaust- & horrorfilm-myterne.

Måske braser jeres verden bare slet og ret sammen, hvis I en dag bliver nødt til at erkende, at det officielle 'holocaust' er en GRU-historie (som også omhandler noget sandt) og at turist-attraktionen 'Auschwitz-museet' (som Warzawapagt-landet Polen åbnede i 1955!) er et oplevelsescenter, bygget for at fremme myten.
« Senest Redigeret: Maj 21, 2017, 03:16:00 pm af DerRudi »
"Skulle voldtægt ikke være straffrit for samfundets vel?" (Blotteren, stalkeren, narkohandleren og butikstyven Carlo Klam på Din-debat.dk)

Offline PU

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2878
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Politisk Ukorrekt
  • Vis profil
  • Dagens Blæser
Sv: Trumps første rejse som præsident
« Svar #33 Dato: Maj 21, 2017, 02:26:00 pm »
Og du ved!! Men der er en meget berømt filosof, som ytrede: "Det eneste jeg ved, er at jeg ingenting ved".
Iøvrigt mener jeg, at vi skal hjemsende de fremmede.

Anklageren

 • Gæst
Diverse svar til DerRudi
« Svar #34 Dato: Maj 21, 2017, 02:57:45 pm »
For at tage det sidste først, så har du omtalt Søren Kam adskillige gange, og hvis du tager afstand fra personen, så kan du bare skrive det (men det gør du ikke).

Når jeg bruger udtrykket nationalisme, så er det bare en anden form af "national", som du bruger det. Ved at hænge *isme på ordet angiver jeg, at det er en holdning jvnf. socialisme, kommunisme, nazisme osv. (af græsk-latinske og internationale suffikser: isme, -ist - der angiver en holdning, fx politisk, en bevægelse). Det er almindeligt i sprogbrug generelt at gøre noget lignende.

Så skriver du: "Hvis det betyder ikke at tro på den direkte forløjede historie, som DR1 og DRk kører året rundt, ja. Holocaust-formidlere som dig har imidlertid gjort det nærmest umuligt at forklare, hvad man er. "

Det er en underlig fremstilling af DR1 og DRk - da holocaustbenægtelse ligefrem er forbudt i Belgien, Frankrig, Israel, Liechtenstein , Luxembourg, Polen, Rumænien og i Tyskland. Desuden er der en lang række lande, hvor det er ulovligt at benægte folkedrab i al almindelighed.

I adskillige af landene er forbuddet af forholdsvis ny dato, og straffen varierer, men i flere af landene er maksimumsstraffen 5 års fængsel.

Derfor har det meget lidt at gøre med DR eller mig, da vi er meget moderate - set i forhold til, hvordan folk er flest i hele Europa.

Husk også på, at jeg faktisk synes, at du har lov til at lufte dine holdninger - mens du modsat forsøger at få mig og flere andre ud.


Offline DerRudi

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2699
 • Activity:
  14%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Danmark - VÅGN OP!
  • Vis profil
Sv: Diverse kommentarer til Anklageren
« Svar #35 Dato: Maj 21, 2017, 03:11:04 pm »
Der er nu mange nationalsindede, der ikke kan acceptere, når det nationale (som bare betyder 'det medfødte') skal gøres til en -isme. Så smager det af ideologi. Søren Krarup har skrevet en del om det.

Min bemærkning om DR/DR-k er da ikke underlig. Den kanal formidler emnet 'holocaust', som jeg med fuldt overlæg skriver med lille h, på samme vis som du gør. Det er den officielle historie, og den tonser ud af fjernsynet uge efter uge, året rundt. Hvis de ikke har udsendelser nok genudsender de engelske og sovjetiske programmer. Jeg har til dato som DR-seer i hen ved 50 år aldrig nogensinde set et program eller bare en person, som repræsenterede en divergerende mening om emnet. Det vil sikkert heller ikke ske.

- "mens du modsat forsøger at få mig og andre ud."    :ohmy: ????!
« Senest Redigeret: Maj 21, 2017, 03:13:25 pm af DerRudi »
"Skulle voldtægt ikke være straffrit for samfundets vel?" (Blotteren, stalkeren, narkohandleren og butikstyven Carlo Klam på Din-debat.dk)

Offline Baldr

 • Fuld medlem
 • ***
 • Indlæg: 147
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Kvæg dør, slægtninge dør. Hver mand er dødelig.
  • Vis profil
Sv: Trumps første rejse som præsident
« Svar #36 Dato: Maj 21, 2017, 03:37:38 pm »
Jeg er nationalist og patriot.

Nationalisme handler i sin enkelthed kun om tilhørsforhold og særlige kendetegn, skikke og andre kulturelle finurligheder. At der er mange andre der så blander racisme, socialisme eller hvad det måtte være ind i det, er så tragisk.
Patriotisme handler om at forsvare og beskytte ovenstående tilhørsforhold og særlige kendetegn. Herunder især nationalstaten!
"En omrejsende skal aldrig rejse ubevæbnet men have sine våben klar. Han ved aldrig når han behøver et spyd, eller hvad ondskab han møder på sin vej."

Anklageren

 • Gæst
Der er en indbygget modsætning
« Svar #37 Dato: Maj 21, 2017, 04:12:32 pm »
Jeg er nationalist og patriot.

Nationalisme handler i sin enkelthed kun om tilhørsforhold og særlige kendetegn, skikke og andre kulturelle finurligheder. At der er mange andre der så blander racisme, socialisme eller hvad det måtte være ind i det, er så tragisk.
Patriotisme handler om at forsvare og beskytte ovenstående tilhørsforhold og særlige kendetegn. Herunder især nationalstaten!

Det er ikke sandt, men det afhænger selvfølgelig af, hvordan du definerer de to udtryk.

Patriotisme handler ikke om at forsvare "tilhørsforhold og særlige kendetegn" - men fædrelandet.

F.eks. kan en Radikal sagtens være patriot, fordi han stiller op, og har viljen til at forsvare Danmark med sit liv, hvis vi kommer i krig.


Offline Baldr

 • Fuld medlem
 • ***
 • Indlæg: 147
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Kvæg dør, slægtninge dør. Hver mand er dødelig.
  • Vis profil
Sv: Trumps første rejse som præsident
« Svar #38 Dato: Maj 21, 2017, 10:11:37 pm »
Ja og nej :)
Hvad er fædrelandet? Er det kun nationalstaten, så har du ret, er det mere end det, så mener jeg godt jeg kan formulere mig som jeg gjorde.
Ikke desto mindre er din pointe sand.

EDIT:
Jeg mener jo så tydeligvis at nationalstaten er mere end bare det land vi står på, men er repræsentativt for noget større. (læs; vores individuelle suverænitet. bl.a.)
« Senest Redigeret: Maj 21, 2017, 10:13:14 pm af Baldr »
"En omrejsende skal aldrig rejse ubevæbnet men have sine våben klar. Han ved aldrig når han behøver et spyd, eller hvad ondskab han møder på sin vej."

Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12155
 • Activity:
  47%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Trumps første rejse som præsident
« Svar #39 Dato: Maj 25, 2017, 01:33:59 am »
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline puffin

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 95
 • Activity:
  0%
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Sv: Trumps første rejse som præsident
« Svar #40 Dato: Maj 27, 2017, 06:33:06 am »
Trump fortsætter med sine bisarre håndtryk. Macron vinder dog håndtrykskrigen.

https://www.theguardian.com/us-news/2017/may/25/trump-v-macron-french-president-appears-to-win-latest-handshake-battle

En psykoanalytiker vil have materiale til en hel afhandling
 
Mvh
puffin